reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Reve hehe no mam nadzieję, że wieksze dziecko nie będzie;-)
Pamietam jak urodziałam Antosia- on 3100 wazył a obok była dziewczynka 4500, hehe kolosalna różnica była między dziećmi;-)
Wygląda na to Reve ,że dobre geny macie:tak:

A na kapuśniak zapraszam, pychota:-)

MamaStacha ja niestety nie znam sie na tych zwolnieniach, pracuje w Urzedzie więc mi wszystko delikatnie mówiąc wisi. Wiem, że jak masz zwolnienie dłużej niż 30 dni musisz wziąć zaświadczenie od lekarza rodzinnego.
Ale chyba z ciekawości podpytam koleżankę co i jak, ona w kadrach pracuje.

reklama
O jaaaaaaaa, ależ tu ostro hyhyhy widzę, że nie tylko ja mam burzę hormonów w przyłbicy!!!!
Ja w poprzedniej ciąży leczyłam wszystkie zębiska i jakoś żyję, a Patryk urodził się różowiutki i zdrowiutki o wadze 4470g :tak: Ginek sam mnie odesłał do stomatolorzki, żebym zębów nie pogubiła, bo mi strasznie się zaczeły psuć ;-)

Dziś dzień rozpoczęty meeega mdłościami, a za godzinkę (niecałą) wizyta u ginka. Trzymajcie kciukaski!!!!!!!!!!!!!!!

Ło raju, ale ciężki Synalek:-)

Reve hehe no mam nadzieję, że wieksze dziecko nie będzie;-)
Pamietam jak urodziałam Antosia- on 3100 wazył a obok była dziewczynka 4500, hehe kolosalna różnica była między dziećmi;-)
Wygląda na to Reve ,że dobre geny macie:tak:

A na kapuśniak zapraszam, pychota:-)

MamaStacha ja niestety nie znam sie na tych zwolnieniach, pracuje w Urzedzie więc mi wszystko delikatnie mówiąc wisi. Wiem, że jak masz zwolnienie dłużej niż 30 dni musisz wziąć zaświadczenie od lekarza rodzinnego.
Ale chyba z ciekawości podpytam koleżankę co i jak, ona w kadrach pracuje.

Mój Facet jak się rodził miał 4kg a ja 2.6kg, myślicie, że średnia wyjdzie w przypadku dzieciątka?:-) Byłoby super!:-) Bo dziecko z wagą 4kg brzmi eee noo:-D

Wiecie kupiłam dziś sobie spodnie ciążowe. Kosztowały 145zł!! Masakryczna cena! Ale jak się chce coś porządnego to trzeba też za to zapłacić. Wiecie ja zbytnio bioder nie mam, więc w zasadzie większość spodni przeze mnie leciałaaa, ale trafiłam na dwoje fajnych i jedne z nich zakupiłam. Bardzo ładne:D U nas jest jeden taki typowo ciążowy sklep, a w ciucholandach nic nie widziałam ciążowego, ale wiem, że czasem są takowe rzeczy, czasem wypada popatrzeć:)

Ja też nie wiem czemu. Zdziwiłam się bo to pierwszy raz takie spodnie kupowałam i taki szok;) Ale dla małych dzieci ciuszki też nie są takie znowu tanie;) Dla takiego np. dwulatka.

Niestety, ale to prawda. Nasz kraj wogóle jest drogi:-( Cóż, ale jak trzeba kupic to trzeba innej rady nie ma. Ja już myślę o drugich spodniach, bo jedne to troszki mało, a piersi i brzuchol mam taki, że teraz to jedynie ciążówki w nic innego się nie wcisnę:no: Nawet w swoje sukienki...

reklama
Laski a ja własnie wygrałam kolejna aukcje na allegro i tym razem jestem zadowolona ,gdyz spodnie wylicytowałam za 9 zł + 13 zł koszta piorytetu .Zobaczymy jak przyjda do domku. Oczywiscie spodenki nowe z metkami. U nas w sklepach tez kolosalne ceny na ciezarówki. Dzieciaczki tez drogie ,ale nic sie nie poradzi.
Dlatego tylko co mam wolna chwilke zagladam na allegro ,zawsze cos tanszego znajde.
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=....us/img43/spodnie1.jpg/1/w508.png[/IMG][/URL]

Do góry