mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
ja bym miala problem z ubrankami bo kto by chodzil w tych koszulach, bodach a`la polo, spodniach w krate i dresach
ja dla odmiany mam mase sukienek i typowo dziewczecych ciuszkow ale na 3d bylo ze dziewczynka i teraz tez gin z mezem patrzyli dokladnie i wyszlo ze panienka wiec jestem spokojna
grudnioweczka cierpliwosci zycze !! moe zwszystko sie jakos sensownie pouklada !! no i z nami bedzie ci lzej
ja zmykam sie przespac...za duzo czytam o tych porodach i o szpitalach i az mi sie slabo robi....
nie wiem gdzie sie udac na porod...
nie wiem czy brac meza...czy nie...
nie wiem juz dzis nic...
o szpital rzuc los meza zabierz i zacznij pozytywnie myslec !!!
A jednak zmienię sobie suwak skoro mam termin zmieniony na 18.12. Nie wiem czemu, ale jak pomyślę, że to zawsze 4 dni bliżej porodu to milej mi się robi
mam zmienic termin na liscie ??
Jak ja bym miała taką możliwość że za 1,5tys takie warunki to bym skorzystała jak nic. A tak jestem skazana na nasz powiatowy szpitalik:-(
ja na podrzedny miejski ale kazdy jest dobry byle ludzie byli do rzeczy !!! wcale nie uwazam ze prywatne wypasione kliniki to koniecznosc
ja najpierw byłam na usg a później lekarz wyliczył mi termin według OM
dlatego pierwszy termin mam na 4.12 a według OM mam na 27.11 i tak mam w karcie
przy każdym usg wychodzą coraz lepsze cuda i tak przy badaniu głowki wychodził mi termin na przykład na 19.11 a już przy innych częściach ciała na 6.12
różnica 2 tygodnie
najważniejszy jest termin według OM
a to ciekawe bo moj gin mowil ze dziewczynki maja mniejsza glowki a duzo dluzsze nogi i u mnie to sie sprawdza jak narazie zawsze glowka mi wychodzi na 4-5 dni mniej niz jest termin z OM a noga 3-4 dni wiecej