reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Akozka - always look on the bright side of life:-) Będziesz miała na przyszły rok! A serio: nie mogą sprowadzić Twojego rozmiaru z innego sklepu?

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę wizyt lekarskich. Ja byłam dwa tyg temu we wtorek, a następną mam 24 LISTOPADA. Oczywiście nikt mi USG nie robił. W poprzedniej ciąży miałam tylko jedno (reszta w prywatnej klinice w Dublinie 120 km w jedną stronę), raz badania krwi, już mi się nawet nie chce pisać...

mniam, gołąbki na masełku z cebulką i grzybkami :tak:normalnie się rozpieszczam.
Karnitynka... ja przed wizytą też mam ciśnienie wysokie (a w domu książkowe). ostatnio wypiłam sok z aronii przed wyjściem do lekarza i skoczyło mi tylko do 130/80 :laugh2: jutro też zamierzam wypić.

Kurka u mnie sie tez jakos zimno zrobilo no bo w sumie na dworzu dzis pierwszy dzien chlodniejszy.
Anaklim- to widze ze w Irlandii tak jak w Norwegii bo kuzynka opowiadala ze minimum badan minimum usg niech natura decyduje czy wszystko bedzie ok.

mniam, gołąbki na masełku z cebulką i grzybkami :tak:normalnie się rozpieszczam.
Karnitynka... ja przed wizytą też mam ciśnienie wysokie (a w domu książkowe). ostatnio wypiłam sok z aronii przed wyjściem do lekarza i skoczyło mi tylko do 130/80 :laugh2: jutro też zamierzam wypić.
O nieeee a ja nie mam takiego soczku w domku moze cos innego hihi jakis srodek na uspokojenie:D nie nie zartuje no mam moje zapiski to mi lekarka odpusci znow zmierzy 3 razy z niedowierzaniem i tyle.
Mea ja tez bym neutralny dala bo kaske zwrocil ale na pozytywa nie zasluguje bo zamylil z opisem towaru;)

reklama
Cześć i czołem kobietki! U mnie dziś piękny słoneczny dzień więc piorę ciuszki korzystając że słoneczko je wysuszy. Zaczynam już spisywać co mam jeszcze do dokupienia bo w listopadzie będę jeszcze cięższa i większa. Na razie na plusie 10kg. Ale najlepsze jest to że nigdzie praktycznie nie przytyłam tylko wszystko w brzuszek idzie. Moja koleżanka która należy do wrześniówek już jest prawie 2 tygodnie po terminie i nadal cisza w eterze. Ciekawa jestem ile z nas urodzi w terminie.:-)

Do góry