Pauluś89
Grudzień 2009
Ło uwielbiam kanie a jakoś do lasu nikomu wybrać się nie chce
((((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niby tak... tylko, że... ja nienawidzę sprzątać! Mogę gotować, prać, nawet ewentualnie pozmywam... tylko niech nikt mi nie każe latać ze ścierą i wycierać kurze :-( A teraz sama, z własnej woli to robię i się pieklę, że coś jest nie tak :-( Chyba czas rodzić, może wtedy wróci do normy ;-)
Oo ja też pytam hah. Kochana ja też umieram na gardło ale nawet płukanie nie pomaga:-idę wypłukać gardło bo padnę...
powiedzcie mi, czy przeziębienie ma jakiś wpływ na wyniki badania moczu?![]()
Ło uwielbiam kanie a jakoś do lasu nikomu wybrać się nie chce((((
NO ja tez sie zdziwilam i specjalnie sie jej zapytalam no i mnie pogonila to myslalam ze skoro pracuje jako laborantka to jest kompetentna osoba![]()
Mam nadzieje ze z tym zatruciem Twoim wyjdzie wszystko pozytywnie!!!
ja miałam zawsze problemy z moczem przy wszelkich przeziębieniach a czasami nawet i bez przeziębienia ale ja jestem wyjątek więc na mnie nie ma się co patrzećidę wypłukać gardło bo padnę...
powiedzcie mi, czy przeziębienie ma jakiś wpływ na wyniki badania moczu?![]()
Nie dobijaj mnieeeeeja też, panierowane w jajku i bułce tartej!![]()
albo jeszcze bardziej się przestawimy![]()
Dziewczyny a wy macie duszności?? Bo ja straszne![]()
Asiu a ty kiedy masz najczęściej???