reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jutka! własnym oczom nie wierzę |!:szok::szok::szok:

Matko jedyna jak fajnie ,że laleczki zdrowe, jeju jak szybciutko się zjawiły na świecie :shocked2::szok: szkoda, że zdjęć nie widzę. Ale Ci zazdroszczę, że masz skarby już na wyciągnięcie ręki :)

Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.

GRATULACJE ! trzymajcie się zdrowo Dziewczynki !!!

PS. a mówiłam ,że nie ma już zartów i czas na expresowe dopinanie wszystkiego na ostatni guzik ! biore sie za pranie wyprawki i zamawiam pościel ! :tak:

GRATULACJE ! trzymajcie się zdrowo Dziewczynki !!!

PS. a mówiłam ,że nie ma już zartów i czas na expresowe dopinanie wszystkiego na ostatni guzik ! biore sie za pranie wyprawki i zamawiam pościel ! :tak:

a ja za szykowanie torby do szpitala !!!!!! Tymbardziej ze jednego wczesniaka juz mam !:eek::eek::eek: Az mna potrzepało !
Ale nie ma co dziewczynki sa przesliczne !

Tobie kochana póki co nie musi się spieszyć ale ja dla przykładu za 3 dni kończę 33 tydzień więc chyba raczej trzeba się streszczać ze wszystkim:-D

Ja wiem ze jeszcze mam czas a ty to juz rzeczywiscie musisz sie lepeij spakowac;-)

Też nie słyszałam żeby melony gasiły zgagę ale w moim przypadku byłoby chyba na odwrót bo tak uwielbiam melony że całego za jednym razem potrafię wchłonąć:zawstydzona/y:;-)

Mąż zabrał mnie dziś na zakupy i kupiłam już jeden biustonosz ciążowy, czarny 80 f:szok: 34 zł:-D
Jeszcze biały i to mi starczy!
I tak będę w nich tylko po domu chodzić bo nienawidzę takich miękkich staników:wściekła/y:

Oglądałam też stelaże pod wanienkę....60 zł to dużo czy mało za sam stelaż?

Tez nie lubie takich staników:no:ale jak trzeba to trzeba.

Dzięki joanna82 :-)

mam pytanie o hormony&humorki.
jak z tym u Was?
ja dziś zgrałam się z pogodą i ryczałabym cały dzień, wydaje mi się, że to nie jest moja normalna akcja;) pytanko - czy też macie takie odjazdy, czy moze na odwrot czujecie same pozytywne wibracje?
cos czuje, ze hormonki juz mocno steruja i troche mi zal mojego mezusia bo chyba to poczuje/poczul ;-)

WITAM NOWA GRUDNIUWECZKE:-)ja humoru moze nie mam super ale nie jest zle;-)ryczec sie nie chce:-D

Witajcie,

W dniu 1 października o godzinie 11:50 przyszły na świat moje córeczki.
Amelia waga 850g długa 35cm i Anastazja waga 1250g długa 37cm.

Zdjęcia na zamkniętym.

Teraz muszę troche odpoczac, ale odezwe sie pozniej. pozdrawiam was.

JUTKA WIELKIE GRATULACJE!!!NIECH DZIEWCZYNKI ZDROWO ROSNA.

I to mi sie podoba a nie tak jak na styczniowkach musisz dobrze lizac tylek zeby miec zaproszonko na zamkniety;-)mam ich gdzies:-p

Joasiu dziekuję! teraz widzę :*

Jutka laleczki są prześliczne nie moge oderwac od nich oczu, dosłownie siedze i ryczę.

Gratuluję jeszcze raz!

reklama
Do góry