lajtway
Fanka BB :)
A miałam się jeszcze wypowiedzieć na temat husteczek i zapomniałam- opiekowałam sie w tamty roku maluszkiem- jak to typowo dorabiajaca studentka;-) i mi np dzidziusie nijak nie lezaly- ani toto wilgotne ani miekkie. O niebo lepsze byly pampersowe husteczki- zuzywalam jedna a nie 3 jak w przypadku tych dzidzius. Chociaz wiem ze na pewno znajda ise takie osoby ktore beda wolaly suche husteczki, w koncu kazda z nas ma jakies tam swoje jryteria. Ostatnio do wycierania rak jak byly upaly kupilam nawilzane z lidla i mnie tam pasuja- tylko zapach troche mocny ale mysle ze wersja sensitive bedzie ok.
Co do kosmetyków to tak mi sie przypomnialo ze sama uzywam zelu dla dzieci z rossmana i chyba dla bobaska tez ten kupie. I to nie ze wzgledu na cene a raczej sklad. Swojego czasu mialam manie naturalnych kosmetykow- czytalam sklady doslownie wszystkiego i polowe swoich kremow wyrzucilam;-) Swoja droga moja skora byla mi za to naprawde wdzieczna. W kazdym razie ten z rossmana nie ma oleju mineralnego i sls ktore nie sa niczym dobrym dla skory
Co do kosmetyków to tak mi sie przypomnialo ze sama uzywam zelu dla dzieci z rossmana i chyba dla bobaska tez ten kupie. I to nie ze wzgledu na cene a raczej sklad. Swojego czasu mialam manie naturalnych kosmetykow- czytalam sklady doslownie wszystkiego i polowe swoich kremow wyrzucilam;-) Swoja droga moja skora byla mi za to naprawde wdzieczna. W kazdym razie ten z rossmana nie ma oleju mineralnego i sls ktore nie sa niczym dobrym dla skory