reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
kopciuszku z moich optymistycznych wersji zycia jeszcze sporo bedzie wam dane doswiadczyc :D ja ogolnie jestem NIEPOPRAWNA OPTYMISTKA czasem wrecz sama siebie zadziwiam !!

wiec do pani od poscieli sie dodzwonilam i sie dowiedzialam ze w poniedzialek dopiero dala rade to wyslac i to ekonomiczna paczka /min 5 dni czekania/

do pana nie dzwonilam tylko jak planowalam - wyslalam mu smsa ... paczke dzis moze nadam i bede sie dobijac o swoje pieniadze /pewnie nie predko sie uda ale powalcze ... mam doswiadczenie w tej kwestii

za to ja mam jeszcze lepsze wieści..
mój kochany teściu zawinął bartkowi karte kredytowa której nie aktywowalismy bo nie chcielismy jej mieć..
a w tym miesiacu jak nam przyszedł rachunek za kredyt który bartek wziął kiedyś telewizor na raty..
teść go zawinął mając na rachunku wszystkie dane aktywował sobie karte !!!
a my moglismy sobie czekac w tym miesiacu na ten list z banku .. teściowa znalazła to grzebiac w jego papierach..
no sorry ale Qrwaaaa mać.. przezcież bartek go zabije jak wróci z pracy i mu to powiem.. ;\

mój kochany teściu zawinął bartkowi karte kredytowa której nie aktywowalismy bo nie chcielismy jej mieć..
a w tym miesiacu jak nam przyszedł rachunek za kredyt który bartek wziął kiedyś telewizor na raty..
a my moglismy sobie czekac w tym miesiacu na ten list z banku .. teściowa znalazła to grzebiac w jego papierach..
no sorry ale Qrwaaaa mać.. przezcież bartek go zabije jak wróci z pracy i mu to powiem.. ;\

Ja pierdziele to juz w ogóle meksyk, niech Twój maz dzwoni do banku i zgłosi kradziez lub zagubienie karty, powinni zablokować o ile mają aktywację :/

Normalnie niezly przekretas z tego twojego tescia:wściekła/y::tak:jak mozna tak syna w tarapaty i dlugi wpedzac i krasc cudze rzeczy.Wy to normalnie sie powinniscie z tamtad wyniesc:tak:Moja bratowa tez ma takie schizy ze swoja matka:tak:mieszkali kiedys w blokach w Belchatowie,ona oczywiscie przed slubem byla tam zameldowana ale mieszkala u nas,jej matka nie placila za mieszkania i teraz przyszly papiery do bratowej na adres mojego ojca(tam sa do dzis zameldowani) od komornika:tak:ma juz 16 tysiecy na koncie do splaty,tak samo reszta jej rodzenstwa:tak:z kazdym dniem rosnie odsetek ponad 10 zł:tak:jej matka sie wymeldowala i teraz siedzi w Angli.Bratowa nie ma zamiaru spalacac tych dlugow ale jak to bedzie-nie wiem:no:

Ja pierdziele to juz w ogóle meksyk, niech Twój maz dzwoni do banku i zgłosi kradziez lub zagubienie karty, powinni zablokować o ile mają aktywację :/
zabić to mało dziada jednego..

Normalnie niezly przekretas z tego twojego tescia:wściekła/y::tak:jak mozna tak syna w tarapaty i dlugi wpedzac i krasc cudze rzeczy.Wy to normalnie sie powinniscie z tamtad wyniesc:tak:Moja bratowa tez ma takie schizy ze swoja matka:tak:mieszkali kiedys w blokach w Belchatowie,ona oczywiscie przed slubem byla tam zameldowana ale mieszkala u nas,jej matka nie placila za mieszkania i teraz przyszly papiery do bratowej na adres mojego ojca(tam sa do dzis zameldowani) od komornika:tak:ma juz 16 tysiecy na koncie do splaty,tak samo reszta jej rodzenstwa:tak:z kazdym dniem rosnie odsetek ponad 10 zł:tak:jej matka sie wymeldowala i teraz siedzi w Angli.Bratowa nie ma zamiaru spalacac tych dlugow ale jak to bedzie-nie wiem:no:
ludzie mają straszne problemy.. ale zeby rodzine w długi pakowac no trzymajta mnie bo mnie rozniesie.. !!
teść oczywiscie już gdzies pojechał chyba się boi spotkania z Bartkiem.. !!

boze swiety ja bym goscia naprawde zabila

Ostatnia edycja:
eee nie ma co panikowac...ja tez mialam taki okres ,ze musialam kupic przynajmniej wyprawke na poczatek ,bo wpadalm w jakas dziwna panike ,ze nic nie mam:-D...ale teraz jak juz mam kupione cokolwiek jestem spokojniejsza i wszytsko lezy w reklamowkach z metkami:tak:
Mamy jeszcze czas na pranie i prasowanie..moim zdaniem robiąc to teraz zdązy sie wszytsko zakurzyć ;-)
W razie czego ja łózeczko i wózek mam wybrane ...jedno klikniecie i w ciągu 48h będzie w domu, więc nie mam ptrzeby kupowania w moim przypadku 3 miesiace wczesniej:tak:
Ja tam wole jak pranko pachnie dworem a nie sie kisi w zimie na grzejnikach.I tez miedzy innymi dlatego piore a juz napewno nie mam zamiaru czekac az mnie jeszcze wybrzuszy i z takim gigantycznym brzuchem i bolem plecow prac :szok: gory prania bo tyle mialam ,a pewnie jeszcze nie wszytko sie naskladalo. Pakuje w worki proznosciowe wiec nie ma mozliwosci zakurzenia ,tak samo jak dziewczyny ktroe piora i pakuja w worki czy reklamowki ,napewno nic im sie nie zakurzy czy pobrudzi!

reklama
na pytaniu się skończyło bo jakoś nie mam weny jak mnie dziecko kopie:tak:
mam osrane dokumentnie okna
wstyd normalnie trzeba myć!!
co robicie na obiadek???
tunia-już wiemy a reszta??
Paluszki rybne bo małemu sie zachciało ,surowka i pierwszy raz w tej ciazy mam frytki ( kupione bo tak mi sie nie chcialo robic ) :szok: Ot moj obiad !

Do góry