reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja zgagi odpukac nie mialam dawno ostatnio to jak sie czosnku najadlam na przeziebienie to mnie palilo. Za to objadlam sie tak leczem ze od 2 godzin sie nie ruszalam ale juz mi lepiej hehe

reklama
i ja mam dzień w dzień zgagę... szczerze to już nawet nie próbuję nic jeść/pić/ssać/rzuć, bo przestało działać :tak:

ja juz niewie co mam robic. Meczy mnie zgaga od kilku dni. Na dodatek jak siedze to mi sie ciezko oddycha wiec klade sie na boczku i juz mi lepiej - ale tylko przez moment bo jak leze to znow ta zgaga i tak w kolko. Zwariowac mozna.

ja się chyba zaczynam przyzwyczajać do zgagulca, popali chwilę i przestaję cokolwiek czuć. a wystarczy, że mi się delikatnie odbije to już płomienie...

ja na szczescie jakos sobie z migdalami radze :) a jak nie wytrzymuje to jedno Manti nie zaszkodzi :)

kurcze ale sie zrobilo zimno !!! chyba zaraz obczaje gdzei jest KOC !!

Że robi to za dużo powiedziane:-)
Czasem jak zobaczy że nocnik stoi to woła lulu i muszę ją posadzić:-D I raz na 20 uda jej się zrobić:-)

Ale cieszę się że już choć kojarzy nocnik z sikaniem:-)
A teraz najczęściej woła lulu jak akurat się zesika:no:

Najwazniejsze ze wie o co chodzi;-)to juz jest sukces;-)

ja tez w koncu wybralam cabrio fix, ale mam bez bazy...nie wiem czy ta baza jest taka konieczna...
na poczatku chcialam kupic uzywany i juz wcisnelam kup teraz na allegro byl za 320 uzywany, zadowolona ze udalo mi sie znalezc ten kolor ferrari...a tu facet do mnie dzwoni i mowi ze zapomnial ze wystawil go na aukcje i ze juz go sprzedal...
ale tata sie zlitowal i kupil mi nowy:-)
dziadek zaczyna sie angazowac:-)
w prezencie dostalam frotte pokrowiec...

Ale masz fajnie:-)ja tez tak chce.

Witam po długiej przerwie ....... ;)

Ale zaległości mam fiu-fiu ...

No rzeczywiscie byla dluga:tak:pisz jak sie czujesz.

Już odpowiadam:

Komody nie znalazłam nigdzie w necie więc jak zostanie złożona to cyknę fotkę.

Łózeczko takie: Łóżeczko RADEK II kołyska TEAK+MATERAC LATEKS (746707987) - Aukcje internetowe Allegro ja zapłaciłam za nie 377

Upatrzyłam je zaraz po tym jak test pokazał II krechy ;) NIE - NIE nie bede dziecka uczyc kołysać bez wyraźnej potrzeby, ale lubię mieć alternatywę :) i nie przerabiac jak moja koleżanka ''bujania malucha w nosidełku na pracującej pralce :D) Zatem takie łózio dla mnie to fajna sprawa, po zablokowaniu jest sztywne i sie nie gibie na boki ( o ile mój M dobrze je skręci i uzyje instrukcji)

Nie kupowałam przez allegro, cena na allegro zbiła mnie z nóg tego łóżeczka. Ja znalazłam łózeczko i zestaw z komodą w komplecie duuuużo, dużooo taniej. na allegro to łózio kosztuje ponad 600 z przesyłką a ja zapłaciłam 669 zł za łózeczko i komodę razem :) :sorry:zabralismy ostatni wolny egzemplarz ...

Sama komoda wyszła 290 zł, tak taniej to ja nawet na allegro nie widziałam

Posciel jest cudna tylko nie na moja kieszen:-(

Ale super ta pościel!!!:-(
Szkoda że nikt nie wpadnie na to żeby mi taką sprezentować;-)
Bo sama to chyba trochę bym żałowała kasy przy drugim berbeciu;-)

Tak samo mysle:tak:niech ktos mi taka kupi:sorry:

a mnie meczy zgaga ! pomocy

Oj dawno cie nie bylo:-)mnie tez meczy zgaga:-(podobnie bylo w pierwszej ciazy:tak::-(

Ja teraz czekam za fryteczkami:-)naszla mnie ochota jak nie wiem:tak:

reklama
Do góry