Witam Was i ja moje drogie,
Mea dziekuje za pamiec.Podczytuje Was calu czas ale jestem taka slaba ze nawet nie mam sily pisac. U mnie chlopaki w 28tc wazyli 1260 i 1200 wiec oki teraz mam w piatek wizyte i juz nie moge sie doczekac.Tak zle czuje sie od okolo 28tc i juz od wtedy zaczelam gromadzic wyprawke i szykowac wszystko na przyjscie dzieciaczkow.Jednak na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze szyjka co prawda krotka ale w normie ok 4 cm i nie ma rozwarcia wiec oki.Jednak ja na nic nie mam sily i i tak leze i nic nie robie.W weekend byla moja mama wszystko poprane poprasowane i teraz szykuje juz torbe do szpitala bo nic nie wiadomo.
Tak wiec mimo ze sie nie udzielam caly czas jestem z Wami.
Marta jak napisalas ze cos nie tak z twoim jednym\ maluchem to tez beczalam wogole to znow mam okres ciaglego beczenia.Ale tak sie ciesze ze wsio ok.
Widze ze chyba teraz po Jutce czas na mnie
Byle jeszcze wytrzymac co najmniej 4 tyg
JUTKA AZ SIE PORYCZALAM MYSLALAM ZE to JA BEDE PIERWSZA. BOZIU GRATULUJE I MAM NADZIEJE ZE DOJDZIECIE DO SIEBIE SZYBCIUTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Witajcie,
W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.
Zdjęcia na zamkniętym.
Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.
a powiedzcie mi czy wiecie co sie dzieje z karolak12 ?? bo ona biedna tez z blizniakami i nie wiemy co u niej !! no i jutka ... one sa podejrzane o wczesniejsze rozwwiazania !!!
Mea dziekuje za pamiec.Podczytuje Was calu czas ale jestem taka slaba ze nawet nie mam sily pisac. U mnie chlopaki w 28tc wazyli 1260 i 1200 wiec oki teraz mam w piatek wizyte i juz nie moge sie doczekac.Tak zle czuje sie od okolo 28tc i juz od wtedy zaczelam gromadzic wyprawke i szykowac wszystko na przyjscie dzieciaczkow.Jednak na ostatniej wizycie lekarz powiedzial ze szyjka co prawda krotka ale w normie ok 4 cm i nie ma rozwarcia wiec oki.Jednak ja na nic nie mam sily i i tak leze i nic nie robie.W weekend byla moja mama wszystko poprane poprasowane i teraz szykuje juz torbe do szpitala bo nic nie wiadomo.
Tak wiec mimo ze sie nie udzielam caly czas jestem z Wami.
Marta jak napisalas ze cos nie tak z twoim jednym\ maluchem to tez beczalam wogole to znow mam okres ciaglego beczenia.Ale tak sie ciesze ze wsio ok.
Widze ze chyba teraz po Jutce czas na mnie