reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dzięki joanna82 :-)

mam pytanie o hormony&humorki.
jak z tym u Was?
ja dziś zgrałam się z pogodą i ryczałabym cały dzień, wydaje mi się, że to nie jest moja normalna akcja;) pytanko - czy też macie takie odjazdy, czy moze na odwrot czujecie same pozytywne wibracje?
cos czuje, ze hormonki juz mocno steruja i troche mi zal mojego mezusia bo chyba to poczuje/poczul ;-)
hehehe ja to mojemu nie wspolczuje..bo teraz wyjatkowo mnie irytuje i widze jakim jest dzieckiem;-)
a humorki oby przeszly po porodzie bo samej z soba czasem ciezko:-D

reklama
Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.

ja wczoraj u mamy wsunęłam czekoladę laciatą.. całą tabliczkę na raz.. o_O
a mała później skakala se pod żebrami jak szalona..
teraz też się kręci jak na jakiejś hustawce czy cuś.. :-D
ja dzis zaliczylam mleczna nadziewana malina :cool2:
niestety z tym nie wygram, ale za to nie mam innych nalogow chyba...
odstawilam za to chipsy i gazowane

kurza mordka, boje sie nocy, chyba nie pojde spac,
tej nocy budzilam sie z 6 razy tak nogi bolaly;/ mocne skurcze :szok:
a wcinam magnez w mega dawce i nic...

hehehe ja to mojemu nie wspolczuje..bo teraz wyjatkowo mnie irytuje i widze jakim jest dzieckiem;-)
a humorki oby przeszly po porodzie bo samej z soba czasem ciezko:-D
mi Bartek powiedział że ja z reguły zmierzla zawsze bylam ae że teraz to on Nobla powinien dostac że ze mna wytrzymuje..
na co ja mu tylko że w takiej kategorii Nobla nie rozdają :-D
i sie zamknął :-D

Witajcie,

Zdjęcia na zamkniętym.

O kurde.. jestem w szoku.. ważne, że zdrowe. Gratulacje!

A ja nie mam ochoty na nic, napchałam sie do granic mozliwości. Waga 11 in plus;) brakuje mi 2 kg żeby ważyc tyle co moje Kochanie- jak ten biedak daje radę mnie nosic na rękach to ja nie wiem;-) Wieczorem jak wróce z zajęć to Wam wkleje zdjęcia z niedzielnego spacerku. chyba że będe padnięta. Kurcze, uczyć mi się nie chce... A o 18 ćwiczenia więc jeszcze powinnam bo troche mi się miesza.
Co do mężów i ich pomocy- mój to cudo normalnie- gotuje super- bigosu, schabowych nigdy nie robie bo jemu wychodzi lepsiejsze;-), nie odkurzam i okien tez nie myję bo jemu to znacznie lepiej wychodzi, hihi.

Witajcie,

Zdjęcia na zamkniętym.

Jutka no jestem w szoku!!! GRATULUJĘ!!! Mam nadzieję, że malutkie zdrowe!!!
Kochana odpoczywaj i dbaj o siebie!!!

reklama
Do góry