reklama
G
Georgina
Gość
Nessi świetna pościel
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Ale super ta pościel!!!:-(
Szkoda że nikt nie wpadnie na to żeby mi taką sprezentować;-)
Bo sama to chyba trochę bym żałowała kasy przy drugim berbeciu;-)
aga ja mam liste prezentow ktore chce od rodzinki
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a mi łosoś, pasowałby jak ulał do zielonego pokoju z pomarańczowymi elementami ach, jeszcze kilka dni i zacznę urządzanie pokoiku
ja tez mam zielony pokoj ale z zoltymi elementami w porywach ...
Mama Stacha
&Franka&Janka
Mea to fajną masz rodzinkę. Ja nie dość, że mam małą to jeszcze nikt się nie garnie do składania ofert prezentowych :-) Przy pierwszym dziecku Teściowa chciała nam kupić wózek, ale trafiła nam się okazja i ją ubiegliśmy, teraz słowem nie wspomina, że coś kupi. A może powinnam jej zacząć sugerować? :-) :-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mea to fajną masz rodzinkę. Ja nie dość, że mam małą to jeszcze nikt się nie garnie do składania ofert prezentowych :-) Przy pierwszym dziecku Teściowa chciała nam kupić wózek, ale trafiła nam się okazja i ją ubiegliśmy, teraz słowem nie wspomina, że coś kupi. A może powinnam jej zacząć sugerować? :-) :-)
u nas moi rodzice dokladaja sie do wozka /obiecali sfinansowac polowe/ a siostry to mi tylko powiedzialy ze jak cos sobie wymysle to mam dac znac pomijam fakt ze co chwile dostaje smsa tresci "jakie boskie body kupilam dla Agatki" albo "normalnie mniamusne spodenki dla agatki znalazlam" po prostu wszyscy maja radoche jak upoluja cos szczegolnego dla malej i to niekoniecznie nowe rzeczy ... czesto na ciuchach ale to naj mniej wazne
Mama Stacha
&Franka&Janka
I właśnie dlatego nie zakończę na dwójce dzieci. Chcę mieć duuużą rodzinkę, która kiedyś będzie się tak wspierać. Mnie tego zawsze brakowało.
aga6671
Mama Hani i Tomka
aga ja mam liste prezentow ktore chce od rodzinki
Taaaaak.... ja listę mogę też sobie zrobić tylko nie wiem komu mam ja potem przedstawic:-):-):-)
Jasne że po urodzeniu co chwila ktoś coś przynosi ale to są raczej drobne rzeczy;-)
Najbardziej cieszę się że chrzestna Hani pracuje w sklepie obuwniczym:-) Nie wiem jak ona to robi ale za butki kosztujace na sklepie koło 50 zł ja daję 20
A ile przynosi za darmo:-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
I właśnie dlatego nie zakończę na dwójce dzieci. Chcę mieć duuużą rodzinkę, która kiedyś będzie się tak wspierać. Mnie tego zawsze brakowało.
wiesz ja mam 3 siostry i wlasciwie to nie wiem czy my sie czesciej zremy czy sie kochamy ale jak by cos sie dzialo to wiem ze mam na kogo liczyc !!
no i to co mowisz ... ma sie kto cieszyc z mojego szczescia .. .to jest niesamowite
wiesz aga to nie zawsze sie tak udaje zeby sie ktos pytal co chce dostac ... z siostrami to mam fajnie bo ja wiem na co ich stac /nie wymysle prezentu ponad ich mozliwosci/ i wiem ze jak cos duzego wymysle to moga sie poskladac na prezent wszyscy ... co 4 portfele to nie jeden i to jest w tym najfajniejsze bo nie sztuka dostac 4 pierdolki jak mozna dostac cos potrzebnego ale 1 rzecz od wszystkich !!
reklama
lajtway
Fanka BB :)
My sporo funduszy dostalismy od rodziców a poza tym moja babcia juz szaleje z ubrankami. Mam nadzieję że im szybko nie przejdzie te szalństwo;-)
Nessi pościel jest prześliczna- chyba sama się na taką skuszę.
Co do cen na allegro to ostatnio weszliśmy z mężusiem o sklepu z art dziecięcymi kiddie chyba i byłam w szoku- po cenach wózków stwierdzam że jest taniej niz na allegro- jedo fyn 1199, c- lanser 1299 a boldel ok 1300 chyba był bo jakaś promocja akurat była. A jak pytałam pana o jakąś zniżkę na jedo to powiedział że dorzuci folię i moskitierę więc chyba by się opłacało
Nessi pościel jest prześliczna- chyba sama się na taką skuszę.
Co do cen na allegro to ostatnio weszliśmy z mężusiem o sklepu z art dziecięcymi kiddie chyba i byłam w szoku- po cenach wózków stwierdzam że jest taniej niz na allegro- jedo fyn 1199, c- lanser 1299 a boldel ok 1300 chyba był bo jakaś promocja akurat była. A jak pytałam pana o jakąś zniżkę na jedo to powiedział że dorzuci folię i moskitierę więc chyba by się opłacało