karnitynka1982
Fanka BB :)
No wiem wlasnieKarnitynka jakieś niskie te wyniki. Nie znam się, ale do tej pory każda Laska miała po glukozie wynik ponad 100.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiem wlasnieKarnitynka jakieś niskie te wyniki. Nie znam się, ale do tej pory każda Laska miała po glukozie wynik ponad 100.
NO ja po wypiciu poszlam na spacer wrocilam na drugie uklucie i znow poszlam lazic godzine bo mnie laborantka pogonila i nie mialam gdzie usiasc a powiedziala ze mozna chodzic;/Karnitynko no rzeczywiście coś dziwnego z tą Twoją glukozą - a po wypiciu biegałaś albo męczyłaś się w jakiś inny sposób? Pewno gin karze Ci powtórzyć badanko.
Ja myślałam kupić laktator po porodzie teraz to tylko pooglądamy z mężem żeby wiedział jak będzie potrzeba- jaki kupić. I pewno zdecyduję się na ręczny.
NO mieszaja strasznie ja bym ja zrypala z checia ale jej dzis nie bylo a jak drugiej powiedzialam to wielkie oczy zrobila i mowi ze zawsze kaza siedziec na miejscu szkoda gadac;/Ależ te baby w tych przychodniach to mieszają... z tego co mi wiadomo to nie wolno po glukozie żadnego wysiłku mieć. Najlepiej zadzwoń do gina i powiedz mu jaki miałaś wynik i o tym że spacerowałaś po wypiciu. On Ci najlepiej powie czy trzeba badanko powtórzyć.
NO mi napisali ze wskazana kontrola a tez po 75 g glukozy?To znaczy, że ze mna też jest cos nie tak? ja mialam bardzo podobne wyniki i mi powiedzieli, że jest ok.
I nie spacerowałam po glukozie. Nawet nie była zła do wypicia...taka slodka (jak woda słodzona).
NO mi napisali ze wskazana kontrola a tez po 75 g glukozy?
No wiem wlasnieNie wiem czy spacer az tak by to obnizyl