reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Hmm chyba niezbyt ważne skoro tylu ludzi nie ma.. My z Moim mamy i nasza Perła też mieć będzie:) Na cześć babci Mojego. Będzie Martyna Anna:-)
a my damy chlopakom po dziadkach Michal Jakub, Łukasz Grzegorz
Ja też z wielkich... 172
ja ze srednich ;) 168cm

Anoola co Ci moge napisac :( <przytul> ,......... chyba zgadzam sie z Natalka, lepiej wziac krdyt i powoli go splacac niz placic komus za wynajem, wiem cos o tym bo przez 4 lata wynajmowalismy mieszkania, juz by troche kredytu sie spalcilo. no ale nie zawsze jest taka mozliwosc

Ide do koleznki obejrzec jakies filmidlo ....

reklama
Anoola szczerze współczuję:no:
Ponoć są przyjęcia do Kompanii Węglowej ale np jak pod koniec sierpnia kolega mojego M chciał złożyć podanie na Chwałowicach to nawet przyjąć nie chcieli:wściekła/y:
Nie mówiąc o tym że najlepiej mieć znajomości:wściekła/y:
M robi 8 lat na dole w firmie i zawsze słada podania na kopalnie i dupa....

Ja też malutka 160 cm ale nie drobna;-)

Co do oglądania seriali ja kupuję Świat seriali i na nic nie muszę patrzeć:-):-):-)

Żartuję;-) Dr House, Chirurdzy i ogólnie seriale medyczne!
Ale wolę Fox life bo tam są na bierząco z sezonami i normalne pory emisji!

Asia super że wszystko ok a może rzeczywiście nie będzie to zatrucie......a czekam na ten poniedziałek chyba tak jak ty:-)

Mea ty darujesz traki przekręt na allegro?????

A dziś myślałam że osiwieję przez tą moją córkę:wściekła/y: 3 godziny rano ją trzymałam na kolanach żeby nasikała do kubeczka bo musiałam jej zrobić badanie moczu:wściekła/y::wściekła/y: Wypiła w tym czasie 2,5 buteleczki herbatki!!! Mam nadzieję że to nie wpłynie na wyniki bo to i tak był jej pierwszy mocz ranny!

Ze mnie się ciągle śmiali,że jestem długa jak miesiąc i chuda jak wypłata:tak:
Aga-zdolna ta Twoja córa:tak:
idę do małża bo jego dzisiejsze pytanie które zadał mi na samym wejściu do domu zwaliło mnie z nóg i dalej nie mogę uwierzyć:szok:

A ja dzisiaj co 10 min. latam siku robić :-( nic mnie nie boli ale ciagle sikam i sikam, mały siedzi gdzieś bardzo nisko i strasznie wali tam gdzie trzeba :(

dziewczyny a moze mierzycie tymi elektronicznymi termometrami? one tak maja ze zanizaja temp

I takimi i zwykłymi, zawsze wychodzi niższa niż u "normalnych" ludzi ;-( Taka już uroda.

Ania - nie martw się, na pewno coś się uda wymyślić i poradzić. Nie tak łatwo dostać kredyt, więc może im się nie uda. Ale na pewno nie dajcie zrobić z siebie żyrantów! Ojciec kiedyś się tak dał naciąć i potem spłacaliśmy czyjś kredyt (co prawda niewielki, ale zawsze to nauczka)... Już lepiej faktycznie iść na swoje i spłacać własny. Może wybierzcie się do jakiegoś doradcy finansowego czy jak się to nazywa i spytajcie jakie warunki by Wam dał jako małżeństwu a jakie pojedynczo? Nam dali pojedynczo, bo jako parze nic by nie przyznali - za mały dochód. Brat miał podobny problem, dopiero jak żona dostała wychowawcze to mogą się starać o kredyt, bo w ciąży nie chcieli im nic dać.

aniubardzo ci współczuje to co cie spotkało... ciezko jest o tym tak poprostu nie myslec
a ta twoja mama to tez niezłe ziółko bardzo pomocna:no:

reklama
W koncu dotarlam z czytaniem
Serio?? Nie oglądałam jej jeszcze ale dziś muszę naszą Ulkę brzydulkę obejrzeć bo się dzieje:tak:

Ja tez ogladam:tak:bardzo mi sie podoba:-)

Miło wiedzieć, że nie jestem jakimś odmieńcem :-)

Ja zjem grzyby, pod warunkiem, że nie ma grzybów ;-) Sam smak jest ok, ale grzyby jako takie mnie odrzucają... Dlatego dla mnie z sosów i zup wszyscy wybierają grzyby i wrzucają do swoich talerzy :-) Jaka jest zawsze bitwa na Wigilię kto ma zjeść moje grzyby z zupy! Wszyscy nagle pałają wielką miłością do mnie i mojego talerza :-D. Dziś Marcin będzie w tej uprzywilejowanej sytuacji, że tylko on jeden może dostać moje grzyby z sosu obiadowego, więc już się cieszy :-)

A z kurczaka to może jakąś pseudochińszczyznę? Albo piersi z ananasem... Albo z serem żółtym i szyneczką w panierce... Albo curry... Głodna się zrobiłam :-(

Tez tak jem grzyby:tak:chociaz nawet ostatnio mi troche smakuja ale takich z zupy nie zjem za chiny:no:zawsze maz korzysta:tak:

jak kiedyś nałogowo M jak Miłość oglądałam, a teraz to nie wiem co się tam w ogóle dzieje :shocked2:
CSI lubię, wszystkie rodzaje :laugh2:

Tak jak ja:tak:

dzwonilam i narazie gosc sie wypiol !! powiedzial ze se mam go sama sprzedac na allegro !! normalnie wqrw nieziemski !! ja go nie sprzedam bo by mi wstyd bylo klamac ludziom w zywe oczy ze o negatywach nie wspomne !!!

Nie popuszczaj:no:dus goscia ile wlezie:tak:

Jelpa czy Lovella ?:eek: bo muszę jutro kupić a dylemat mam ......

Ja tez kupie Jelpa:-)jak dla mnie najepszy.

A tak pytanie z innej beczki - czy drugie imię jest ważne???
Mój T twierdzi, że skoro ja nie mam, on nie ma, to i Alan nie będzie miał

My dalismy corce po9 mamusi a synusiowi damy po tatusiu:-)

dzis nie bede z nim gadac bo jestem wqrwiona i ogolnie mam dzien pod haslam "bede ryczec nie podchodzic" normalnie nic sie nie dzieje a ja rycze jak bobr ...

Nic ci nie da to ryczenie:no:ale nie wiem co bym zrobila na twoim miejscu.

O taaak:) a swoją drogą Mareczek ma miodzio głos:))))

Dla mnie też:-):tak:niezle ciacho;-)

To ja na odwrót - znoszę dzielnie ból i nastawiam się optymistycznie na poród naturalny, bo innego sobie nie wyobrażam po prostu...prędzej dojdę do siebie i dzidzia też;-)

Ja tez sie nastawiam na naturalny choc moj pierwszy był bolesny:tak:

Mogę się wyżalić?
dzisiaj mam fatalny dzien.. same złe nowiny..
Po pierwsze.. babka która miała mi dac zaliczenie zwyczajnie sobie gdzieś przepadła bo od miesiaca jej nie ma.. oO co za tym idzie najprawdopodobniej o dziekance mogę sobie pomarzyć.. czyli o skonczeniu studiów równocześnie też.
mało tego tesciowa wróciła nayebana jak szkop z miasta i w końcu dowiedziałam się o co się z teściem tyle kłócą..
otóz ona nie pracuje teść nabrał kredytów na 100 000 zł i tego nie spłacał : OO
i co teraz? toną w długach i chcą wziąć kredyt pod hipoteke domu w którym mieszkamy. którego zapewne też nie będą spłacac i wylądujemy wszyscy na bruku..
do tego dochodzi fakt ze moi rodzice powiedzieli dziadkom którzy płacą alimenty za moją matke ze jan ie mieszkam gdzie mieszkałam a nowego adresu nie mogą podac i co?
i alimenty zobaczyłam w tym miesiącu jak świnia niebo..
a co za tym idzie .. na 3d sobie nie pójde bo będziemy bez kasy.. a 200zł piechotą nie chodzi..
i co?
życ nie umierac oO

Oj rzeczywiscie fatalny i to nie tylko u Ciebie:-(ciezka sytuacja ale co sie bedziesz przejmowac na zapas,nie dajcie sie tylko wciagnac w zyrantów:no:a co do twojej matki to ja nie wiem jak tam mozna w stosunku do swojego dziecka:-:)wściekła/y:

a my damy chlopakom po dziadkach Michal Jakub, Łukasz Grzegorz

ja ze srednich ;) 168cm

Anoola co Ci moge napisac :( <przytul> ,......... chyba zgadzam sie z Natalka, lepiej wziac krdyt i powoli go splacac niz placic komus za wynajem, wiem cos o tym bo przez 4 lata wynajmowalismy mieszkania, juz by troche kredytu sie spalcilo. no ale nie zawsze jest taka mozliwosc

Ide do koleznki obejrzec jakies filmidlo ....
Ja tez srednia 168cm:-)

Ide sie umyc a wy nie naskrobcie za wiele;-)

Do góry