reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No Martuś to 3mam kciuki z całej siły :-D
Chłopaki zdrowe na pewno, ale niech ich lekarz dobrze obejrzy:-) i mamusia z tatusiem sobie popatrzą:tak:

Laski za minutkę wrzucę jeszcze jedno zdjęcie brzucha

No wlasnie gdzie wiadomosci od Aski?Na ktora ona miala to usg?Chyba rano?
Dzieki Dzieki, staram sie myslec pozytywnie ;-) i nawet to lezenie jeszcze mi tak nie przeszkadza co pobudka o 23 i o 5 rano na leki:wściekła/y:
bo odziwo jestem chyba jedna z niewielu ktora przesypia cala noc i nie wstaje do toalety;-) a tu teraz mam okazje zasmakowac przerywanego spania :laugh2:

Ja tez nie wstaje w nocy na siusiu:-):tak:czyli jest nas juz dwie;-)

Witam sie z Wami z rana ;) zjadlam jajaeczniczke i szykuje sie do mojego B do łodzi jedziemy poogladac jakies plytki i inne rzeczy do domku a na 19.30 mamy 3D troszke siem boje... bo ide do innego lekarza, tam gdzie chodzilam wczesniej to w 7 minut skonczyl ogladac obydwa maluchy, a ten co ide do niego oglada w 20 minut jednego... I tak sobie mylsle ze niby tamten mowil ze wszystko okej a moze za szybko to zrobil i czegos nie zauwazyl. No i mam nadzieje ze chlopaki rosna rowno i ze nie ma zespolu podkradania.

Trzymajcie kciuki laski.

A jeszcze dzisiaj USG ma joanna i desmont o ile dobzie pamietam :)

Napewno jest dobrze i maluszki pieknie rosna:tak:ty idziesz sie tylko przekonac ze tak jest;-)nie wolno ci myslec inaczej:-)Kciuki masz jak w banku;-)

Kopciuszku, Asia na 11 miała to USG.

ale Wam zazdroszczę. ja co noc mam wędrówki do WC, czasem i po dwa razy...

To tak jak ja, niestety:-( a teraz to mnie dopadło na dobre bo mam mega wielką opryszczkę, usta spuchniete, wygladam jak idź stąd:wściekła/y: i jeszcze hemoroidy się odezwały:wściekła/y: masakra

ja juz sie nie moge doczekac az maly bedzie tu na zewnatrz ze mna...
nastawiam sie ze przestane tesnic tak za mezem jak jest w pracy, ze wreszcie bede miala co robic i z kim gadac, a raczej na poczatku do kogo gadac:-D
juz bym go przytulila...
siedze i tak mysle jak bedzie wygladal a potem mi sie sni co noc:) tylko co noc wyglada inaczej:-D

reklama
siedze i tak mysle jak bedzie wygladal a potem mi sie sni co noc:) tylko co noc wyglada inaczej:-D

Hehe ja teraz mniej się nad tym skupiam ale w ciązy z Antosiem ciagle o tym myślałam, jak będzie wygladał:tak: A po porodzie nie mogłam sie na niego napatrzeć, w szpitalu nie spałąm bo leżałam i oglądałam te moje małe cudeńko.

Do góry