reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja kupilam 1 i jeden mam od mamusi :) powinno na jakis czas starczyc ... pewnie i tak cos jeszcze dostaniemy w prezentach ...

a co do obiadku to barszczyk za mna ju zkilka dni chodzi ... moze na czwartek/piatek zrobie .... hmm bo na jutro mam w planach spagetti /tez mi jezor wisi juz strasznie dawno :)/
Ja jutro robię żurek z ziemniaczkami:-)

reklama
Mea, odwołali wizytę bo się biedaczek rozchorował. później zadzwonił sam do mnie i przepraszał. no nic, chyba wytrzymam te 2 tygodnie :tak:
a tak poza tym mam pytanie - opłaca się odkupić Jedo za 500zł z gwarancją jeszcze na 6 miesięcy?
Nowy kosztuje w sklepie 1199- wczoraj ogladałam więc raczej się opłaca. Tylko sprawdź jak tam kółka w nim wyglądają. Ja chyba zdecyduje się na nowy bo planujemy więcej niż jedno dzieciątko

Cherie my też kupujemy Jedo Bartatina i w sklepie musimy wyłożyć 1050 zł, więc za połowę tej sumy chyba się opłaca. Mam nadzieję, że ten który znalazłaś nie jest jakiś wadliwy.

hmmm... nie obrazi się Niunia jak będzie jeździć w granatowym wózku? :laugh2:
obydwa są w stanie bardzo dobrym. bartatine widziałam na własne oczy dziś, bo to znajoma chce się pozbyć.

Akozka, jeśli buty sa skórzane to proponuję włozyć na noc do środka zwiniete gazety- tak na ścisło a na zewnatrz potrzeć spirytusem- w przeciwieństwie do wody nie niszczy skóry i nie powinno zostawiać śladów

Przełamałam się i wytaplałam środek w jakiejś wódce i wcisnęłam na nogi. Zobaczymy, może pomoże. A jak nie, to może śladów nie będzie. Spirytusu nie mam, tylko ta wódka...

A za oknem jakiś wielki dźwig na parkingu majta paletami z czymś najwyraźniej ciężkim. Żeby mi tylko w okna nie przywalili tym :szok:

No i dziś dzień szczęśliwy - dostałam list z ubezpieczalni z pytaniem kiedy i w jakiej formie chcę dostać mój zasiłek na dziecko! Jupi! Uwierzyli, że jestem w ciąży! I zapłacą! Teraz tylko musimy usiąść i policzyć co nam się będzie najbardziej kalkulowało, tzn. na ile dni w tygodniu brać który zasiłek i przez ile miesięcy. Nie jest łatwo rozplanować wydatki na rok z góry... Ale jestem szczęśliwa!!!:-)

reklama
Do góry