reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witam sie jak zwykle południowo
mea super zrobiłaś ta liste !!!! i oczywiscie popieram Mea na moderatora :tak:
przez wczorajsze zamieszanie nie zdazyłam sie pożalić ze mój kochany mężus rozbił moje autko :wściekła/y: i teraz to juz pięta palce pozostało nie wiem czy do rozwiazania to naprawia
taka wsciekła bylam i jescze troche jestem :eek: dopiero po trzech godzinach do mnie doszło ze powinnam sie cieszyc ze jemu sie nic nie stało :sorry:
a tak z innej beczki wczoraj pojechalismy na "budowe " i rozpalilismy w kominku siedzielismy na wiadrach po farbie i wcinalismy kanapki ciekawie to wygladało przy jeszcze łysych scianach:-D
Heh romantyczne siedzenie przy kominku na wiadrach po farbie heh i jakie jedzonko wykwintne:-D:tak:

reklama
No i ja sie witam :)

Ja juz po wizycie u gina :) A wiec wyszlam szczesliwa od niego ze hej :) Zapalenie wyleczone kompletnie jak narazie ,szyjka trzyma i ani drgnie :)! Wyniki rewelacyjne ,zadnego zatrucia ciazowego nie mam !!! Macica odpowiednich rozmiarow i na odpowiedniej wysokosci.Malemu serduszko slicznie bilo ,dzis zas podlaczyli mnie na chwilke do KTG :) Bo lekarz chcial posluchac miarowosc serduszka.Zadnych obrzekow nie mam , waga przez 2 tyg podskoczyla tylko o 1 kg :) wiec rewelacyjnie !
We wtorek mam przyjsc zrobic morfologie , posiew z kanału szyjki macicy i antygen HBS. I za 2 tygodnie kolejna wizyta i kolejne KTG.
KTG beda mi robic co 2 tygodnie.
Gin poklepal mnie po pleckach i powiedzial " ciaza ksiazkowa jak narazie !"
Choc ze wzgledu na moj przedwczesny porod z Patrykiem ,nadal karze lezec jak najwiecej i odpoczywac !

Juz jestem spokojna :)

Co do Jutki ....ja tez o niej myslalam ,nawet snilo mi sie ze dostalam od niej smsa ,a przyszlo mi cos z sieci i ciagle tarabanilo ,wiec na pol spiaca wstala w srodku nocy myslac ze to JUTKA pisze :eek: - no madre to ? hahahah

Mea- ofkors ze moj glos tez masz !

witam sie jak zwykle południowo
mea super zrobiłaś ta liste !!!! i oczywiscie popieram Mea na moderatora :tak:
przez wczorajsze zamieszanie nie zdazyłam sie pożalić ze mój kochany mężus rozbił moje autko :wściekła/y: i teraz to juz pięta palce pozostało nie wiem czy do rozwiazania to naprawia
taka wsciekła bylam i jescze troche jestem :eek: dopiero po trzech godzinach do mnie doszło ze powinnam sie cieszyc ze jemu sie nic nie stało :sorry:
a tak z innej beczki wczoraj pojechalismy na "budowe " i rozpalilismy w kominku siedzielismy na wiadrach po farbie i wcinalismy kanapki ciekawie to wygladało przy jeszcze łysych scianach:-D

ech jak ja juz bym chciala siedziec na wiadrach w salonie /nie bedziemy mieli kominka/ ... a my dopiero uzgodnienia do projektu robimy ...

No i ja sie witam :)

Ja juz po wizycie u gina :) A wiec wyszlam szczesliwa od niego ze hej :) Zapalenie wyleczone kompletnie jak narazie ,szyjka trzyma i ani drgnie :)! Wyniki rewelacyjne ,zadnego zatrucia ciazowego nie mam !!! Macica odpowiednich rozmiarow i na odpowiedniej wysokosci.Malemu serduszko slicznie bilo ,dzis zas podlaczyli mnie na chwilke do KTG :) Bo lekarz chcial posluchac miarowosc serduszka.Zadnych obrzekow nie mam , waga przez 2 tyg podskoczyla tylko o 1 kg :) wiec rewelacyjnie !
We wtorek mam przyjsc zrobic morfologie , posiew z kanału szyjki macicy i antygen HBS. I za 2 tygodnie kolejna wizyta i kolejne KTG.
KTG beda mi robic co 2 tygodnie.
Gin poklepal mnie po pleckach i powiedzial " ciaza ksiazkowa jak narazie !"
Choc ze wzgledu na moj przedwczesny porod z Patrykiem ,nadal karze lezec jak najwiecej i odpoczywac !

Juz jestem spokojna :)

Co do Jutki ....ja tez o niej myslalam ,nawet snilo mi sie ze dostalam od niej smsa ,a przyszlo mi cos z sieci i ciagle tarabanilo ,wiec na pol spiaca wstala w srodku nocy myslac ze to JUTKA pisze :eek: - no madre to ? hahahah

Mea- ofkors ze moj glos tez masz !

spokoju to ci akurat teraz trzeba :D fajnie ze wszystko jest ok, jeszcze niech wyjda dobre wyniki to juz wogole bedzie rewelka :D
ja czekam do piatku zeby zobaczyc ta moja tancerke :D

pojechal bo ja nie moge wstawac mam lezec plackiem...bo szyjki nie mam i skurcze...
ale mielismy jechac do lekarza...a ja sama nie pojade bo sie boje ze podziele los Jutki...bo moj maly sie tak samo spieszy...
ale mogl zadzwonic i powiedziec nie spiesz sie i nie szykuj bo dzis jednak nie pojedziemy...
a ja jak ten duren biegam po domu...zeby szybko zeby nie czekal...
To ich lajtowe podejście do wszystkiego.. znam to też:-p

reklama
nas niestety blokuja fundusze i zaostrzone kryteria kredytowe ... najpierw musimy splacic dzialke a potem bedziemy mogli zaczac starac sie o kredyt ...

no z załatwianiem kredytu tez nam se zeszło ale to pikus z tym co sie teraz dzieje ci fachowcy to poprostu ... kazdego trzeba pilnowac i dosłownie palcem pokazywac co jak ma byc zrobione projektu odczytac nie moga masakra
z twoim charakterem juz widze jak ci wykonawcy beda latac:-);-)

Do góry