mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
swiete jest zdanie ze SYMPATIA DO TESCIOWEJ ROSNIE Z KWADRATEM ODLEGLOSCI !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie jaki tekst szalu bym dostala pewnie jakby miala okazje to sama by z mezem rodzila tylko kiedys nie bylo takiej mozliwosci i zwyczaju a teraz po zlosci jgada skoro ona sie wycierpiala to czemu Ty masz miec latwiej !!!Będę mówić babka heh. Żartuje.
Zobaczymy jak to będzie. Ostatnio mi powiedziała , że tylko tchórzliwe kobiety chcą, żeby mąż był przy porodzie i powinnam rodzić sama...
Jeszcze taka odważna do niej nie jestema powiedzialas jej ze jest idiotka ?? ja bym powiedziala
No tak. Mi kuzynka Artura mówiła, że bez męza by jej ciężko było. Bo i pomasował plecy jak bolały i dał pić no i bardziej sytuację kontrolował. Wogóle, że sama jego obecność dobrze na nią działałaO nie jaki tekst szalu bym dostala pewnie jakby miala okazje to sama by z mezem rodzila tylko kiedys nie bylo takiej mozliwosci i zwyczaju a teraz po zlosci jgada skoro ona sie wycierpiala to czemu Ty masz miec latwiej !!!
Ja mam do mojej niecałe 3 km...:---( ale ty masz o wiele gorzejswiete jest zdanie ze SYMPATIA DO TESCIOWEJ ROSNIE Z KWADRATEM ODLEGLOSCI !!
Kopciuszku no czy ja wiem czy ja tak szaleję z tą hemoglobiną Po prostu dbam o to by w tym co jem było żelazo. I powiem szczerze obawiam się, że jak otrzymam wynik to i tak ledwo podskoczy. Mam jakieś takie obawy.
Ostatnio mam non stop smaka na herbatkę. Co w niej jest takiego, że Maleńka się o nią upomina?
Coś chyba wczoraj wspominałyście o bólu kości łonowej? Mnie dziś bolało tak jakby mi się coś tam rozwierało Ale nie trwało długo.
ty to sie kuruj bo chorobska ci do szczescia nei trzeba ... zwlaszcza ze przy dziecku nie polezysz !! walnij sobie mleko z miodem i czosnkiem i jak najdluzej pod kolderka !!
Ja pytalam ginka dzisiaj ,kazal dokladnie mi pokazac gdzie i co mnie boli ,wiec wlazalm na samolata i mu pokazauje pchwiny z obu stron i kosc lonowa ,zbadal mnie i powiedzial ze to rzecz naturalna na tym etapie ciazy zwie sie to ":rozejscie spojenia łonowego" poprostu wsio tam zaczyna sie rozciagac a ze ja naprzyklad waska w dupie jestem to mnie bedzie bolec i tyle ,jak boli mam lezec i jak najmniej chodzic ! ( przynajmniej u mnie tak jest po przebadaniu )Też tak mam to z kością i nie wiem co to znaczy
Ja też kurna w dupie wąskaJa pytalam ginka dzisiaj ,kazal dokladnie mi pokazac gdzie i co mnie boli ,wiec wlazalm na samolata i mu pokazauje pchwiny z obu stron i kosc lonowa ,zbadal mnie i powiedzial ze to rzecz naturalna na tym etapie ciazy zwie sie to ":rozejscie spojenia łonowego" poprostu wsio tam zaczyna sie rozciagac a ze ja naprzyklad waska w dupie jestem to mnie bedzie bolec i tyle ,jak boli mam lezec i jak najmniej chodzic ! ( przynajmniej u mnie tak jest po przebadaniu )