reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.
Aaa!! Ale szok, zdowe kruszynki? Jutka, super, odpoczywaj i dbaj o siebie:tak:

reklama
Witajcie,

Zdjęcia na zamkniętym.

Jutka !!!!!!!!!!!!!
Gartuluje slicznych laseczek ,sa przepiekne widzialam foto na zamknietym !!!!!!!!!!!

Widzialam ze malenstwa juz oddychaja chyba same wiec chyba jest wszystko dobrze! Bede sie modlic za Was abyscie wszyscy razem wrocili do domku.
Normalnie jak bym widzialam mojego Patryka jak sie urodził !!!!!!!!!!!!!!!
Az sie poryczalam !
A ostatnio tak sie zastanawialysmy co sie z toba dzieje a tu masz jestes juz szczesliwa mamusia.

Ostatnia edycja:
hehehe ja to mojemu nie wspolczuje..bo teraz wyjatkowo mnie irytuje i widze jakim jest dzieckiem;-)
a humorki oby przeszly po porodzie bo samej z soba czasem ciezko:-D
hehe, no tez prawda, ze oni sobie na wszystko zasluzyli :-)
wlasnie, tez mam taka nadzieje, ze to tylko taki czas,

w sobote bylam na dniu otwartym szpitala do ktorego sie wybieram i widzialam na sali dziewczyny juz z dzidziusiami i byly takie biedne... czesc zaplakana... czesc jakby w szoku jeszcze :-(

zaczelam sie tez zastanawiac - bo najpierw podobala mi sie ta opcja, czy to dobrze, ze tam daja dzidziusia na caly czas do mamy, szwagierka mowila, ze ona wolala, ze zabierali bo ledwo zywa byla i ciezko byloby sie zajmowac, ja chcialabym miec Krupke przy sobie a jak juz bedzie kiszka ze mna to zeby wzieli ja na wspolna sale na chwile,
najwazniejsze to trafic na dobra opieke, mam nadzieje, ze jednak wiekszosc poloznych jest z powolania ;-)

czesc!!!!!! jutka Gratuluje :)
\witam nowa mamusie:)
no ja dziewczynki musialam sobie dzis z moim mezulkiem posiedziec bo dzis pojechal a 2ga zmiane .... wiec na 16....

dzis rano poszlam do mojej pani doktor a tu... nie ma jej i znow musze jutro o 6 wstac zeby sie doniej dostac...... bieda straszna no ale pojde bo mi sie dzis l4 konczy wiec trza przedluzyc...

ide i ja ogladac rozmowy w toku... moze sie posmieje troszke-jak zwykle.....:)

Muszę ochłonąć po wiadomości jutki. Sądziłam, że pod koniec października ewentualnie coś się zacznie u nas dziać, a nie na początku. ja też trzymam kciuki, żeby Malutkie zdrowo rosły i jak najszybciej wyszły do domku.
Co do innych tematów to ja planuję kupić kombinezon w rozmiarze 62, widziałam takie w sklepach i wcale nie były takie małe.
Sprzątanie mój Sławek doskonale mnie w tym wyręcza i chwała mu za to. ja się biorę za lżejsze rzeczy typu poskładanie ubrań, czy wytarcie kurzy.
dagmara ja też nie widzę tych zdjęć.

reklama
Witajcie,

Zdjęcia na zamkniętym.

Judytko gratulacje! jednak dziewczynki a nie parka? :happy: ale maleńkie, mam nadzieję, że zdrowe są i silne!

Do góry