tak tak nospe a nawet dwie forte ...skurcze mogą sie zdarzać ,ale nie powinnym być bolesne !!! Ja z bolesnymi wylądowałam w szpitalu z zagrożeniem przedwczesnego porodu...okazało się, że to kolka nerkowa, którą spowodował ucisk Dzidzi...a nie opanowana szybko grozić może wczesnym porodem ,więc ja nie bagatelizowałabym bolesnych skurczów tylko pędziła do lekarza !Cherie na tym etapie krótkie skórcze do 2 min to norma Oby tylko nie za często łapały. Czasami też możemy mylić skurcze z wypinającym się dzidziusiem.
W każdym razie dopuki nie sa regularne to ok, mi lekarz kazał no spe brac.
reklama
lajtway
Fanka BB :)
Z bucikami to wiedziałam ale z materacem nie byłam pewna. Dzieki dziewczyny, materacyk bedzie wiec nowy;-)Też kupiłam nowy pomimo tego, że Antek dobry miał. Niesttey na pewnych rzeczach lepiej nie oszczędzać,miedzy innymi materacyk i buciki dla dzieci.
Aga ja mam maść Aesculan z Herbapolu, to wyciąg z kasztanowca, najważniejsze ze pomaga
maggie_f
Fanka BB :)
Dziewczyny, mi się wydaje że My jakoś wewnętrznie wiemy kiedy skurcze są groźne a kiedy to tak naprawde tylko te braxtona-hicksa.
Mi dziś Młody za coś chyba pociągnął bo aż podskoczyłam do góry a siedziałam przy stole i oczywiście przywaliłam kolanami. I się chyba sam nieźle przestraszył bo 2 h siedział cichutko i narazie więcej za nic nie ciągnie.
Mi dziś Młody za coś chyba pociągnął bo aż podskoczyłam do góry a siedziałam przy stole i oczywiście przywaliłam kolanami. I się chyba sam nieźle przestraszył bo 2 h siedział cichutko i narazie więcej za nic nie ciągnie.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Z bucikami to wiedziałam ale z materacem nie byłam pewna. Dzieki dziewczyny, materacyk bedzie wiec nowy;-)
jak sie zastanowic to moze faktycznie lepiej kupic nowy ... nicto ja sie wstrzymam do czasu jak ten dojedzie /prawdopodobnie w listopadzie/ i wtedy bede dokladnie wiedziala jaki tam jest i jaki w razie kupic !!
Eliza tak jak Maggie napisała - wiemy kiedy coś się dzieje dziwnego i innego niz dotychczas. Moje skurcze nie są bolesne i wiem że jest oki
Mea jasne, teraz materacyk to w kazdej chwili można kupić, mnóstwo tego w sklepach
Mea jasne, teraz materacyk to w kazdej chwili można kupić, mnóstwo tego w sklepach
G
Georgina
Gość
Ależ tu wózkowo się zrobiło
A ja muszę pogadać z moją ginką jak za tydz będę na wizycie bo seks przestaje mi się podobać a to dlatego, że po nim boli mnie brzuszek i krocze. Kiedyś ginka mówiła mi, że to normalne na tym etapie ciąży, ale żeby prawie co seks tak było? Brzuszek nie jest twardy, Mała jedynie się wypycha po seksie, ale to też podobno normalne. No masakra..
A ja muszę pogadać z moją ginką jak za tydz będę na wizycie bo seks przestaje mi się podobać a to dlatego, że po nim boli mnie brzuszek i krocze. Kiedyś ginka mówiła mi, że to normalne na tym etapie ciąży, ale żeby prawie co seks tak było? Brzuszek nie jest twardy, Mała jedynie się wypycha po seksie, ale to też podobno normalne. No masakra..
aga6671
Mama Hani i Tomka
A mój maluszek taki dzisiaj ruchliwy że szok:-):-):-)
Nawet siostrzyczkę skopał;-)
Chyba się denerwuje na tatusia, który nagle wczoraj na nocce wymyślił sobie że jednak mu imię dla syna nie odpowiada
A jak kazałam mu lepsze wymyślić to oczywiście cisza
Ach te chłopy
Nawet siostrzyczkę skopał;-)
Chyba się denerwuje na tatusia, który nagle wczoraj na nocce wymyślił sobie że jednak mu imię dla syna nie odpowiada
A jak kazałam mu lepsze wymyślić to oczywiście cisza
Ach te chłopy
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ależ tu wózkowo się zrobiło
mi sie kilka razy zdarzylo ze skurcz dostalam po orgazmie ... ale zaraz jak sie skulilam to przechodzilo ... co nie umniejszalo samej przyjemnosci
G
Georgina
Gość
Nie, u mnie skurczy nie ma i nie było
reklama
witajcie... ja mialam straszna noc i ta szykuje sie na taka sama... jakies skurcze i wogole mnie cos lapie- dobrze ze jutro do lekarza ide to sie zobaczy.....
moka83 jak cos to przesij mi ta liste...
jakos nietego ze mna ostatnio i psychicznie i fizycznie.. dobrze ze mala kopie i mnie pociesza w ten sposob... bo meza mam od 2 w nocy do 8 rano... jak akurat spie... czasem zbudze sie kiedy wkrada sie do lozka ... albo jak zadzwoni budzik....... ale co mi po tym
moka83 jak cos to przesij mi ta liste...
jakos nietego ze mna ostatnio i psychicznie i fizycznie.. dobrze ze mala kopie i mnie pociesza w ten sposob... bo meza mam od 2 w nocy do 8 rano... jak akurat spie... czasem zbudze sie kiedy wkrada sie do lozka ... albo jak zadzwoni budzik....... ale co mi po tym