reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam się i ja,
też już bym chciała grudzień, bo druga ciążą nie jest dla mnie taka fajna jak pierwsza. Nie ma tej ekscytacji, to już nie nowość. Czuję się jak słonica w bliźniaczej ciąży i mam wrażenie, że to dopiero początek dwuletniej ciąży :-) Wszyscy przy mnie wyglądają szczupło. Z drugiej strony mam mnóstwo do zrobienia, a z dwójką dzieci już nie będzie tak łatwo. Mam nadzieję, że zdążę przed porodem.
Wczoraj czułam się jakby mi brzuch napompowali, znacznie się powiększył, skóra napięta, a próbując się przekręcić złapał mnie strasznie bolesny skurcz. Wydaje mi się, że młody mógł się przekręcić, usg 12.10 to się dowiem jak leży.
Też mam 12.10 USG:-) Ja mam na 10.15

Cześć Dziewczyny.
Ale miałam akcję w nocy :szok: Wstałam na siusiu a tam kurcze pomarańczowo! Dzwonię do swojej mamy o 3 w nocy i mówię: Mama, sikam na pomarańczowo! A ona do mnie: Trzeba było zjeść więcej rydzów, to byś sikała na czerwono.
Fakt, jadłam wczoraj rydze, a po nich zawsze mocz zmienia kolor :laugh2::laugh2::laugh2:
Hehe, niezła akcja:-)

Witam poweekendowo!
Właśnie Was nadrobiłam i mogę już coś skrobnąć.
kasiekkrk dobrze, że już jesteś w domu. Wierzę, że dotrwasz chociaż do początku 9go miesiąca!
dagmara mam nadzieję, że lekarze coś zaradzą na Twoje wyniki i trzymam kciuki za Maleństwo, aby podgoniło trochę z wagą.
agula7777 ładnie rośnie Twój Szkrab.
23marta na pewno będzie wsio ok. Miłego oglądania!
anaklim, mataka24 nareszcie jakieś lubelaczki na forum poza mną. Witam Was serdecznie:)
Cherie nie martw się wagą Kalinki, moje maleństwo miało taką samą wagę jak ona w tym samym tygodniu. Idę w środę na usg to zobaczymy czy dalej idą łeb w łeb z wagą:)
Asia ale ładnie Ci Filipek rośnie.
Ja dołączam do tych, wstających na siusiu u mnie przynajmniej 2x w nocy.
W sobotę odebraliśmy komodę na rzeczy dla Maleństwa i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni. Zaczęliśmy też kompletować garderobę w rozmiarze 56/62, jakie te wszystkie rzeczy są śliczne. Zrobiłam też listę rzeczy, które musimy kupić, a że nic poza kilkoma ciuszkami jeszcze nie mamy, to jest ona strasznie długaśna. Mam nadzieję, że zdążymy wsio kupić.

reklama
Cherie jeśli tylko lekarz poda mi wagę to się pochwalę. Bo to jest konsultacja w sprawie serduszka u innego lekarza, ale myślę, że całe Maleństwo też obejrzy i powie ile waży:)

Do góry