reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam wszystkie mamy grudnia 2009!!!:-) Sporo nas tu.. To pewnie oznacza, że mój Wojtuś będzie miał problemy z dostaniem się do przedszkola... ;) Jestem w 28 t.c. Przygotowuję się do porodu naturalnego ale mój syn przybrał niedawno pozycję lotosu i - jeżeli się nie rozmyśli - czeka mnie cesarka :( Będzie to pierwsze dziecko, więc pewnie często będę zaglądała na forum w poszukiwaniu porad...

Pozdrawiam wszystkie ciężarne :)
kasia

Witam wszystkie mamy grudnia 2009!!!:-) Sporo nas tu.. To pewnie oznacza, że mój Wojtuś będzie miał problemy z dostaniem się do przedszkola... ;) Jestem w 28 t.c. Przygotowuję się do porodu naturalnego ale mój syn przybrał niedawno pozycję lotosu i - jeżeli się nie rozmyśli - czeka mnie cesarka :( Będzie to pierwsze dziecko, więc pewnie często będę zaglądała na forum w poszukiwaniu porad...

kasia

Witam, Nowa przyszła mamę :)

kasia

my też ciebie pozdrawiamy :tak:

reklama
Witam nowa grudniuweczke;-)jest nas tu juz troszke:-)
My mamy łóżko 160 na 200, ale Mój tak się rozwala, że śpię czasem jak szprotka;P

Tez mam takie samo i spie doslownie na skrawku:tak:maz sie do mnie przytula a z tylu pełno pustego miejsca:-D

no a ja dzis wstalam w troche lepszym nastroju ... wymyslilam jak rozegrac sprawe z fotelikiem /wysla sms z informacja ze wysylam i chce zwrot pieniedzy bez jakis zbednych dyskusji z gosciem/ musze tez podzwonic gdzie jest moja druga paczka z posciela bo juz minal tydzien a ja paczki nie widze ... i jeszcze pare spraw mam na miescie do pozalatwiania ... jakos to wszystko bedzie ...

tym czasem sniadanie jest koniecznoscia !!

Mea nie ma jak to optymistycznie myslec;-)to mi sie podoba:-)

Ja dostałam 2 x z łokcia :/ tez narobiłam rabanu o 2 w nocy :) teraz to przed nim brzunio osłaniam ...

mój wazy ponad 100 :/

Mój ma wage 105 wiec tez niezle sloniatko:-D

Witam,
mam już chwilę dla siebie, młody w przedszkolu, dom ogarnięty, śniadanko zjedzone, pozwoliłam sobie na wizytę u kosmetyczki i pączka a teraz relaksuję się czytając was :-)
Ja ciuszki mam po Stasiu, gdy z nich wyrastał ja prałam w proszku dla niemowląt, prasowałam i chowałam do reklamówek. Tak przeleżały w szafie prawie 3 lata. I teraz moje pytanie: czy powinnam je od nowa prać i prasować czy wystarczy je jakoś odświeżyć? I jak?

Ja narazie nie zamierzam prac:no:zrobie to nie wczesniej jak po połowie pazdziernika:tak:takie po córce ktore byly wyprane i spakowane tez bede prala i prasowala:tak:

art. mówi jasno:

Ustawowa wspólność majątkowa
w tym też długowa

Aby nie odpowiadać za długi
Aby w przyszłości nie odpowiadać za długi męża, wystarczy znieść wspólnotę majątkową. Można to zrobić u notariusza, spisując odpowiednią umowę. Wymagana jest jednak zgoda obojga małżonków.

lub podpisac intercyzę

Tak to niestety jest z tymi kredytami:tak:jesdli juz to trzeba pomyslec o intercyzie.

a Ty myślisz,że z czego utrzymują się skok stefczyka czy prowident?? z ludzkiej głupoty i z kredytów wyłącznie na dowód-idź do pko i powiedź,że chcesz kredyt 50 000 na dowód to Cię śmiechem zabiją

To jest swieta prawda:tak:my jak bralismy kredyt na zakup maszyny to nie bylo mowy o niezabezpeczeniu:no:tylko hipoteka wchodzila w gre:tak:najsmieszniejsze to bylo to jak chcelismy wziasc telewizor na raty,nie chceli jej udzielic:tak:dopiero jakis inny bank to zrobil.

Do góry