reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a ja we wtorek mam wizytę, już się nie mogę doczekać, jak znowu zobaczę Kruszynkę moją... dobrze by było, żeby troszkę ruszyła z wagą, bo chyba najmniejsza z grudniaczków jest (poza bliźniakami :-p)

reklama
ale mnie gardło męczy, no już nie mogę ani śliny przełknąć :-(
Wiesz co mi sie przypomnialo ze jak mnie tak bolalo okropnie gardlo ze nie moglam nic przelknąć i mowic poszlam do apteki i pani mi dala takie do psikania ziolowe, z szalwia i czyms tam jeszcze nie pamietam jak sie nazywalo niestety a nie moge zobaczyc bo nasze rzeczy u tesciow a ja u rodzicow. Ale napewno mozna to bylo w ciazy stosowac i pomagalo dosyc szybko..

a ja we wtorek mam wizytę, już się nie mogę doczekać, jak znowu zobaczę Kruszynkę moją... dobrze by było, żeby troszkę ruszyła z wagą, bo chyba najmniejsza z grudniaczków jest (poza bliźniakami :-p)
Ja to USG mialam ostatnio chyba 5 tyg temu jak bylam w szpitalu i nie wiem ile waza chlopaki, ale juz w poniedzialek sie dowiem ;)

Mea a ten koles co to od niego kupilas to mial duzo pozytywow?

powiedzcie mi jeszcze taka rzecz ... czy te ciuszki ktore juz upralyscie to pakujecie w cos zeby sie nie kurzyly czy tylko w komodzie trzymacie ??

ja spadam spac ... poczytam jutro co mi napiszecie ... kregoslup strasznie daje mi sie we znaki ;(

zasadniczo same pozytywy ale zaledwie 15 ... wiec to troche niemiarodajne ...
a no wlasnie to mi chodzilo, a to wstretny typ, niech mu sie myszy zalegną

Marta, ahahaha, masz świetny tekst w suwaku :laugh2:
;D

ja spadam spac ... poczytam jutro co mi napiszecie ... kregoslup strasznie daje mi sie we znaki ;(
qr ze tak brzydko powiem moje plecy odmawiaja posluszenstwa, masakra jest

ja się w ogóle zaczynam toczyć zamiast chodzić :confused2:
no to idę się wtoczyć do łóżka (dobrze, że mamy dość duże, na 180cm, bo już dziś usłyszałam, że się rozpycham...)
dobranoc!

reklama
Witam .. :)
Plan na dzis. - zamierzam wyciagnąć Bartka po pracy do moich kochanych dziadków i odebrać osobiście alimenty. !
A później jechac na usg.. bo jak pomyśle że ma mi to koło nosa śmignąć z powodu mojej mamy która musiała wsadzić swoje 3 grosze to mnie krew zaleje..
oby się nam udało..
a teraz idę dospac troche bo pół noc z nerwów spac nie mogłam.. i głowa mi peknie zaraz na pół..

Do góry