reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Heh to też nieźle masz. Mnie ostatnio wnerwiła strasznie. Mój Artur, żeby zarobić na nas zrezygnował ze szkoły i końćzy teraz w liceum dla dorosłych a ona ostatnio pojechała do jego szkoły(do liceum dla DOROSŁYCH!!!!!) żeby popytać wychowawczynię Mojego A, o to czy chodzi do szkoły i jak sobie radzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba ją poje...ło!!!!! Aż mu teraz wstyd na zajęcia iść ona to by chciała nadal do niego na wywiadówki latać a zapomina, że Artur ma już żonę i będzię miał dziecko. Chimera jedna!!!!!!!!

ale jazda !! jak by mojemu mariuszowi tesciowa taki numer wywinela to by ja chyba z domu wyeksmitowal !!!
jej sie obrywa jak sie zapyta o to czy mariusz wzial kanapki do pracy i czy aby nie powinna mu wieczorem przygotowac /ona go ciagle traktuje jak 10 latka co se sam chleba ukroic nie umie/ ale motyw ze szkola to bylo by juz maksymalne przegiecie !!!

reklama
Ja bardzo słabą herbatkę piję bo nigdy mocnej nie lubiłam. Przez co Mój czasem się ''dywował'' bo on uwielbia mocne a ja robiłam zawsze każdemu ''pod siebie'' hehe:) Ale tak na 2 na dzień sobie pozwalam, bez przesadyzmu;)

ja herbate tytlko staram sie do sniadania i max do kolacji /ale nie codziennie/ bo niestety ale cisnienie mi podnosi tak samo jak kawa ... a kawke uwielbiam ale ostatnio tylko pijam bezkofeinowa z kartonika ...

A ja sie dopiero teraz witam,zlapalo mnie jakies przeziebienie i jestem slaba jak nie wiem,nic mi sie nie chce,gardlo boli,katar i bola wszystkie kosci:-(no ladnie jeszcze tego mi brakowalo:wściekła/y:maz chory,ja chora i corcia tez jakos dziwnie wyglada:-(Poradzcie cos dziewczyny,co ja moge zazyc?

ty to sie kuruj bo chorobska ci do szczescia nei trzeba ... zwlaszcza ze przy dziecku nie polezysz !! walnij sobie mleko z miodem i czosnkiem :) i jak najdluzej pod kolderka !!

ja herbate tytlko staram sie do sniadania i max do kolacji /ale nie codziennie/ bo niestety ale cisnienie mi podnosi tak samo jak kawa ... a kawke uwielbiam ale ostatnio tylko pijam bezkofeinowa z kartonika ...
Ja kawkę tylko raz dziennie i to Ricore. Na szczęście ja mam ciśnienie książkowe to się nie martwię o to. Nawet przed lekarzem jestem uspokojona, więc nie podnosi się:-)

Ja bardzo słabą herbatkę piję bo nigdy mocnej nie lubiłam. Przez co Mój czasem się ''dywował'' bo on uwielbia mocne a ja robiłam zawsze każdemu ''pod siebie'' hehe:) Ale tak na 2 na dzień sobie pozwalam, bez przesadyzmu;)
Nie no 2 slabe herbatki to spokojnie mozna wypic zwlaszcza jak cisnienie ksiazkowe:) Ja jak ide do znajomych to sie smieja ze siuchy pije bo juz ta herbatke goscinnie poprosze ale z cytryna i na maxa slaba:)

reklama
Ja to sie staram pic tylko wode ale to juz przed ciaza 6- 8 szklanek dziennie po miesiacu dwoch czlowiek sie lepiej czuje no i dobre na nerki a poza tym znacznie znika celulit wiem ze to smiesznie brzmi ale woda przynajmniej u mnie dziala;)

Do góry