reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

no już idę..
do później a jak nie dam rady to do jutra :*
dzieki za słwoa otuchy.. kochane jesteście wszystkie !

anka dzis jest po prostu jakis pierdzielniety dzien i nalezy go szybko zakonczyc !!! proponuje jakis dobry film i w kimono !! jutro wstaniemy rano i wszystko jakos sie pouklada porzadnie :) przynajmniej tzreba w to wierzyc :)

reklama
A ja tak się zastanawiam czy oby na pewno ślub przekreśla szansę na alimenty... Ostatnio mi się o uszy obiło że jednak nie ale głowy sobie za to uciąć nie dam. Ale sprawdzić warto. Trzymaj się Anola

Jak Mała kopie przy nauce to co to oznacza?
a) że lubi się uczyć
b) że nie lubi
???
:))
że chłonie wiedze razem z Toba i urodzi sie juz taka mądra ;)

A dlaczego akurat sól?

bo w soli jest sód a sód zatrzymuje wode i powoduje obrzeki

NO ja nie tyle rypne ze smiechu co zalicze szok nie z tej ziemi ....Jak urodze dziewczyne to normalnie przestane wierzyc w te wzystkie sprzety usg itp !!!!!! :eek::eek::eek:
albo w lekarzy, bo to jeden widzil cipke a drugi siusiaka ;)

Ja na stawianie mam brać No-Spę 3 x dziennie :/
Cherie ja bym Ci polecila kupic sobie ten asmagB 3x2tabl napewno Ci nie zaszkodzi,a mi glownie to pomaga, po nospie nie mialam zadnego efektu

NIe martw sie ,jezeli wyjdzie wynik nie teges ,powtorzysz dla swojego spokoju!

Co do mojego zatrucia - ja tez mam wielka nadzieje ze bedzie ok!
ten wynik z glukoza gdyby wyszedl nie teges to raczej w te druga strone ze byl by zanizony, a nie zawyzony

anka dzis jest po prostu jakis pierdzielniety dzien i nalezy go szybko zakonczyc !!! proponuje jakis dobry film i w kimono !! jutro wstaniemy rano i wszystko jakos sie pouklada porzadnie :) przynajmniej tzreba w to wierzyc :)

dzisiaj będzie dobra komedia na polsacie-chociaż na chwilę się odstresujesz
dzwoni do mnie mama i mówi-do kiedy masz umowę z erą?? a ja zonk bo nawet nie wiedziałam gdzie mam jej szukać
ale po pół godzinie znalazłam:tak:

Dziś na wyniku mam hemoglobinę 10.6 (norma od 12-16)
Ostatnio miałam 11.4 ;/;/ Nieźle spadło:(
Georgina nie martw sie to w ciazy jest normalne ze spada... a norma jest dla kobiet w stanie blogoslawionym 11 a nie 12, wiec nie jest tak zle jak piszesz ;)

Tabletki any brałam :tak: (wcale nie takie anty)

a tak z reka na sercu? bralas je tak jak nalezy regularnie nie pomijajac zadnej tabletki??

Heh ja na dwójce oglądałam. A jakie jeszcze seriale lubisz?? Ja na nowo wkręcam się w Pierwszą miłośc a M jak miłość:laugh2::laugh2::laugh2: zaczyna schodzić na psy. No za wyjątkiem ciężarnych Małgosi i Marysi- ciężarówki górą:-p
ja to wlasnie nie moge juz zadnych seriali ogladac sa takie durne, zwlaszcza pierwsza milosc mnie denerwuje a wczesniej ogladalam ale teraz jakos sie nie da.
I widze ze w serialach taka moda teraz ze baby mysla ze maja menopauze a okazuje sie ze to ciaza, przyklad:
- marysia z m jak milosc
- ta ruda z pierwszej milosci
- z na wspolnej zapomnialam jak ona ma na imie w serialu Anna korcz
Nie wiem czy to wszytsko wymyslala jedna osoba hihihi

ja to wlasnie nie moge juz zadnych seriali ogladac sa takie durne, zwlaszcza pierwsza milosc mnie denerwuje a wczesniej ogladalam ale teraz jakos sie nie da.
I widze ze w serialach taka moda teraz ze baby mysla ze maja menopauze a okazuje sie ze to ciaza, przyklad:
- marysia z m jak milosc
- ta ruda z pierwszej milosci
- z na wspolnej zapomnialam jak ona ma na imie w serialu Anna korcz
Nie wiem czy to wszytsko wymyslala jedna osoba hihihi
Ja oglądam Klan i Na wspólnej:-) Tych seriali nie lubię opuszczać choć akurat często muszę z różnych przyczyn.
M jak miłość czasem obejrzę jak już niczego lepszego nie ma w tv.

Pierwsza miłość jest fatalna. Wymyślają jakieś bzdety na siłę a problemy niektórych to są po prostu w kosmos śmieszne. Kiedyś owszem, oglądałam, ale to było z 3(?) lata temu? No nie wiem ile to już leci, ale oglądałam początki.

seriale powiadacie ?? ja odladam raptem kilka :D
1. teraz albo nigdy /ostatnio jest strasznie przewidywalny ale ogladam bo lubie/
2. londynczycy /calkiem sensowna i w miare szybka akcja/
3. tancerze /zwyczajne zboczenie zawodowe/
4. przystan /widzialam pierwszy odcinek i mi sie podobal wiec ogladne dzis drugi :)/

m jak milosc ogladam jeden na 10 odcinkow i wszystko wiem co sie dzieje /prawie jak moda na sukces/... no i jest potwornie przewidywalny co mnie irytuje

wiecej grzechow nie pamietam za wszystkie zaluje !!

reklama
a ja znalazłam swoje bilanse i śmiać mi się chce
w 2002 miałam kifozę klatki piersiowej dwa lata później zamieniła się w skoliozę a później byłam już całkiem zdrowa-cholera jakieś cudowne ozdrowienie:-D
i zawsze miałam niedowagę:eek:

Do góry