reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Podłoga może nie jest nowa, bo ma niecały rok i mieszkanie własne, więc nie musimy się nikomu tłumaczyć czemu tak wygląda jak wygląda... Ale ostatnio jakoś mnie dopadło i latam ze ścierą po całym mieszkanku i ciągle coś wycieram i sprzątam. I szlag mnie trafia, że on tego nie robi :shocked2: Musi mi to minąć, bo sama siebie wpieniam tym sprzątaniem :wściekła/y:

ponoc to obiaw wchodzenia w trzeci trymestr ... mnie to jeszcze nie dopadlo bo juz ze 2 tygodnie nie sprzatalam bo mi sie nie chce :D

szycia ciag dalszy ...

reklama
Ja wstawilam pranko i trzeba chyba troche posprzatac,nie chce mi sie ale trzeba.
Zastanawiam sie co tam u Aski po wizycie?Z tego co pamietam to jej gin obstawial na 80% DZIEWCZYNKE?Ciekawe co powiedzial jej dzisiaj?
No nie zrobil usg bo sie durna pochwalilam ze jade na 3d w poniedzialek ,wiec uznal ze nie ma co dzisiaj robic - PORAZKA ahhahah :) Pewnie wiedzial ze bede napierac co miedzy nogami widzi ahahah .
Wyniki dobre mam ,wrecz super :) Waga troche nie teges bo 5 kg wiecej ,sie załamałam ....stwierdzil ze widzi u mnie obrzeki twarzy Qurwa i powiedzial ze mu sie to nie podoba ,i za 2 tygodnie kolejna wizyte zapowiedzial z odpowiednimi wynikami czy aby sie nie zaczynalo zatrucie ciezowe ...cisnienie jak nigdy mialam bdb hahahah az sama bylam w szoku 130/80 :szok::szok::szok: Jednak mimo to kazal mierzyc cisnienie czy nie ma skokow co by swiadczylo o poczatkach zatrucia ciazowego.Poskarzyalam sie na dusznosci wiec stwierdzil ze byc moze przez obrzeki ,wrrr i mam sie obserwowac.Macica w odpowiedniach rozmiarach ,nawet mały mu oddal jak mi zaczol brzuch uciskac :-D.
ZERO SOLI w mojej diecie ....qurwa pomidor bez soli juz tak nie smakuje ahahha !
LEZENIE koniecznie ,jedynie krotkie spacerki :) Wiec mezus juz nigdzie nie pojedzie i bedzie rozkrecal firme tutaj -decyzja podjeta !
Posiewu mi nie zrobil bo powiedzial ze na nastepnej wizycie zrobi .wrrrr wiec nie mam co zawiezc w poniedzialek do gina od 3d hahah.
Szyjka zamknieta i wsio ok ,wiec maly narazie sie nie spieszy - i dzieki bogu :)
Tylko zas zapalenie wrocilooooo ,powiedzial ze taka juz moja natura skonczy sie ciaza skoncza sie infekcje ( tak samo mialam z Patrykiem - FAJNIE) zrobil zasypke jaka mi i kazal przyjsc w poniedzialek na powtorke ! Powiedzial co bym sie nie wystraszyla ale po tej zasypce bedzie ze mnie woda ciekla ....no i cieknie !:wściekła/y:
Musialam zalozyc podpaske ( nawet w okres nie lubialam ich i wolalam tampony )
Dobrze ze powiedzial bo juz bym myslala ze wody mi odchopdza normalnie !

Wiec mam nadzieje ze zadne zatrucie ciazowe mi sie nie robi kurde ....i wylecze ta infekcje ....bo tak pozatym gin byl zadowolony !

A ja zyje poniedzialkiem teraz hahahaha :)

Witam się leżąc pod kocem i racząc się herbatą z cytryną i kanapką z czosnkiem... Tak tak i mnie dopadło choróbsko:-:)-:)-( gardło boli katar się zaczyna a ja jestem rozłożona. Na szczęście synek chyba czuje się dobrze bo kopie tak samo mocno. Wiecie czy możemy zażywać jakieś tabsy na gardziołko??? Buziaki

hmmm, spróbuj płukać wodą z solą, a jak już koniecznie tabsy to ja brałam CHOLINKI (ziołowy odpowiednik CHOLINEXU). ponoć Tantum Verde jest też bezpieczny.

Jejku jak mnie dawno nie było:szok:

Wrócę do antykoncepcji, bo rozpisałyście się niedawno o tym - no jakby to powiedzieć -JEST ZAWODNA:laugh2:- dzięki niej mamy naszego Alanka. Nie wiem co zrobimy po porodzie:eek: muszę ginki zapytać.

Allegro widzę narobiło sporo klopotów:no:
Ostatnio coraz częsciej słyszę o oszustwach na allegro:wściekła/y:
Brak słow na takich ludzi!
mea_osi nie przejmuj się.
My dziś kupiliśmy śliczny zielony rożek - jeeeny nie wiedziałam, że nawet zwykły rożek może być w tysiącu wersjach:-D

to śmiesznie coś, ja dostałam w małym, plastikowym kubeczku i kazała mi SIEDZIEĆ I SIĘ NIE RUSZAĆ przez godzinę (dobrze, że zabrałam książkę ze sobą). a po godzinie weszłam do niej (ach, myślałam, że mnie ludzie zabiją wzrokiem :laugh2:, bo kolejka była mega) na drugie pobranie krwi i tyle.
też mi się odbijało strasznie, Kalinka zaczęła wariować (pewnie jej nie smakowało :-p) ale przeszło szybko.
No bo ponosc wynik nie jest wiarygodny gdy sie spacery urzadza ,wiec dlatego mnie puscila jedynie dlatego ze bylam z mezem autem ! Jednak jak widac co laboratorium to inne zasady.

ponoc to obiaw wchodzenia w trzeci trymestr ... mnie to jeszcze nie dopadlo bo juz ze 2 tygodnie nie sprzatalam bo mi sie nie chce :D

No niby tak... tylko, że... ja nienawidzę sprzątać! Mogę gotować, prać, nawet ewentualnie pozmywam... tylko niech nikt mi nie każe latać ze ścierą i wycierać kurze :-( A teraz sama, z własnej woli to robię i się pieklę, że coś jest nie tak :-( Chyba czas rodzić, może wtedy wróci do normy ;-)

Jejku jak mnie dawno nie było:szok:

Wrócę do antykoncepcji, bo rozpisałyście się niedawno o tym - no jakby to powiedzieć -JEST ZAWODNA:laugh2:- dzięki niej mamy naszego Alanka. Nie wiem co zrobimy po porodzie:eek: muszę ginki zapytać.

Allegro widzę narobiło sporo klopotów:no:
Ostatnio coraz częsciej słyszę o oszustwach na allegro:wściekła/y:
Brak słow na takich ludzi!
mea_osi nie przejmuj się.
My dziś kupiliśmy śliczny zielony rożek - jeeeny nie wiedziałam, że nawet zwykły rożek może być w tysiącu wersjach:-D
ja nie w temacie-a jakie sposoby stosowałaś jeśli można zapytać??

No niby tak... tylko, że... ja nienawidzę sprzątać! Mogę gotować, prać, nawet ewentualnie pozmywam... tylko niech nikt mi nie każe latać ze ścierą i wycierać kurze :-( A teraz sama, z własnej woli to robię i się pieklę, że coś jest nie tak :-( Chyba czas rodzić, może wtedy wróci do normy ;-)
albo jeszcze bardziej się przestawimy:-D

reklama
MOze dlatego ze mi ginka nie kazala robic 50 tylko od razu 75 no i ledwo to wypilam:) Tez wzielam ksiazke bo myslalam ze bede tam siedziec ale ona do mnie zebym sobie gdzies polsza to w pierwsza godzinke przeszlam sie tylko kawaleczek i poczytalam sobie ksiazke na lawce na dworzu a pozniej znow lazilam bo nie mialam co ze soba zrobic a babka mi wrecz kazala zwiedzic cala okolice ale nie mialam az takiej weny:)
Ja dostalam w plastikowym kubeczku i 50 i 75 bylo tyle samo plynu ,co do chodzenia - naprawde sie dziwie ze kazala ci babka wogole chodzic n

Do góry