reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Jesteś w naprawdę trudnej sytuacji i nie wiem co mam Ci radzić ale macie siebie i jakoś z pewnością dacie radę przez to przejść.
z drugiej strony gdybyście mieli iść na wynajem to lepiej wziąć kredyt i płacić za swoje a nie komuś i żyć z dnia na dzień czy komuś coś się nie odwidzi i Was nie wyrzuci. Ale jeśli tylko Twój pracuje, dojdzie dziecko i kredyt...trochę lipa
No wlasnie ,a tym bardziej ze kredytu tak odrazu nie dostanie ,musi miec iles tam przepracowane a niewiem ile Jej pracuje w jednym zakladzie!

reklama
No wlasnie ,a tym bardziej ze kredytu tak odrazu nie dostanie ,musi miec iles tam przepracowane a niewiem ile Jej pracuje w jednym zakladzie!
o kredytach nie ma mowy.. nie chce potem wygladac jak tesciowe z toną długów..

myslałam że mi moja mam pomoże cvoś doradzi.. i co?
własnie mi napisała
'a co mnie to obchodzi sama tak wybrałaś'
wiedziałam że ta wielka miłośc nie potrwa długo !!

No i jakies tam pobory w innym razie kredyt bedzie niski ...... wiem cos o tym bo My się budujemy na wiosnę , ja mam 1800 netto, mąż 2900 + dodatki co miesiąc wyjdzie prawie 2 tyle a kredyt Nam oferowali dosyć niski ..... na piewnice chyba tylko :/

o kredytach nie ma mowy.. nie chce potem wygladac jak tesciowe z toną długów..

myslałam że mi moja mam pomoże cvoś doradzi.. i co?
własnie mi napisała
'a co mnie to obchodzi sama tak wybrałaś'
wiedziałam że ta wielka miłośc nie potrwa długo !!

No Twoja matka to mnie zaskakuje ....... :crazy:

Pojechalam z mama na poczte i na chwilke do babci a Wy tyle zescie nabazgraly :p

No nie zrobil usg bo sie durna pochwalilam ze jade na 3d w poniedzialek ,wiec uznal ze nie ma co dzisiaj robic - PORAZKA ahhahah :) Pewnie wiedzial ze bede napierac co miedzy nogami widzi ahahah .
Wyniki dobre mam ,wrecz super :) Waga troche nie teges bo 5 kg wiecej ,sie załamałam ....stwierdzil ze widzi u mnie obrzeki twarzy Qurwa i powiedzial ze mu sie to nie podoba ,i za 2 tygodnie kolejna wizyte zapowiedzial z odpowiednimi wynikami czy aby sie nie zaczynalo zatrucie ciezowe ...cisnienie jak nigdy mialam bdb hahahah az sama bylam w szoku 130/80 :szok::szok::szok: Jednak mimo to kazal mierzyc cisnienie czy nie ma skokow co by swiadczylo o poczatkach zatrucia ciazowego.Poskarzyalam sie na dusznosci wiec stwierdzil ze byc moze przez obrzeki ,wrrr i mam sie obserwowac.Macica w odpowiedniach rozmiarach ,nawet mały mu oddal jak mi zaczol brzuch uciskac :-D.
ZERO SOLI w mojej diecie ....qurwa pomidor bez soli juz tak nie smakuje ahahha !
LEZENIE koniecznie ,jedynie krotkie spacerki :) Wiec mezus juz nigdzie nie pojedzie i bedzie rozkrecal firme tutaj -decyzja podjeta !
Posiewu mi nie zrobil bo powiedzial ze na nastepnej wizycie zrobi .wrrrr wiec nie mam co zawiezc w poniedzialek do gina od 3d hahah.
Szyjka zamknieta i wsio ok ,wiec maly narazie sie nie spieszy - i dzieki bogu :)
Tylko zas zapalenie wrocilooooo ,powiedzial ze taka juz moja natura skonczy sie ciaza skoncza sie infekcje ( tak samo mialam z Patrykiem - FAJNIE) zrobil zasypke jaka mi i kazal przyjsc w poniedzialek na powtorke ! Powiedzial co bym sie nie wystraszyla ale po tej zasypce bedzie ze mnie woda ciekla ....no i cieknie !:wściekła/y:
Musialam zalozyc podpaske ( nawet w okres nie lubialam ich i wolalam tampony )
Dobrze ze powiedzial bo juz bym myslala ze wody mi odchopdza normalnie !

Wiec mam nadzieje ze zadne zatrucie ciazowe mi sie nie robi kurde ....i wylecze ta infekcje ....bo tak pozatym gin byl zadowolony !

A ja zyje poniedzialkiem teraz hahahaha :)
ja tez zyje poniedzialkiem ;)
to fajnie ze wszytsko wsioo, a tymi obrzekami to ja bym sie nie przejmowala pewnie sie ginowi wydaje w koncu jak sie przybywa 15 kg to i w pulirki musi pojsc troszke ;)

idę wypłukać gardło bo padnę...

powiedzcie mi, czy przeziębienie ma jakiś wpływ na wyniki badania moczu? :sorry:
przezeibienie samo w sobie raczej nie, jak masz goraczke to moze sie pojawic bialko w moczu, chyba ze masz infekcje ukladu moczowego to wtedy mozesz miec np leukocyty, bakterie, erytrocyty

No Twoja matka to mnie zaskakuje ....... :crazy:
mnie już nie zaskoczy...
od razu wiedziałam że tak bedzie..
bo wszystko musi byc tak jak ona sobie chce.. bo mamy łóżeczka nie kupowac z allegro bo coś tam .. bo mamy miec taka posciel i taka.. a jak powie sie jej NIE to wielka obraza...

musisz mieć przepracowane 3 miesiące
tylko jak się ma umowę na czas określony to też jest inaczej patrzone
kawalerzy odpadają w przedbieach bo uważani są za osoby mało wiarygodne-ręce opadają
my pracujemy oboje i mamy oboje umowy na stały ale ślub był raczej wskazany a już najlepiej brać pod hipotekę bo się szybciej dostaje-tak jest w pko bp

Mamy duszności. Niestety. Nawet w tej chwili. I mamy temperaturę ujemną, czyli jakieś 34-34,5 stopnia, co oznacza, że jesteśmy chore :-( Jesteśmy obie nieszczęśliwe :-( Chyba faktycznie, zgodnie z radą Marcina, wlezę do wanny i się wygrzeję trochę. Normalni ludzie mają podwyższoną temperaturę, ja mam zawsze obniżoną - już sama nie wiem co gorsze...
ja też tak mam z temperaturą:tak:

dziewczyny a moze mierzycie tymi elektronicznymi termometrami? one tak maja ze zanizaja temp

reklama
dziewczyny a moze mierzycie tymi elektronicznymi termometrami? one tak maja ze zanizaja temp
zgadzam się-one są ciulowe i żeby mieć wiarygodny obraz trzeba jeszcze trzymać po piknięciu:tak:

moja siostra dostała 210 tys kredytu w polbanku we frankach pod hipotekę
my potrzebowaliśmy tylko 50 tys na mieszkanie i remont

Do góry