reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
o kredytach nie ma mowy.. nie chce potem wygladac jak tesciowe z toną długów..
myslałam że mi moja mam pomoże cvoś doradzi.. i co?
własnie mi napisała
'a co mnie to obchodzi sama tak wybrałaś'
wiedziałam że ta wielka miłośc nie potrwa długo !!
za taki tekst bym przypierdzielila ... nie patrzac ze to mama !! kto jak kto ale to ona zapierdzielila z alimentami pinda ...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mnie już nie zaskoczy...
od razu wiedziałam że tak bedzie..
bo wszystko musi byc tak jak ona sobie chce.. bo mamy łóżeczka nie kupowac z allegro bo coś tam .. bo mamy miec taka posciel i taka.. a jak powie sie jej NIE to wielka obraza...
a czy ty any nie mowisz o mojej tesciowej ?? bo opis mi pasuje
A
AnOoLa88
Gość
szkoda moich nerwów .. już mnie cały brzuch od tego wszystkiego boli..za taki tekst bym przypierdzielila ... nie patrzac ze to mama !! kto jak kto ale to ona zapierdzielila z alimentami pinda ...
A
AnOoLa88
Gość
z pewnością nie ; )a czy ty any nie mowisz o mojej tesciowej ?? bo opis mi pasuje![]()
ale tacy ludzie to do szewskiej pasji mogą doprowadzić..
G
Georgina
Gość
Ania marsz leżeć!;* Odpoczywaj teraz i staraj się jak najmniej denerwować;* Dzidzia to czuje.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
szkoda moich nerwów .. już mnie cały brzuch od tego wszystkiego boli..![]()
to idz sie poloz i odpocznij ... nie martw sie na zapas ... a z tym kredytem hipotecznym to ja watpie zeby oni dostali nawet pod hipoteke bo banki teraz nie daja kredytow za ladny usmiech !! jak maja spaprana historie kredytowa to marne szanse !!!
A
AnOoLa88
Gość
no już idę..Anka przez kolano Cię trzeba wziąć i lać!Nikola to straszny nerwus będzie... Do łóżka marsz.
do później a jak nie dam rady to do jutra :*
dzieki za słwoa otuchy.. kochane jesteście wszystkie !
reklama