reklama
jutka:)
Fanka BB :)
No i jest nowy i ładny suwaczek
Kurna mam takie mdłości, że ledwo żyję:-( Oby już niedługo minęły na dobre!
Dzionek zapowiada się ładny u mnie słoneczko i bezchmurne niebo:-) Chyba wyłożę się dziś w ogrodzie na leżaczku:-)
Kurna mam takie mdłości, że ledwo żyję:-( Oby już niedługo minęły na dobre!
Dzionek zapowiada się ładny u mnie słoneczko i bezchmurne niebo:-) Chyba wyłożę się dziś w ogrodzie na leżaczku:-)
Ostatnia edycja:
Jutka spoko spoko ,Asia juz sobie zaradziła z suwaczkiem ;-)
Laski no wlasnie u mnie tez słoneczko ,mimo ze rano jak małego odtransportowywałam do szkoły lało i grzmiało.A teraz pieknie na dworze!!! Ja wprost biała jak wapno !!!!!! I tu moje pytanie ,czy mozna sie troszke opalic na słoneczku???? Bo taz wstyd nogi pokazac na miescie hahahah !!!!!
Jutka idziesz na lezaczek ???? To ja pojde z toba ;-)
Laski no wlasnie u mnie tez słoneczko ,mimo ze rano jak małego odtransportowywałam do szkoły lało i grzmiało.A teraz pieknie na dworze!!! Ja wprost biała jak wapno !!!!!! I tu moje pytanie ,czy mozna sie troszke opalic na słoneczku???? Bo taz wstyd nogi pokazac na miescie hahahah !!!!!
Reve
--> 24.12.2009r <--
O jaaaaaaaa, ależ tu ostro hyhyhy widzę, że nie tylko ja mam burzę hormonów w przyłbicy!!!!
Ja w poprzedniej ciąży leczyłam wszystkie zębiska i jakoś żyję, a Patryk urodził się różowiutki i zdrowiutki o wadze 4470g Ginek sam mnie odesłał do stomatolorzki, żebym zębów nie pogubiła, bo mi strasznie się zaczeły psuć ;-)
Dziś dzień rozpoczęty meeega mdłościami, a za godzinkę (niecałą) wizyta u ginka. Trzymajcie kciukaski!!!!!!!!!!!!!!!
Ja w poprzedniej ciąży leczyłam wszystkie zębiska i jakoś żyję, a Patryk urodził się różowiutki i zdrowiutki o wadze 4470g Ginek sam mnie odesłał do stomatolorzki, żebym zębów nie pogubiła, bo mi strasznie się zaczeły psuć ;-)
Dziś dzień rozpoczęty meeega mdłościami, a za godzinkę (niecałą) wizyta u ginka. Trzymajcie kciukaski!!!!!!!!!!!!!!!
Reve
--> 24.12.2009r <--
Zazdroszczę!!!!!!! a ja w pracy, a Patryczek z nianią :-( a dziś taaki piękny dzionek, słoneczko po burzy ech :-(
a Patryk urodził się różowiutki i zdrowiutki o wadze 4470g
kawał chłopa, nie mów, ze sama dałaś rady Go urodzić;-);-)
Joanno suwaczek super
Moja dzisiejsza zachciewajka- kapuśniak;-) od rana ugotowałam, taki kwasny, że szok;-) no ale o to mi chodziło:-)
Mama Stacha
&Franka&Janka
Dziewczyny, wrócę jeszcze do tematu zwolnień i macierzyńskiego, ale od strony finansowej. Babeczka wypisując mi zwolnienie w szpitalu ostrzegała żeby nie brać dużo zwolnień w odstępach czasu (chyba o to jej chodziło), że np. tydzień teraz, tydzień lub dwa za miesiąc itd. Powiedziała, że jej bratowa tak brała i potem wypłacano jej mniejszą sumę (w międzyczasie chyba miała podwyżkę, ale jej przy wypłacie nie uwzględniono). Ja też dostałam podwyżkę w styczniu i zastanawiam się z jakiego okresu będą mi liczyć na macierzyńskim. Wiem, że to cholernie skomlikowane wyliczenia, ale może któraś wie i jasno potrafi mi to wyjaśnić?
Reve
--> 24.12.2009r <--
kawał chłopa, nie mów, ze sama dałaś rady Go urodzić;-);-)
Joanno suwaczek super
Moja dzisiejsza zachciewajka- kapuśniak;-) od rana ugotowałam, taki kwasny, że szok;-) no ale o to mi chodziło:-)
Niestety nie, rodziłam 5 godzin + godzinę partych i nic w końcu zrobili mi cc, bo jego główka nawet do kanału nie weszła. Teraz jestem przerażona, bo mówią,ze następne jest większe oby to się u mnie nie sprawdziło!
Ja kcem kapuśniaka!!!!!!!!!!! Daj troche!
jutka:)
Fanka BB :)
joanna82 a co nam szkodzi pójdźmy na relaks:-) Ja nie mogę się opalac, ba wręcz na słońcu siedziec odkąd jestem w ciąży, bo zaraz strasznie boli mnie głowa:-( Nawet w kapeluszu Poszukam więc cieniaJutka spoko spoko ,Asia juz sobie zaradziła z suwaczkiem ;-)
Ja też mam popołudniu spotkanie służbowe, na które niestety muszę jechac, ale damy radę będzie dobrzeZazdroszczę!!!!!!! a ja w pracy, a Patryczek z nianią :-( a dziś taaki piękny dzionek, słoneczko po burzy ech :-(
maarta100 ja też dziś kapuśniak robię! Łazi tak za mną od kilku dni
reklama
Matko Boska REVE ale wielkiego bąbla urodziłaś kochana!!!!!!!
Marta ja tez potrzebuje kwasu ahahahaha , i dlatego do drugiego dania zdecydowałam sie na duzooooo kapusty kiszonej do ziemniaczkow !!!!( a ogoreczki kiszone miedzy czasie przegryzam ) Juz kupiona ,zaraz ja doprawie po swojemu! Pomidorówka ugotowana ,no i juz troche zjadłam ahahahah! Bez zupy ani rusz!
Marta ja tez potrzebuje kwasu ahahahaha , i dlatego do drugiego dania zdecydowałam sie na duzooooo kapusty kiszonej do ziemniaczkow !!!!( a ogoreczki kiszone miedzy czasie przegryzam ) Juz kupiona ,zaraz ja doprawie po swojemu! Pomidorówka ugotowana ,no i juz troche zjadłam ahahahah! Bez zupy ani rusz!