reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wróciłam i się załamałam
dziecko rośnie jak na drożdżach dlatego zrobiły mi się hemoroidy, siadają nerki i żołądek bo to nie jelitówka tylko dziecko mnie tak zabawia co noc:-(
za duży ucisk na wszystko
ja już chcę rodzić!!!

dostałam kupę ciuszków od kumpelki:tak:
no i w moim szpitalu są sale jednoosobowe:-Dco mnie cieszy:tak:

jeszcze troche musisz poczekac bo do porodu masz jeszcze lednych kilka tygodni !!! a jak rosnie to chyba dobrze co nie ??

ja wlasnie ogladalam zdjecia maluszkow pazdziernikowych i tam powaznie sie worek rozsypal ... a na listopadowkach chyba stanelo na 1 lasce narazie :)

reklama
popisałam podania na uczelnię, jutro wyślę poleconym.
tak mi jakoś dziwnie bez męża, cały czas mam durne przeczucie, że coś się stanie jak jego nie będzie... tym bardziej, że na oddziale w szpitalu w którym chcę rodzić jest dezynfekcja teraz i w razie W muszę jechać do innego :confused2:
a coraz częściej w nocy łapią mnie lekkie skurcze. przechodzą w miarę szybko, ale są na tyle silne, że potrafią mnie obudzić.
no ale już nic nie mówię, bo jeszcze coś sobie wykraczę i dopiero będzie... :sorry:

tak mi jakoś dziwnie bez męża, cały czas mam durne przeczucie, że coś się stanie jak jego nie będzie... tym bardziej, że na oddziale w szpitalu w którym chcę rodzić jest dezynfekcja teraz i w razie W muszę jechać do innego :confused2:
a coraz częściej w nocy łapią mnie lekkie skurcze. przechodzą w miarę szybko, ale są na tyle silne, że potrafią mnie obudzić.
no ale już nic nie mówię, bo jeszcze coś sobie wykraczę i dopiero będzie... :sorry:

za glupie gadanie powinno sie obrywac !!!

Ja dziś w nocy miałam to samo....jak się obudziłam na chyba 3 siku:wściekła/y: to najpierw miałam strasznie palce w rękach spuchnięte..ale chyba musiałam żle spać bo rano przeszło....a jak wróciłam z wc i położyłam się grzecznie na lewym boku to już drugi raz mnie taki skurcz wredny chwycił że myślałam że się nie podniosę:szok:
A jak w końcu zaległam na prawym boku to przeszło:szok:

Natalka współczuję:no::no::no:
Ja też pierwszy raz w życiu przekonałam się co to hemoroidy i już więcej nie chcę:wściekła/y:
A stosujesz jakąś maść którą ci doktor kazał?
Bo mi w aptece dał maść , w internecie wyczytałam że nie powinno się jej stosować a na ulotce pisze że pytać lekarza:no:

no wlasnie tez mi sie jakos tak zdawalo ... ze ten kolorek na zdjeciach jest inny a ten w aukcji byl inny ...

Wózek IMPLAST BOLDER 4 NEW LINE - TANIO (753895110) - Aukcje internetowe Allegro

Nie Mea to nie ten, tamtem był zielony:tak:

Natalka nie martw się, mi się też hemoroidy odezwały, nie ma nic gorszego:wściekła/y:

Cherie na tym etapie krótkie skórcze do 2 min to norma:tak: Oby tylko nie za często łapały. Czasami też możemy mylić skurcze z wypinającym się dzidziusiem.
W każdym razie dopuki nie sa regularne to ok, mi lekarz kazał no spe brac.

Bo mi w aptece dał maść , w internecie wyczytałam że nie powinno się jej stosować a na ulotce pisze że pytać lekarza:no:

Ja dzwoniłam do gina i pytałam, powiedział, że maśc mogę stosowac:tak:
Jej, cieszy mnie, aczkolwiek nikomu tego nie zycze, że nie tylko ja mam taką okropną dolegliwość. Po prostu jestem spokojniejsza.

Ja dziś w nocy miałam to samo....jak się obudziłam na chyba 3 siku:wściekła/y: to najpierw miałam strasznie palce w rękach spuchnięte..ale chyba musiałam żle spać bo rano przeszło....a jak wróciłam z wc i położyłam się grzecznie na lewym boku to już drugi raz mnie taki skurcz wredny chwycił że myślałam że się nie podniosę:szok:
A jak w końcu zaległam na prawym boku to przeszło:szok:

Natalka współczuję:no::no::no:
Ja też pierwszy raz w życiu przekonałam się co to hemoroidy i już więcej nie chcę:wściekła/y:
A stosujesz jakąś maść którą ci doktor kazał?

dał mi jakąś maść i powiedział,że mam stosować bez wzglądu na to co jest napisane
przecież to się idzie zaryczeć z bólu jak się na kibelek siada
i do tego żołądek
ja dziękuję-2 miesiące rzygania przede mną:szok:

reklama
Mea znalazłam:tak::-)
eef5109550c594a2med.jpg

36125173221a43famed.jpg

Do góry