NeSSi
Moderatorka
hahahahah niczym krowka dojna![]()
Ale czego się nie robi dla Naszych kochany pociech, które tak szybko wyrosną i zaczną Nam pyskować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahahah niczym krowka dojna![]()
to ja jak wczoraj tak chodziłam po markusi to kurde ciasno tam przez ten remont.. i było małżeństwo no i babeczka w ciąży.. ja myślałam że ona coś oglada i chciałam przejść obok a ta sru wstala i żeśmy sie trochu poblokowałyJa byłam wczoraj z moim na zakupach w Piasecznie w outlecieWy to nawet nie wiecie jak się na mnie małolaty gapiły, no może nie tyle na mnie co na brzuch ....było mi przyznam trochę głupio bo ja młodo wyglądam, obraczki nie noszę (paluchy puchną). Mój obraczka na palcu a ja z brzuchem obok
pewnie niezłe spekulacje chodziły, lepsze jak na giełdzie
)
Ja dzieki Bogu mam duza rodzine na miejscu ,wiec my problemu nie bedziemy mieli !Marta23 ja też się cieszę, że z chłopakami wszystko ok, choć czułam, że tak będzie.
Mam pytanie do Dagmar (bo to chyba jedyna mama oczekująca trzeciego dzieciątka) - jak rozwiązałaś problem opieki nad Amelką gdy rodziłaś Jonaszka? Ja bardzo chcę rodzić z M, a nie mam na miejscu rodziny i zastanawiam się co ze Stasiem w tym czasie. Co inne mamy planują zrobić z pierworodnymi na czas samego porodu? Jestem ciekawa waszych opinii.
masz racje ! wyjdzie w praniu !No i dobrze , ze nie tylko ja takie dziwadlo.
W takim razie podjelam decyzje ,ze nie kupuje zadnego laktatora. Jak sie okaze ,ze nie daje rady sama sciagac pokarmu i robia sie jakies guzki czy stany zpalne (czego nigdy nie mialam) to zawsze moge skoczyc do sklepu i kupic laktator. Toz to znowu nic takiego co trzeba zamawiac wczesniej.
ogladam i chnie ogladacie aby dzien dobry TVN ?? jest o fececie poloznym![]()
i ja podjełam decyzje ze sie wstrzymam z laktatorem ,moze tak Bozia da ze malenstwo bedzie dawalo rade zciagac tyle ile potrzeba ! A jak by nie patrzec laktator troche kosztuje ,wrazie wu wysle jarka niech kupi co trzeba i po kłopocie !ja tez uwazam ze laktator jest sporym wydatkiem a czesto niepotrzebnym ... ja dostalam ale pewnie nie kupowalabym gdybym nie miala ...
no wlansie ja sie tez zastanawiam czy aby nie myle skurczy z dzidziusiem ktory sie wypina i znowu mam brzuch twardy dzieki temuNie Mea to nie ten, tamtem był zielony![]()
Natalka nie martw się, mi się też hemoroidy odezwały, nie ma nic gorszego
Cherie na tym etapie krótkie skórcze do 2 min to normaOby tylko nie za często łapały. Czasami też możemy mylić skurcze z wypinającym się dzidziusiem.
W każdym razie dopuki nie sa regularne to ok, mi lekarz kazał no spe brac.
tez kupilam nowy materacyk ,mimo ze mam po moim pierwszym synku ,szczelnie zapakowany itp ....niewiem nie duzy koszt ale wiem ze nowe i jestem spokojniejsza!Też kupiłam nowy pomimo tego, że Antek dobry miał. Niesttey na pewnych rzeczach lepiej nie oszczędzać,miedzy innymi materacyk i buciki dla dzieci.
Aga ja mam maść Aesculan z Herbapolu, to wyciąg z kasztanowca, najważniejsze ze pomaga![]()