reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

witajcie... ja mialam straszna noc i ta szykuje sie na taka sama... jakies skurcze i wogole mnie cos lapie- dobrze ze jutro do lekarza ide to sie zobaczy.....

moka83 jak cos to przesij mi ta liste...

jakos nietego ze mna ostatnio i psychicznie i fizycznie.. dobrze ze mala kopie i mnie pociesza w ten sposob... bo meza mam od 2 w nocy do 8 rano... jak akurat spie... czasem zbudze sie kiedy wkrada sie do lozka ... albo jak zadzwoni budzik....... ale co mi po tym:cool::confused2::no::no::no:

to gdzie ci sie maz podziewa calymi dniami ???

reklama
Ależ tu wózkowo się zrobiło:)
A ja muszę pogadać z moją ginką jak za tydz będę na wizycie bo seks przestaje mi się podobać a to dlatego, że po nim boli mnie brzuszek i krocze. Kiedyś ginka mówiła mi, że to normalne na tym etapie ciąży, ale żeby prawie co seks tak było? Brzuszek nie jest twardy, Mała jedynie się wypycha po seksie, ale to też podobno normalne. No masakra..

Wy lepiej uwazajcie z tym seksem:tak:i nie przeginajcie zbyt czesto,skoro boli to moim zdaniem powinniscie troche przystpowac bo jak dla mnie nie jest to calkiem normalne:no:mnie np nic nie boli a i tak nie robimy tego czesto.Ja wole uwazac.

A ja mam chore starsze dziecko w domu tzn meza:-(hrypka jest coraz wieksza,gardlo go boli niesamowicie,temperatura jest 39 stopni wiec widac u niego chorobe:-(pewnie anginka go zlapala.Zazywa jak narazie Cholinex,Tantum Verde i Rutinoscorbin,zobaczymy co bedzie dalej.

witajcie... ja mialam straszna noc i ta szykuje sie na taka sama... jakies skurcze i wogole mnie cos lapie- dobrze ze jutro do lekarza ide to sie zobaczy.....

moka83 jak cos to przesij mi ta liste...

jakos nietego ze mna ostatnio i psychicznie i fizycznie.. dobrze ze mala kopie i mnie pociesza w ten sposob... bo meza mam od 2 w nocy do 8 rano... jak akurat spie... czasem zbudze sie kiedy wkrada sie do lozka ... albo jak zadzwoni budzik....... ale co mi po tym:cool::confused2::no::no::no:
Mataka, co ten Twój maz robi ze go tyle w domu nie ma?? Ja rozumiem wyjazdy, delegacje ale tak non stop? ale 18 godz/dzień, to on chyba robotem jakims jest ze to wytrzymuje....

kochana calymi dniami to moje maz w pracy siedzi... niestety... pracuje od 8:30 lub 9:30 do 1-2 w nocy.....bieda ale coz........dzis go odwiedzilam... i bylam swiadkiem ciekawej sytuacji....... (dodam ze pracuje w lokalu "sportowym( jest to pub z restauracja typowo studencki...))

Wy lepiej uwazajcie z tym seksem:tak:i nie przeginajcie zbyt czesto,skoro boli to moim zdaniem powinniscie troche przystpowac bo jak dla mnie nie jest to calkiem normalne:no:mnie np nic nie boli a i tak nie robimy tego czesto.Ja wole uwazac.
Teraz to przez remonty to rzadziej się kochamy i w trakcie seksu nic nie boli. Dopiero po. Muszę to obgadać z ginką, nie ma co. Ona to najpewniejsze źródło informacji;-)

Dziewczyny, mi się wydaje że My jakoś wewnętrznie wiemy kiedy skurcze są groźne a kiedy to tak naprawde tylko te braxtona-hicksa.

Mi dziś Młody za coś chyba pociągnął bo aż podskoczyłam do góry a siedziałam przy stole i oczywiście przywaliłam kolanami. I się chyba sam nieźle przestraszył bo 2 h siedział cichutko i narazie więcej za nic nie ciągnie.

biedny Niuniu :laugh2:

a sytuacja wygladala tak.... poniewaz dzis byl na "barze" wiec poprosilam o herbatke i sobie usiadlam na krzeselku....no i podchodza dwie panny.... ysle ze 1szy rok( bo u mnie na uczelni duzo kobiet nie ma wiec raczej sie kojarzy twarze),,, zamowily sobie piwko no i cos tam nawijaja....

zaobserwowaly obraczke na palcu no i z tekstem "ze ci interesujacy to musza byc zajeci" ( ja obraczki na palcu nie mam bo mi rece puchna... no i siedzialam tak ze brzuszka nie bylo widac )

no ale spojrzelismy po sobie i czekamy co bedzie dalej.... jedna z nich tak sie krecila jakby sraczke miala... no i kiedy po kolejne piwo przyszla poprosila o cos do pisania nabazgrala cos ... i placac za to piwko dala razem z banknotem mojemu mezulkowi........
a na kartce napisane bylo cytuje...:"obraczka na palcu swiadczy tylko o tym ze jestes na tyle dobry by kobieta chciala byc twoja..... ciekawa jestem jak to ma sie do rzeczywistosci... Magda

ps moj nr to......."

wiec kiedy dziewczynka przyszla kolejny raz i przeciaglym wzrokiem zaczela omiatac mojego..... podeszlam , oddalam jej karteczke i zapytalam czy nie dostala kiedys po buzce od ciezarnej zony menedzera baru"......:-) ale ja przytkalo... a barmani- bo byli w to wtajemniczeni to sie niemalo ze smiechu podusili............ suczka jedna

ja tez sie musze przyznac bez bicia ze seksik coraz rzadziej jest ... i tez w trakcie nie boli ... a jak gina pytaam o te skurcze to powiedzial ze w czasie orgazmu sie skurcze macicy zdarzaja a ze teraz jest ona bardziej wrazliwa to tez bardziej sie je czuje ... powiedzial ze jak by nie przechozilo to szybciutko 2 nospy i poscik na czas jakis :) ale jak przechodzi zaraz to nie trzeba sie martwic zwlaszcza ze szyjka trzyma elegancko :)

reklama
a sytuacja wygladala tak.... poniewaz dzis byl na "barze" wiec poprosilam o herbatke i sobie usiadlam na krzeselku....no i podchodza dwie panny.... ysle ze 1szy rok( bo u mnie na uczelni duzo kobiet nie ma wiec raczej sie kojarzy twarze),,, zamowily sobie piwko no i cos tam nawijaja....

zaobserwowaly obraczke na palcu no i z tekstem "ze ci interesujacy to musza byc zajeci" ( ja obraczki na palcu nie mam bo mi rece puchna... no i siedzialam tak ze brzuszka nie bylo widac )

no ale spojrzelismy po sobie i czekamy co bedzie dalej.... jedna z nich tak sie krecila jakby sraczke miala... no i kiedy po kolejne piwo przyszla poprosila o cos do pisania nabazgrala cos ... i placac za to piwko dala razem z banknotem mojemu mezulkowi........
a na kartce napisane bylo cytuje...:"obraczka na palcu swiadczy tylko o tym ze jestes na tyle dobry by kobieta chciala byc twoja..... ciekawa jestem jak to ma sie do rzeczywistosci... Magda

ps moj nr to......."

wiec kiedy dziewczynka przyszla kolejny raz i przeciaglym wzrokiem zaczela omiatac mojego..... podeszlam , oddalam jej karteczke i zapytalam czy nie dostala kiedys po buzce od ciezarnej zony menedzera baru"......:-) ale ja przytkalo... a barmani- bo byli w to wtajemniczeni to sie niemalo ze smiechu podusili............ suczka jedna
Hehe, dobra jesteś:-):-) Ale też bym się wkurzyła:wściekła/y:

Do góry