reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
idę do sklepu bo ze złości mam ochotę na coś słodkiego. a później się zabiorę za jakiś obiad (chyba frytki i paluszki rybne) no i najwyższy czas opróżnić stare meble i powynosić wszystko na strych (ale cięższą robotę oczywiście zostawię mężowi). a jutro od rana będę mieć syf. oby się wyrobili z montowaniem mebli w jeden dzień.
My dziś z Moim robimy regał własnoręcznie:-) Tzn ja tyle co nic, ale w czymś pomocna na pewno będę:-) Gipsowy będzie, dziś stawiamy szkielet:-)

Chérie

współczuje...ja bym pewnie nie wytrzymala..

a co do dobrych rad tesciowej to dolaczam sie do klubu tych ktore musza ich wysluchiwac...wiem ze nie ma zlych intencji ale sam fakt jest drazniacy..a najgorsze jest "a nie mowilam"...:wściekła/y:
Jak ja się cieszę, że matka Mojego w ogóle się nie wtrąca:-):-) Ona przyjmuje z góry coś jak się jej mówi i jest OK. Lajtowa babka.

A ja byłam z mamą się ''odchamić'' i 2 ręczniczki dla Martynki kupiłam. Łącznie ma 3 już:-) Jest sens kupować więcej?

Ja na zupę zrobiłam znowu barszcz. Uwielbiam a skoro ma żelazo to nic tylko jeść:-p Czy tam pić jak kto woli. Na drugie danie gotuję golonka:-)

ja kupilam 1 i jeden mam od mamusi :) powinno na jakis czas starczyc ... pewnie i tak cos jeszcze dostaniemy w prezentach ...

a co do obiadku to barszczyk za mna ju zkilka dni chodzi ... moze na czwartek/piatek zrobie .... hmm bo na jutro mam w planach spagetti /tez mi jezor wisi juz strasznie dawno :)/

Dokładnie! Ja już mam swojej dosyć! Ostatnio ciągle daje mi "dobre rady" a najbardziej mnie rozwaliła gdy rozmawiałam z teściem i mężem o wyprawce dla Małego i wspomniałam jaką chcę kupić oliwkę i chusteczki hm jej tekst... "Ja się nie wtrącam(!!!!!!!!!!!!):szok::szok::szok:ale mi położna mówiła, że co polskie to najlepsze":-D taaa wg niej czyli najtańsze masakra rozwealona byłam tym ja się nie wtrącam hahah. Wczoraj znowu spytała jak w końcu mój i Artura synek będzie miał na imię a Artur odpowiedział, że Aleks odpowieź brzmiała "ja się nie wtrącam ale powinniście dać na imię Paweł bo tak jest ładniej" zatkało nas:eek: ale moje kochanie powiedziało, że to nasza sprawa:laugh2::laugh2::laugh2: obraziła się:happy::happy:
Mamusia Twojego miała czas na wymyślanie imienia dla swojego syna ale ten czas już dawno minął:-)

Mea, odwołali wizytę bo się biedaczek rozchorował. później zadzwonił sam do mnie i przepraszał. no nic, chyba wytrzymam te 2 tygodnie :tak:
a tak poza tym mam pytanie - opłaca się odkupić Jedo za 500zł z gwarancją jeszcze na 6 miesięcy?

reklama
Do góry