G
Georgina
Gość
Jutro zadzwonię do ginki. I tak przecież miałam jej podać wynik hemoglobiny bo ma zadecydować ile żelaza mam brać
A Biofer jest bez recepty, że wystarczy, że ja do ginki zadrynkam? Myślałam, że na receptę..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ObyPAULUS no to fejnie:-)oby przeszlo jak najszybciej;-)
Dziś widziałam laktator w sklepie, w którym kupowałam rożek i kocyk, był za 42zł. I był ręczny. Zawsze mówiłam, że nie kupię ręcznego, ale w sumie czemu nie? Wy je kupujecie przed porodem jeszcze czy dopiero jak bobaski będą na świecie?
Laski mam do Was pytanie. Skończyły mi się wit Falvit Mama. W reklamówkach z gazetkami od ginki mam 2 opakowania Materny. Czy ja mogę je stosować bez wiedzy ginki czy muszę się jej zapytać czy mogę zmienić wit i czy na tą Maternę bo szkoda byłoby wywalić 2 opakowania.
Jestem w koncu !!! NIe mam sily najpierw poszlam do lumpka kupilam z 10 ciuszkow slicznych wiec bylam cala happy. NO i pozniej poszlam po te wyniki w sumie to z 6 km zrobilam i mnie ciagle jakby kolka na calym brzuchu lapala musialam sobie stawac a pozniej przechodzilo taki nniby skurcz niby kolka sama nie wiem. NO ale jakos sie doczlapalam ale te moje wyniki to jakies kosmiczne sa nie wiem co ja mam o tym myslec((
NO wiec z moczu jestem zadowolona bo zniknal slad bialka i fosforanow brak jedynie kwas askorbinowy podwyzszony ale to jest witamina c a ja akurat bylam chora i pilam ciagle wode z cytryna to na pewno od tego
MOrfologia tez ok w sumie hemoglobina 12.7 wiec git jedynie lekko podwyzszone krwinki biale ale to podobno norma w ciazy i lekko obnizone limfocyty co tez wyczytalam ze w ciazy jest ok. AA i lekko podwyzszone NEU ale tez niewiele niby w 3 trymestrze moze byc podwyzszone wiec tez sie nie wczuwam poczekam do poniedzialku.
NO ale to co ja mam z glukoza to jest kosmos troche sie zestresowalam bo:
GLUKOZA NA CZCZO - 76
GLUKOZA 1 GODZ PO 75 G. - 59,6!!!!!!!!!
GLUKOZA 2 GODZ PO 75 G. - 63,1
No nie wiem czy te spacery moje to az tak by zanizyly te wyniki troche sie martwiePod badaniem mam dopisane dlugopisem wskazana kontrola;/