reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A my już wróciliśmy z roczku:-):-):-)
Było tak sobie więc cieszę się że mogłam zwalić na to że Hania zmęczona i do domku;-)
Najgorsze że nie mogłam usiąść na tyłku bo tak mnie boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jak mam iść do łazienki na tron:-) to ze stresu nic....

A jeszcze jutro mój M idzie do pracy po 2 tyg. urlopie i to jeszcze na 14 więc wogóle chodzę wściekła!!!

Zezarlam 2 ogromne, przepyszne golabki mojej mamy, pekne zaraz...

Ja też robiłam gołąbki, ale zjadłam tylko pół, bo moje niespełna dwuletnie dziecko wrąbało całego, a czteroletnie półtora!

wiec dziewczyny glowa do gory jest wsrod was biedactwo, ktore niewie jakiego stworka :-p nosi w brzuchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Ja też nie wiem, ale to z własnej woli!

Joasia, mój też mnie dzisiaj wkurzył. Dzwonił przed 16, że najwczześniej o 18 skończy zajęcia, więc w domu będzie przed 22. Ja zajeżdżam do domu o 18:15 a ten w najlepsze grzybki sobie smaży. No myślałam, że dziada zatłukę! Nie gadam z nim!

Chyba ze juz ktoras nie bedzie nosila w sobie swojego malenstwa i nie bedzie karmila piersia:tak:wtedy moze ktoras z nas zazyje wiekszych procentow:-D

AGA nie ma jak to zwalic na dziecko:-D:tak:

GEORGINA a tobie jak poszlo zaliczenie????Koniecznie napisz jak wrocisz:tak:

Ja teraz ide wykapac swoja gwiazde i polozyc ja do łozka,meza nie ma bo poszedl na jakies tam zebranie,oby tylko nie zakonczylo sie to puzno w noicy:wściekła/y:bo bede wsciekla jak nie wiem:tak:

Georgina też się wybierała na roczek po zaliczeniu!
A jeszcze nie może zwalić na dziecko:-)
Ewentualnie na własne samopoczucie hi hi:-)

hehe mam wprawe w gotowaniu na telefon wiec pewnie na internet tez jakos sobie poradze wiec w razie pytan /nwet najbardziej banalnych/ wal jak w dym :) ja dla odmiany UWIELBIAM GOTOWAC !!! dzis maz zazyczyl sobie pieczen z sosem i kluchy slaskie wiec obiadek juz prawie gotowy ... dogotowuje sie makaron i zupke mozna zapodac :)

u nas dzis naprawde slicznie na dworze !! az sie nie chce w domu siedziec :) no ale popoludniem wybywamy do przyjaciol wiec jakas rozryweczka bedzie ... troche mnie martwi to ze mi strasznie nogi puchna ale musze jakos dac rade :)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy,;) mea- napewno będę Was zasypywała lawiną pytań apropo obiadków;) narazie podejrzewam ze z tydzień nam zajmie urządzanie się więc na konkretne obiadki nie będzie nam starczać sił, ale potem ruszam pełną parą niczym wzorowa żonka;)

reklama
Jak będziemy karmić piersią to i Piccollo odpada :-( gazowane zakazane:-(
U mnie weekend aktywny bardzo, miasto rodzinne, mycie pomników, odwiedziny cioci, spotkanie klasowe na 10-lecie, mecz piłkarski, 2h na basenie z rodzinką moją i brata i ich wizyta u nas. Jestem padnięta. Potrzeba mi odpoczynku.

Do góry