mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
oki nareszcie udalo mi sie zobaczyc ten film z porodem w wodzie ... kurcze niesamowita sprawa !!! jak tak to ogladam to juz bym chciala miec ta cala kabale za soba ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
która by nie chciała...oki nareszcie udalo mi sie zobaczyc ten film z porodem w wodzie ... kurcze niesamowita sprawa !!! jak tak to ogladam to juz bym chciala miec ta cala kabale za soba ...
która by nie chciała...
miałam dzisiaj podły nastrój.. pojechałam sobie go poprawić zakupami... i dooopa kupiłam tylko nozyczki dla Perełki i gruszkę do nosa bo nic mi się nie podobało..
i humor nie wrócił..
Jakie cudne dzieciątko się narodziło
Film z porodu w wodzie
Hehe, no niektóre takie jakieś mało straszne Ale w necie znaleźć dobry film z porodu ciężko. A jak są to takie co już widziałam.jak takie filmy ogladam to sie wydaje ze porod to taka sielanka !!
jak takie filmy ogladam to sie wydaje ze porod to taka sielanka !!