reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

Marta coś chciała, żeby zabrał jej ktoś brzuch na 2 godziny:-D:-D, jeszcze czego zachłannica jedna jakby chciała na 40 min. to byśmy jej załatwiły ale na 2 godziny a fe nic nie dostanie bo się rozwydrzy :-p;-)
ha teraz to nawet jak byscie zabraly na 40 min to nie wiem czy moj B by mnie chcial z ta mordka krzywa haha, jak zamykam oczy to to jedno jest do polowy otwarte i widac samo bialko, on sie mnie boi ahahahah

Georgina dobrze ze od Ciebie taki super wiesci :)

O boze myslalam ze dam rade was nadrobic ale plecy mi pekna ide sie polozyc.... jutro znowu na rano zajecia... ale juz nie tak do pozna, za to juttro pojde na zakupki po jakies buty :)

reklama
mam stopy jak Shrek
u-becze.gif
Jak my wszytskie :tak::-D

ja mam nadzieje ze w tv cos leci bo zaraz zabieram sie do prasowania :) wlasnie zawiozlam l4 do kolezanki bo w taki deszcz nie chce mi sie 50 km robic zeby jechac do pracy !!! no i w pracy posepna atmosfera bo szefowi zmarla mama wiec nie bede tam im jeszcze glowy zawracac ...

a to ciekawe bo moj gin mowil ze dziewczynki maja mniejsza glowki a duzo dluzsze nogi i u mnie to sie sprawdza jak narazie :) zawsze glowka mi wychodzi na 4-5 dni mniej niz jest termin z OM a noga 3-4 dni wiecej :D
Hehe, u mnie dziś na odwrót wyjątkowo. Główka górowała nad nogami jeśli o wymiar chodzi:-)

ahahaha, mój mi zrobił taki cudny paseczek jak nigdy :laugh2: śmieję się, że na fryzjera powinien iść. też nic już nie widzę, nawet swoich palców u stóp - brzuch mi zasłania świat :tak:
a jak się zrobię na bóstwo to też się sobie podobam. nie lubię siebie bez makijażu.
Ja mam zły humor bez makijażu:-)

reklama
Do góry