madziarena
Mamusia Amelki
Hej dziewczyny. Niech ten dzień się skończy ;( mam dość ... od rana coś ... nrzuch dzisiaj napięty okropnioe ... tyle nerwów.. najpierw przyszedł list, że za dziadka nie opłacili polisy i jak nie zapłacą do 30 to go wywaląz ubezpieczenia, oczywiście druczki posżły ale mają burdel u siebie ... później w pracy - kontrol z PIP bo jakiś donos był i jutro czekam mnie masę roboty ;( a na koniec jak sżłam do domu z pracy wypadł mi <chyba> telefon albo mi ktoś ukradł a ja się nie zorientowałam nawet, dopiero 2 doładowania miałam Nokia 3510 XM
((( najgorsze jest to że to wioska i na tym odcinku co ja go pokonuje wszyscy mnie znają, na tapecie mój mąż, w środu masę naszych zdjęć i co ? po 5 minutach się zorientowałam że nie mam tel a tu juz lipa, karta wywalona, szybkopojechalam zablokowac i wymienic na nową. Na szczęście mam numer IMEI i brata w policji, myślę, że jakoś uda nam się znaleźć złodzieja - bo nawet jak znalazł to przywłaszczenie sobie czyjegoś mienia jest karalne !!!!!!!!!!! idę leżeć bo mój brzuch tak boli że zaraz eksploduje jeszcze nie mogę się pozbierać cały dzień ryczę;(