Pauluś89
Grudzień 2009
Ja myślę o karmieniu cycem do pół roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli Bóg da to ja tez będe chciała przez pół roku TYLKO na cycku..
a pozniej zaczne rozszerzac diete .. ale powolutku..
NO WŁAŚNIE! Czemu wszystkie te kobiety nie przyjmują do widomości tego...naprawdę uważają mnie za przyszłego kata dietetycznego Alanka...ja chcę jak najlepiej dla niego i dlatego pragnę go karmić piersią tylko...inne jedzenie mu się jeszcze znudzi w ciągu życia hehehe...
A skoro mowa o 'zacofaniu', to wszyscy chcą mojemu T wybić z głowy poród rodzinny Opowiadają mu mrożące w żyłach opowieści w czasie porodu. A mi mówią, że będzie tylko problem z moim T na sali...ehhhh a my i tak wiemy swoje;-) Tylko słuchać już się nie chce i tłumaczyć wszystkim, że to niepowtarzalna chwila w życiu - dla nich to tylko krew, ból i krzyki. Kobiety pytają mnie czy zwariowałam, bo poród jest taki 'intymny'. No kurdę mać kto mi w końcu zrobił to dziecko? Intymnie tez wtedy było:-)
oj ja dokaldnie pamietam ten raz który przyczynil sie do powstania naszej kluseczki..NO WŁAŚNIE! Czemu wszystkie te kobiety nie przyjmują do widomości tego...naprawdę uważają mnie za przyszłego kata dietetycznego Alanka...ja chcę jak najlepiej dla niego i dlatego pragnę go karmić piersią tylko...inne jedzenie mu się jeszcze znudzi w ciągu życia hehehe...
A skoro mowa o 'zacofaniu', to wszyscy chcą mojemu T wybić z głowy poród rodzinny Opowiadają mu mrożące w żyłach opowieści w czasie porodu. A mi mówią, że będzie tylko problem z moim T na sali...ehhhh a my i tak wiemy swoje;-) Tylko słuchać już się nie chce i tłumaczyć wszystkim, że to niepowtarzalna chwila w życiu - dla nich to tylko krew, ból i krzyki. Kobiety pytają mnie czy zwariowałam, bo poród jest taki 'intymny'. No kurdę mać kto mi w końcu zrobił to dziecko? Intymnie tez wtedy było:-)
ja widze niektóre tylko..wejdzcie ktoras na liste i zobaczcie czy widzicie wszystkie grafiki bo chyba sie cos wywalilo i nie wiem czemu ...