reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ale jazda !! jak by mojemu mariuszowi tesciowa taki numer wywinela to by ja chyba z domu wyeksmitowal !!!
jej sie obrywa jak sie zapyta o to czy mariusz wzial kanapki do pracy i czy aby nie powinna mu wieczorem przygotowac /ona go ciagle traktuje jak 10 latka co se sam chleba ukroic nie umie/ ale motyw ze szkola to bylo by juz maksymalne przegiecie !!!
No masakra... Marudzi mojemu, że powinnam jej mamo mówić a ja jakoś nie mogę bo nie mam do niej sympatii. A mówiłam o tym , że po naszym weselu jak pożyczyła nam talerze z serwisu co miała wyrzucić(!!!) Artur przenosząc je w jej misce stłukł jakieś stare i część takich troszkę ładniejszych to powiedziała, że mamy jej odkupić. Artur powiedział, że kupimy jest cały zestaw co są tak koło 50-60 zł bo też za dużo pieniędzy nie mamy. A ona na to że te zestawy jej się nie podobają i choc widzieliśmy promocję na talerze, że były bo 2-3 zł za sztukę takie jak ona miała to ona wypatrzyła sobie takie po 8-12 zł i w krzyk, że ona takie chce i mamy kupić a to było 20 talerzy. Artur się zbuntował i powiedział, że takich nie kupi a ona na to , że ma jej dać 50 zł i co??? Wcale talerzy nie kupiła sobie a kase wzieła. No a wnuk jej nie obchodzi i nie zamierza ani jednego ciuszka dla niego kupić ani do niczego się nie dołozyć!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój ojciec to jej nie znosi normalnie:-D i cieszę się z tego

reklama
Ja to sie staram pic tylko wode ale to juz przed ciaza 6- 8 szklanek dziennie po miesiacu dwoch czlowiek sie lepiej czuje no i dobre na nerki a poza tym znacznie znika celulit wiem ze to smiesznie brzmi ale woda przynajmniej u mnie dziala;)

zbawienne skutki picia wody tez odkrylam jak bardzo chcialam sie troszke odchudzic :D zmniejsza laknienie i wyplukuje syfy z organizmu ... ale odkrylam tez jedna specyficzna rzecz - WODA WODZIE NIEROWNA I NIEKTORE PO PROSTU MI NIE SMAKUJA !!!

Mi też nie każda woda smakuje. My mamy od paru miesięcy bojlery 11L to z nich piję. Nazywa się Dar Natury, z Nestle. Jest OK, ale piłam lepsze. Na tej wodzie to robimy kawki, herbatki, zupy. Potem się przyda jak Małej posiłki będzie się robiło czy napoje.

Mamuśka wparowała, kupiła Małej śpioszki z kaftanikiem (komplet) i 2 czapusie, więc to też popiorę, do wyprawki dodam. No a pon. będę pytała ginki czy te własne ubranka są potrzebne czy dadzą w szpitalu. I w przyszłym tyg. jadę oglądać porodówkę bo mam akurat duużo czasu.

No masakra... Marudzi mojemu, że powinnam jej mamo mówić a ja jakoś nie mogę bo nie mam do niej sympatii.

ja do mojej tesciowej zaczelam mowic mamo po poltorej roku malzenstwa i tylko dlatego ze glupio by bylo zebym do niej mowila Pani a dziecko Babcia ... no i jak jej na dzien matki skladalam zyczenia to mi pierwszy raz wogole powiedziala ze mam sie do niej zwracac Mamo !!! przez poltorej roku ani razu nie odezwala sie slowem mimo ze wszyscy z boku zwracali jej na to uwage !!!
moi rodzice zaraz po slubie jak nam zyczenia skladali to od razu powiedzieli ze teraz to mariusz jest ich synem i ma sie do nich zwracac mamo i tato !!! troche trwalo zanim on sie przyzwyczail po 8 latach "paniowania" ale nie bylo to ze zlej woli i wszyscy po malu sie przyzwyczaili :)

ja do mojej tesciowej zaczelam mowic mamo po poltorej roku malzenstwa i tylko dlatego ze glupio by bylo zebym do niej mowila Pani a dziecko Babcia ... no i jak jej na dzien matki skladalam zyczenia to mi pierwszy raz wogole powiedziala ze mam sie do niej zwracac Mamo !!! przez poltorej roku ani razu nie odezwala sie slowem mimo ze wszyscy z boku zwracali jej na to uwage !!!
moi rodzice zaraz po slubie jak nam zyczenia skladali to od razu powiedzieli ze teraz to mariusz jest ich synem i ma sie do nich zwracac mamo i tato !!! troche trwalo zanim on sie przyzwyczail po 8 latach "paniowania" ale nie bylo to ze zlej woli i wszyscy po malu sie przyzwyczaili :)
Ja to chyba się nie przekonam...

Fakt niektore wody sa niedobre ja tam pije taka w baniakach 5 litrowych z reala i mi smakuja hehe a poza tym nie mam wyjscia bo moj T przed rejsem kupil mi jej jakies 120 litrow zebym nie dzwigala ludzie sie z nas smiali a on wszystkim w sklepie mowil ze bedziemy spirytus rozrabiac wesolo bylo :))))))
Jezeli chodzi o tesciowki to moja przyszla jest bardzo fajna lubie ja i nigdy sie nie spielysmy a dzidzia sie interesuje ze hej co tydzien ciuszki kupuje i dzwoni ciagle pyta jak sie czuje. No ale wiecie my jestesmy w Sczecinie a ona w Slupsku i jest swietnie bo mysle ze obojetnie jaka by nie byla tesciowka nawet super fantastyczna to jak sie mieszka z nia to predzej czy pozniej cos cie wkurza i moga pojawic sie zgrzyty bo to jednak kazdy ma swoje przyzwyczajenia itd NO ale fakt faktem ze jak tak czytam nieraz co te Wasze wyrabiaja i jakie teksty puszczaja to jakis hardcore jest co za babisze:)

reklama
Do góry