karnitynka1982
Fanka BB :)
Ja zgagi odpukac nie mialam dawno ostatnio to jak sie czosnku najadlam na przeziebienie to mnie palilo. Za to objadlam sie tak leczem ze od 2 godzin sie nie ruszalam ale juz mi lepiej hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Że robi to za dużo powiedziane:-)
Czasem jak zobaczy że nocnik stoi to woła lulu i muszę ją posadzićI raz na 20 uda jej się zrobić:-)
Ale cieszę się że już choć kojarzy nocnik z sikaniem:-)
A teraz najczęściej woła lulu jak akurat się zesika![]()
ja tez w koncu wybralam cabrio fix, ale mam bez bazy...nie wiem czy ta baza jest taka konieczna...
na poczatku chcialam kupic uzywany i juz wcisnelam kup teraz na allegro byl za 320 uzywany, zadowolona ze udalo mi sie znalezc ten kolor ferrari...a tu facet do mnie dzwoni i mowi ze zapomnial ze wystawil go na aukcje i ze juz go sprzedal...
ale tata sie zlitowal i kupil mi nowy:-)
dziadek zaczyna sie angazowac:-)
w prezencie dostalam frotte pokrowiec...
Witam po długiej przerwie .......
Ale zaległości mam fiu-fiu ...
Już odpowiadam:
Komody nie znalazłam nigdzie w necie więc jak zostanie złożona to cyknę fotkę.
Łózeczko takie: Łóżeczko RADEK II kołyska TEAK+MATERAC LATEKS (746707987) - Aukcje internetowe Allegro ja zapłaciłam za nie 377
Upatrzyłam je zaraz po tym jak test pokazał II krechyNIE - NIE nie bede dziecka uczyc kołysać bez wyraźnej potrzeby, ale lubię mieć alternatywę
i nie przerabiac jak moja koleżanka ''bujania malucha w nosidełku na pracującej pralce
) Zatem takie łózio dla mnie to fajna sprawa, po zablokowaniu jest sztywne i sie nie gibie na boki ( o ile mój M dobrze je skręci i uzyje instrukcji)
Nie kupowałam przez allegro, cena na allegro zbiła mnie z nóg tego łóżeczka. Ja znalazłam łózeczko i zestaw z komodą w komplecie duuuużo, dużooo taniej. na allegro to łózio kosztuje ponad 600 z przesyłką a ja zapłaciłam 669 zł za łózeczko i komodę razem![]()
zabralismy ostatni wolny egzemplarz ...
Sama komoda wyszła 290 zł, tak taniej to ja nawet na allegro nie widziałam
Ale super ta pościel!!!:-(
Szkoda że nikt nie wpadnie na to żeby mi taką sprezentować;-)
Bo sama to chyba trochę bym żałowała kasy przy drugim berbeciu;-)
a mnie meczy zgaga ! pomocy
Ja nie wiem co to zgaga, nie tylko w ciąży ale i wogóle. Domyślam się, że nie mam co zazdrościć.
Ja teraz czekam za fryteczkami:-)naszla mnie ochota jak nie wiem![]()
ja się dziś ojadłam frytek... i co? i pali mnie zgaga
Mea, dawaj przepis na swoją sałatkę owocową!