reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Jejciu idę spać bo do tego wszystkiego coś mi strzeliło w krzyżu i normalnie chodzić nie umię:wściekła/y::wściekła/y::no:

Ja już chcę grudzień..................:szok::crazy:

nie wiem czy sie udało... jak nie- to dzis juz nie mam cierpliwosci:-D

No widzisz jak pieknie ci to poszlo:-);-)

sprobuj rano pod zimna woda i z namydlonymi rekami !! mi sie tak udalo ...

Az tak zle u was ze macie problemy z obraczkami:-(mi na szczesscie narazie tylko nogi puchna:-(

MEA a jak twoje cisnienie i samopoczucie po tabletkach?Juz lepiej?
Moje cisnienie z dzis to 131/73 puls 80 wiec jak narazie super:-)

No widzisz jak pieknie ci to poszlo:-);-)

Az tak zle u was ze macie problemy z obraczkami:-(mi na szczesscie narazie tylko nogi puchna:-(

MEA a jak twoje cisnienie i samopoczucie po tabletkach?Juz lepiej?
Moje cisnienie z dzis to 131/73 puls 80 wiec jak narazie super:-)

cisnienie teraz mam 130/70 ale szczyt dzialania tabletek jest 6h po zazyciu ... a samopoczucie takie sobie ale nie jest zle ... czasem mi pikawa skacze i mam takie uderzenia goraca ... ale to po jakiejs chwili mija ... co do obraczki to ja juz jakis czas temu zdjelam ... chyba na poczatku wrzesnia ... nicto musi poczekac na lepsze czasy :)

Dziewczyny - przede wszystkim bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie. Bardzo miło się będzie z Wami rozdwajać:-) Ja właśnie się przespałam dwie godziny, wstałam i czekam na męża, zaraz powinien wrócić z pracy.

ale przyznam ze troche jestem zmeczona i znowu mam nogi opuchniete ;( macie jakies sposoby na radzenie sobie z opuchlizna ??

Mea_osi - chłodne okłady i leżenie z nogami na ścianie.

a ja cholera nie moge zdjac obraczki... mocuje sie z nia jak sie da.....:wściekła/y: chyba tak jak moj slubny mowil musze ja na najblizsze 10 tygodni odstawic na boczny tor....:-) czyli nadal gram panienke... z brzuszkiem :):):):):-D:-D:-D

Mataka - jesteś z mojego rodzinnego miasta:-) Ale fajnie! Gdzie będziesz rodzić? Staszica, Kraśnickie, Lubartowska???

Jejciu idę spać bo do tego wszystkiego coś mi strzeliło w krzyżu i normalnie chodzić nie umię:wściekła/y::wściekła/y::no:
Ja już chcę grudzień..................:szok::crazy:

Aga - to jest właśnie ten moment ciąży, którego nie znoszę. Brzuch zaczyna się robic tak duży, że przeszkadza, młode kopie mocno i zwykle po pęcherzu, do łazienki wstaję co dwie godziny, zaczynam wierzyć, ze zgaga robi się od wdychanego powietrza, że o wchodzeniu po schodach nie wspomnę:(
Mój kręgosłup woła o litość, ale to z racji tego, że Sasha to straszny maminsynek. Jak tylko coś się dzieje to na rączki. W dodatku i nasza sypialnia i pokoje chłopców mamy na piętrze - mogę jeść, bo i tak spalam taszcząc codziennie swoje cielsko po kilkanaście razy w górę;)

reklama
Aga - to jest właśnie ten moment ciąży, którego nie znoszę. Brzuch zaczyna się robic tak duży, że przeszkadza, młode kopie mocno i zwykle po pęcherzu, do łazienki wstaję co dwie godziny, zaczynam wierzyć, ze zgaga robi się od wdychanego powietrza, że o wchodzeniu po schodach nie wspomnę:(
Mój kręgosłup woła o litość, ale to z racji tego, że Sasha to straszny maminsynek. Jak tylko coś się dzieje to na rączki. W dodatku i nasza sypialnia i pokoje chłopców mamy na piętrze - mogę jeść, bo i tak spalam taszcząc codziennie swoje cielsko po kilkanaście razy w górę;)[/QUOTE]

Oj zgadzam się z tobą w 100%!
A jak ja zazdroszczę tym dziewczyną które noszą pierwszego dzidziuśka:no:

A tak wogóle to dzień dobry:-)

Do góry