reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
wika20 dlatego prędzej pojadę do Świdnika niż na Kraśnicką. Mam nadzieję, że jednak uda się na lubartowskiej.
Natalka a jakiej przeglądarki używasz?

wika20 ja też nie chcę na Krasnickich, produkcja taśmowa i bardzo duży nacisk na poród naturalny, zwlekanie z cesarką. Tak przynajmniej słyszałam.

to tak samo jak w Warszawie na Karowej...wszytscy się tam pchaja, zachwalają a tam taśmiociąg i tez nastawieni na poród naturalny...znam pare dziewczyn które tam rodziły i tak samo jak u Ciebie...zwlekali z cesarką, pomimo,że bliźniaki i wcześniaki, dziwczyna się męczyła pare godzin a i tak ją w końcu pocieli ,bo nie dało rady-dzieci wymęczone o niej już nie mówie...Ale wiadomo,że w wielu szpitalach zwlekają z cc..poprostu szpitalowi się to nie opłaca, NFZ nie chce refundować a szpital szuka oszczędności ,wiec męcz się babo za wszelką cenę.. :eek:

eliza80 dla mnie to porażka, przecież w takich sytuacjach zagrożone jest życie mamy i dziecka. Nie rozumiem takiego podejścia, dlatego będę omijała ten szpital dużym łukiem.
Natalka wypróbowałam explorera i też nie widzę, poza tym wyskakuje mi jakiś błąd na stronie.

reklama
to tak samo jak w Warszawie na Karowej...wszytscy się tam pchaja, zachwalają a tam taśmiociąg i tez nastawieni na poród naturalny...znam pare dziewczyn które tam rodziły i tak samo jak u Ciebie...zwlekali z cesarką, pomimo,że bliźniaki i wcześniaki, dziwczyna się męczyła pare godzin a i tak ją w końcu pocieli ,bo nie dało rady-dzieci wymęczone o niej już nie mówie...Ale wiadomo,że w wielu szpitalach zwlekają z cc..poprostu szpitalowi się to nie opłaca, NFZ nie chce refundować a szpital szuka oszczędności ,wiec męcz się babo za wszelką cenę.. :eek:

ale co to znaczy ze szpitalowi nie refunduja cesarek !! refunduja wszystkie jak jedna !! moga nie placic za inne zakontraktowane zabiegi bo nie ma kasy ale ginekologia i poloznictwo ma refundowane wszystko bez wyjatku !!! /szfagier zajmuje sie takimi sprawami na ujastku w krakowie i mowil ze jeszcze nie bylo przypadku ze nfz nie zaplacil za jakikolwiek porod !! jedynie cesarki bez wskazan tzw na zyczenie nie sa refundowane !!

Do góry