reklama
W
wika_20
Gość
masz racje pozdrawiam no spadam cos zjesc bo maly kopie strasznie chyba glodny
wika20 dlatego prędzej pojadę do Świdnika niż na Kraśnicką. Mam nadzieję, że jednak uda się na lubartowskiej.
Natalka a jakiej przeglądarki używasz?
Internet Explorer-kiedyś miałam problem z obrazkami i gdzieś to się odblokowywało-zaraz popatrzę jak to jest u mnie
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
cos do poczytania zwlaszcza dla mlodych mam /tych oczekujacych pierwszego dziecka/
http://dziecko.onet.pl/34400,0,0,dzieci_burza_malzenstwo,1,artykul.html
http://dziecko.onet.pl/34400,0,0,dzieci_burza_malzenstwo,1,artykul.html
wika20 ja też nie chcę na Krasnickich, produkcja taśmowa i bardzo duży nacisk na poród naturalny, zwlekanie z cesarką. Tak przynajmniej słyszałam.
to tak samo jak w Warszawie na Karowej...wszytscy się tam pchaja, zachwalają a tam taśmiociąg i tez nastawieni na poród naturalny...znam pare dziewczyn które tam rodziły i tak samo jak u Ciebie...zwlekali z cesarką, pomimo,że bliźniaki i wcześniaki, dziwczyna się męczyła pare godzin a i tak ją w końcu pocieli ,bo nie dało rady-dzieci wymęczone o niej już nie mówie...Ale wiadomo,że w wielu szpitalach zwlekają z cc..poprostu szpitalowi się to nie opłaca, NFZ nie chce refundować a szpital szuka oszczędności ,wiec męcz się babo za wszelką cenę..
eliza80 dla mnie to porażka, przecież w takich sytuacjach zagrożone jest życie mamy i dziecka. Nie rozumiem takiego podejścia, dlatego będę omijała ten szpital dużym łukiem.
Natalka wypróbowałam explorera i też nie widzę, poza tym wyskakuje mi jakiś błąd na stronie.
Natalka wypróbowałam explorera i też nie widzę, poza tym wyskakuje mi jakiś błąd na stronie.
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
to tak samo jak w Warszawie na Karowej...wszytscy się tam pchaja, zachwalają a tam taśmiociąg i tez nastawieni na poród naturalny...znam pare dziewczyn które tam rodziły i tak samo jak u Ciebie...zwlekali z cesarką, pomimo,że bliźniaki i wcześniaki, dziwczyna się męczyła pare godzin a i tak ją w końcu pocieli ,bo nie dało rady-dzieci wymęczone o niej już nie mówie...Ale wiadomo,że w wielu szpitalach zwlekają z cc..poprostu szpitalowi się to nie opłaca, NFZ nie chce refundować a szpital szuka oszczędności ,wiec męcz się babo za wszelką cenę..
ale co to znaczy ze szpitalowi nie refunduja cesarek !! refunduja wszystkie jak jedna !! moga nie placic za inne zakontraktowane zabiegi bo nie ma kasy ale ginekologia i poloznictwo ma refundowane wszystko bez wyjatku !!! /szfagier zajmuje sie takimi sprawami na ujastku w krakowie i mowil ze jeszcze nie bylo przypadku ze nfz nie zaplacil za jakikolwiek porod !! jedynie cesarki bez wskazan tzw na zyczenie nie sa refundowane !!