reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

idę się przejść z psami na jakiś spacer, póki ciepło, a później robię sobie inhalację z olejkiem z eukaliptusa, może mi poodtyka zatkane zatoki :confused2:
a później muszę popakować rzeczy z szaf, szafek i półek w jakieś kartony, bo w środę przyjeżdżają montować nową szafę, a stare meble na poddasze się wyniesie. no i wreszcie zabierzemy się za urządzanie pokoiku dla Kalinki.

reklama
Ja już wyprałam, powiesiłam na dworku, sprzątałam trochę ale musiałam zrobić przerwę na śniadanko bo już mi słabo było. Ja chęci do pracy mam ogromne, ale w głowie, moje ciało do realizacji nie ma ochoty wcale, siedziałabym lub spała najchętniej :-)
Na rocznice też robię jakąś oryginalną kolację, eksperymentuję, podaję to czego nie jemy na codzień. A prezenty? Ostatnio wynajęłam instruktora tenisa i zafundowałam mężowi 2 lekcje.

Ostatnia edycja:
Dagmara-ile przytyłas od początku???
masz bardzo mały brzuszek:tak:
Teraz już przytyłam prawie 3 kg. ale schudłam 7 na początku więc jeszcze jestem na minusie.
No zdjęcie śmieszne a nam się ten brzuch taki duuużżżżżyyy wydawał.
ja się kremowałam i nagle brzuch "urusł" zawołałam mojego A. a on o rany ale brzuch!!! Poleciał po aparat, żebym mogła się na forum pochwalić a teraz zrzuciłam na komp i to jakoś nie taki ten brzuch. :-p:-D:-D:-D

Kasiekkk no kochana to pięknie się załatwiłaś :-( 3maj się słonko, dasz radę z tym lerzeniem. 3mam kciuki, żebyś doczekała do początku 9 miesiąca :tak:

Dzieki Dzieki, staram sie myslec pozytywnie ;-) i nawet to lezenie jeszcze mi tak nie przeszkadza co pobudka o 23 i o 5 rano na leki:wściekła/y:
bo odziwo jestem chyba jedna z niewielu ktora przesypia cala noc i nie wstaje do toalety;-) a tu teraz mam okazje zasmakowac przerywanego spania :laugh2:

Teraz już przytyłam prawie 3 kg. ale schudłam 7 na początku więc jeszcze jestem na minusie.
No zdjęcie śmieszne a nam się ten brzuch taki duuużżżżżyyy wydawał.
ja się kremowałam i nagle brzuch "urusł" zawołałam mojego A. a on o rany ale brzuch!!! Poleciał po aparat, żebym mogła się na forum pochwalić a teraz zrzuciłam na komp i to jakoś nie taki ten brzuch. :-p:-D:-D:-D
pozazdroscic ja juz 9 kg na plusie az strach pomyslec jak to sie skonczy;-)

Dzieki Dzieki, staram sie myslec pozytywnie ;-) i nawet to lezenie jeszcze mi tak nie przeszkadza co pobudka o 23 i o 5 rano na leki:wściekła/y:
bo odziwo jestem chyba jedna z niewielu ktora przesypia cala noc i nie wstaje do toalety;-) a tu teraz mam okazje zasmakowac przerywanego spania :laugh2:
No to jest denerwujące :-D

Witam sie z Wami z rana ;) zjadlam jajaeczniczke i szykuje sie do mojego B do łodzi jedziemy poogladac jakies plytki i inne rzeczy do domku a na 19.30 mamy 3D troszke siem boje... bo ide do innego lekarza, tam gdzie chodzilam wczesniej to w 7 minut skonczyl ogladac obydwa maluchy, a ten co ide do niego oglada w 20 minut jednego... I tak sobie mylsle ze niby tamten mowil ze wszystko okej a moze za szybko to zrobil i czegos nie zauwazyl. No i mam nadzieje ze chlopaki rosna rowno i ze nie ma zespolu podkradania.

Trzymajcie kciuki laski.

A jeszcze dzisiaj USG ma joanna i desmont o ile dobzie pamietam :)

Martucha trzymam mocno kciuki! na pewno Maluszki zdrowe i pięknie rosną :tak:
wiadomości od Asi ma przekazać Anoola, a Desmont, mam nadzieję, też się szybko pochwali.

ja USG mam jutro na 15:30 :happy:

Witam sie z Wami z rana ;) zjadlam jajaeczniczke i szykuje sie do mojego B do łodzi jedziemy poogladac jakies plytki i inne rzeczy do domku a na 19.30 mamy 3D troszke siem boje... bo ide do innego lekarza, tam gdzie chodzilam wczesniej to w 7 minut skonczyl ogladac obydwa maluchy, a ten co ide do niego oglada w 20 minut jednego... I tak sobie mylsle ze niby tamten mowil ze wszystko okej a moze za szybko to zrobil i czegos nie zauwazyl. No i mam nadzieje ze chlopaki rosna rowno i ze nie ma zespolu podkradania.

Trzymajcie kciuki laski.

A jeszcze dzisiaj USG ma joanna i desmont o ile dobzie pamietam :)
trzymam kciuki:-)

reklama

ja wlasciwie tez nie mam problemu z przesypianiem nocy ...

Do góry