reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Nessi a komoda i łóżeczko jakie kupiłaś?

Już odpowiadam:

Komody nie znalazłam nigdzie w necie więc jak zostanie złożona to cyknę fotkę.

Łózeczko takie: Łóżeczko RADEK II kołyska TEAK+MATERAC LATEKS (746707987) - Aukcje internetowe Allegro ja zapłaciłam za nie 377

Upatrzyłam je zaraz po tym jak test pokazał II krechy ;) NIE - NIE nie bede dziecka uczyc kołysać bez wyraźnej potrzeby, ale lubię mieć alternatywę :) i nie przerabiac jak moja koleżanka ''bujania malucha w nosidełku na pracującej pralce :D) Zatem takie łózio dla mnie to fajna sprawa, po zablokowaniu jest sztywne i sie nie gibie na boki ( o ile mój M dobrze je skręci i uzyje instrukcji)

Nie kupowałam przez allegro, cena na allegro zbiła mnie z nóg tego łóżeczka. Ja znalazłam łózeczko i zestaw z komodą w komplecie duuuużo, dużooo taniej. na allegro to łózio kosztuje ponad 600 z przesyłką a ja zapłaciłam 669 zł za łózeczko i komodę razem :) :sorry:zabralismy ostatni wolny egzemplarz ...

Sama komoda wyszła 290 zł, tak taniej to ja nawet na allegro nie widziałam

Ostatnia edycja:
reklama
nessi to lozeczko z kolyska maja znajomi i chwala sobie to pod niebiosa !! jak mala byla malusia to byla kolyska i super sie sprawdzala a teraz jest stabline lozko i najlepsiejsza na swiecie szuflada :D
jak bym kupowala cos nowego to wlasnie takie :D

posciel tez super ... mi sie tez z tego seledyn podoba albo takie calkiem bielusienki :D

nessi to lozeczko z kolyska maja znajomi i chwala sobie to pod niebiosa !! jak mala byla malusia to byla kolyska i super sie sprawdzala a teraz jest stabline lozko i najlepsiejsza na swiecie szuflada :D
jak bym kupowala cos nowego to wlasnie takie :D

posciel tez super ... mi sie tez z tego seledyn podoba albo takie calkiem bielusienki :D

a mi łosoś, pasowałby jak ulał do zielonego pokoju z pomarańczowymi elementami :tak: ach, jeszcze kilka dni i zacznę urządzanie pokoiku :cool2:

reklama
Na początku nie byłam do niego zbytnio przekonana, bałam się ,że nie jest stabilne i że mi się bobas z Niego ''wichnie'' :tak: ale jak zobaczyłam w sklepie to zmieniłam zdanie, ma mocne zabezpieczenia, potem jak dziecko starsze to mozna w ogóle na stałe przykręcić a nie blokować :)

Wiec z dzisiejszych zakupów jestem bardzo zadowolona, fajnie pewnie bedzie wszystko wygladać z pościelą ale jeszcze się szybko nie przekonam :/

Do góry