reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Akozka - always look on the bright side of life:-) Będziesz miała na przyszły rok! A serio: nie mogą sprowadzić Twojego rozmiaru z innego sklepu?

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę wizyt lekarskich. Ja byłam dwa tyg temu we wtorek, a następną mam 24 LISTOPADA. Oczywiście nikt mi USG nie robił. W poprzedniej ciąży miałam tylko jedno (reszta w prywatnej klinice w Dublinie 120 km w jedną stronę), raz badania krwi, już mi się nawet nie chce pisać...

za to u nas to aż do znudzenia robi się morfologię i mocz:tak: na usg też nie mogę narzekać bo mam średnio raz na miesiąc góra 1.5 miesiąca a ze zdjęć z usg można osobny album zrobić:-D
nie wiem jak jest państwowo ale chyba nie wiele różni się to od wizyt prywatnych:tak:

co do obiadku to ja dzisiaj na sępa do teściowej poszłam na kapuśniak i placki ziemniaczane
objadłam się i chce mi się spać:-D

Akozka dasz radę-może wilgotne ścierki powkładaj do butów i zostaw na noc-moja mama tak robiła z butami:tak:

Aśka-a jednak miałaś nosa:-D
no i trzymam kciukasy za pozostałe Laseczki:tak:

reklama
czesc dziewczynki :):) obiad juz naszykowalam wiec moglam zasiasc przed kompem :) obroczke cudem udalo mi sie zdjac...ale az sobie skore zdarłam...:szok:

witam anakilim i moka83:)to jest nas 3....trojca swieta heheh:)
cos sie wszystkie na usg w tym tyg umowilysmy:) ja ide w [iatek :) zrobimy 3 d :)-tatus malenkiej sobie zarzyczyl:-) gorzej jak naszej coreczce jajeczka wypeczkowaly:)

a teraz szaleje bo mamusia pol godziny temu kawalek czekolady zdadla :) czyli jak zwykle o slodkosciach :)

czesc dziewczynki :):) obiad juz naszykowalam wiec moglam zasiasc przed kompem :) obroczke cudem udalo mi sie zdjac...ale az sobie skore zdarłam...:szok:

witam anakilim i moka83:)to jest nas 3....trojca swieta heheh:)
cos sie wszystkie na usg w tym tyg umowilysmy:) ja ide w [iatek :) zrobimy 3 d :)-tatus malenkiej sobie zarzyczyl:-) gorzej jak naszej coreczce jajeczka wypeczkowaly:)

a teraz szaleje bo mamusia pol godziny temu kawalek czekolady zdadla :) czyli jak zwykle o slodkosciach :)

mataka dobrze ze udalo ci sie zdjac obraczke bo potem byloby tylko gorzej !! a szkoda ciac obraczke miesiac po slubie !!!

ja obiadek mam od wczoraj wiec raczej sie nei narobie :D

natalka pytala co na rocznice moznaby zrobic ... wiesz to zalezy co lubicie ... czy jakies wykwintne i wyszukane cudenka czy raczej cos pysznego ladnie podanego a niekoniecznie wyszukanego ?? ja sie sama zastanawiam co wymyslic bo lada chwila mamy 2 rocznice i chcialabym cos fajnego przygtowac ... ale z moim jest pewien klopot ... paskuda nie je warzyw wiec mam ograniczone pole manewru ;( no i niestety w dniu naszej rocznicy moj mezczyzna idzie na noc do pracy i nie wiem czy kolacji przy swiecach nie urzadzic w sobote 3 dni wczesniej /zwlaszcza ze wtedy tesciowej na 100% nie bedzie w domu !!!/

Ok to ja zmykam na wizytke na 16 wiec jeszcze chwilka ale juz czuje jak mnie w zoladku skreca ja to jestem jakas psycholka pod tym wzgledem:) Dobrze ze mam ginke blisko bo ma gabinet na mojej ulicy 2 bloki ode mnie hihi trzymajcie kciuki laseczki

mataka dobrze ze udalo ci sie zdjac obraczke bo potem byloby tylko gorzej !! a szkoda ciac obraczke miesiac po slubie !!!

ja obiadek mam od wczoraj wiec raczej sie nei narobie :D

natalka pytala co na rocznice moznaby zrobic ... wiesz to zalezy co lubicie ... czy jakies wykwintne i wyszukane cudenka czy raczej cos pysznego ladnie podanego a niekoniecznie wyszukanego ?? ja sie sama zastanawiam co wymyslic bo lada chwila mamy 2 rocznice i chcialabym cos fajnego przygtowac ... ale z moim jest pewien klopot ... paskuda nie je warzyw wiec mam ograniczone pole manewru ;( no i niestety w dniu naszej rocznicy moj mezczyzna idzie na noc do pracy i nie wiem czy kolacji przy swiecach nie urzadzic w sobote 3 dni wczesniej /zwlaszcza ze wtedy tesciowej na 100% nie bedzie w domu !!!/

mój z moich obliczeń będzie miał dniówkę więc rano zawiozłabym Go do pracy później do fryzjera:-Djuż się doczekać nie mogę:tak:zakupki i do domu szykować coś pysznego

nie muszą być to jakieś cuda bo znając życie jak Maniutek wróci z pracy to nie będzie miał siły zastanawiać się co je tylko,żeby zjeść:-)
zastanawiam się nad roladą ze schabu czy z czegoś podobnego w cieście Cherie
a na deser chyba tiramisu z serka mascarpone bo mój mąż to pochłania nie tylko wcina a już dawno nie robiłam:tak:

reklama
musze sie wam pochwalic !! dostalam zwrot za fotelik !! temat uwazam za zamkniety tylko zastnawiam sie nad wysmarowaniem komentarza na allegro ...
Komentarze powinny być zgodne z prawdą, więc ja bym mimo wszystko napisała komentarz dodając, że po ''akcji'' zwrot pieniędzy dostałaś.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry