reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witam Was i ja moje drogie,
Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.
JUTKA AZ SIE PORYCZALAM MYSLALAM ZE to JA BEDE PIERWSZA. BOZIU GRATULUJE I MAM NADZIEJE ZE DOJDZIECIE DO SIEBIE SZYBCIUTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a powiedzcie mi czy wiecie co sie dzieje z karolak12 ?? bo ona biedna tez z blizniakami i nie wiemy co u niej !! no i jutka ... one sa podejrzane o wczesniejsze rozwwiazania !!!

Mea dziekuje za pamiec.Podczytuje Was calu czas ale jestem taka slaba ze nawet nie mam sily pisac. U mnie chlopaki w 28tc wazyli 1260 i 1200 wiec oki teraz mam w piatek wizyte i juz nie moge sie doczekac.Tak zle czuje sie od okolo 28tc i juz od wtedy zaczelam gromadzic wyprawke i szykowac wszystko na przyjscie dzieciaczkow.Jednak na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze szyjka co prawda krotka ale w normie ok 4 cm i nie ma rozwarcia wiec oki.Jednak ja na nic nie mam sily i i tak leze i nic nie robie.W weekend byla moja mama wszystko poprane poprasowane i teraz szykuje juz torbe do szpitala bo nic nie wiadomo.
Tak wiec mimo ze sie nie udzielam caly czas jestem z Wami.

Marta jak napisalas ze cos nie tak z twoim jednym\ maluchem to tez beczalam wogole to znow mam okres ciaglego beczenia.Ale tak sie ciesze ze wsio ok.
Widze ze chyba teraz po Jutce czas na mnie:)Byle jeszcze wytrzymac co najmniej 4 tyg

reklama
Aga w markusi sa stelaże za 50 zł :0 są też i takie za ponad 100zł :-D
ale ja jestem zdecydowana na ten za 50 zł.. i wanienki sa od 20zł zalezy od rozmiaru ofc.. i co wam powiem..
W markusi wcale tak drogo nie jest.. :-D

najwazniejsze zeby byl pozadnie wykonany i stabilny, bo na takim chwiejacym, badziewnym to strach wanienke z wodą stawiac a co dopiero dziecko kapac :tak:

karolak jak dobrze, że się odezwałaś, też już się martwiłam co z Tobą. I w żadnym wypadku nie wybieraj się jeszcze rodzić, toż to dopiero październik. Super, że chłopaki ładnie rosną. trzymaj się dzielnie!

Witam Was i ja moje drogie,

JUTKA AZ SIE PORYCZALAM MYSLALAM ZE to JA BEDE PIERWSZA. BOZIU GRATULUJE I MAM NADZIEJE ZE DOJDZIECIE DO SIEBIE SZYBCIUTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mea dziekuje za pamiec.Podczytuje Was calu czas ale jestem taka slaba ze nawet nie mam sily pisac. U mnie chlopaki w 28tc wazyli 1260 i 1200 wiec oki teraz mam w piatek wizyte i juz nie moge sie doczekac.Tak zle czuje sie od okolo 28tc i juz od wtedy zaczelam gromadzic wyprawke i szykowac wszystko na przyjscie dzieciaczkow.Jednak na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze szyjka co prawda krotka ale w normie ok 4 cm i nie ma rozwarcia wiec oki.Jednak ja na nic nie mam sily i i tak leze i nic nie robie.W weekend byla moja mama wszystko poprane poprasowane i teraz szykuje juz torbe do szpitala bo nic nie wiadomo.
Tak wiec mimo ze sie nie udzielam caly czas jestem z Wami.

Marta jak napisalas ze cos nie tak z twoim jednym\ maluchem to tez beczalam wogole to znow mam okres ciaglego beczenia.Ale tak sie ciesze ze wsio ok.
Widze ze chyba teraz po Jutce czas na mnie:)Byle jeszcze wytrzymac co najmniej 4 tyg

NO i dzieki Bogu ze ty tez sie odezwalas !!!!!!!!! Kurde tak sei z Wami zżylam wszystkimi ze normalnie czlowiek mysli w ciagu dnia co sie z ta czy z tamta dzieje !!!!
Dziewczyny zostawicie na zamknietym wasze dane do kontaktu ,albo please odzywajcie sie co z Wami !
Chlopaczki pieknie rosna a ty kochana staraj sie lezec jak najwiecej ,!!!!!!!!
Trzymam kciuki i nie placz ...bedzie dobrze :)

Jeju jestem w szoku:szok::szok::szok:
Jutka ogromne gratulacje :-D Mam nadzieję że z małymi wszystko w porządku i ty też się dobrze czujesz!

A czemu ja tych zdjęć nie widzę????

o matko gratuluje jutka trzymam kciuki za dziewczynki
az mnie ciarki przeszły ze to juz tak blisko...
karolak trzymaj sie dziewczyno jeszcze troche dasz rade
:szok: no poprostu szok

reklama
Do góry