reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No niby tak... tylko, że... ja nienawidzę sprzątać! Mogę gotować, prać, nawet ewentualnie pozmywam... tylko niech nikt mi nie każe latać ze ścierą i wycierać kurze :-( A teraz sama, z własnej woli to robię i się pieklę, że coś jest nie tak :-( Chyba czas rodzić, może wtedy wróci do normy ;-)

no ja mam dokladniusienko to samo !!!!! za cholere nie bede sprzatac /podstawowy powod klotni z moim mezulkiem a tesciowa to wszelkie psy na mnie za to wiesza ... a ja ze to kwestia natury, ona nie lubi gotowac a ja nie lubie sprzatac !! :)/

Asko wiadomosci calkiem dobre przynosisz a z tym posiewem to i tak do poniedzialku nie mialabys wynikow !! bo wiesz ze sie czeka na hodowle bakterii ok tygodnia !! wiec nie martw sie na zapas !!

teraz laptop na kolana i lezenie :D syn bedzie donosil herbatke, maz sniadanie do lozka i bedzie gites :D

przy tych nerwach i zlosciach to ja dzis ten pokrowiec uszyje !!! a przynajmniej jedna czesc !! bo juz po malu widac koniec :)

idę wypłukać gardło bo padnę...

powiedzcie mi, czy przeziębienie ma jakiś wpływ na wyniki badania moczu? :sorry:
ja miałam zawsze problemy z moczem przy wszelkich przeziębieniach a czasami nawet i bez przeziębienia ale ja jestem wyjątek więc na mnie nie ma się co patrzeć
możesz mieć jakieś drobne bakterie ale nie musisz

reklama
albo jeszcze bardziej się przestawimy:-D

Ooooo nieeeeee! :sad::growl:

Dziewczyny a wy macie duszności?? Bo ja straszne:(
Asiu a ty kiedy masz najczęściej???

Mamy duszności. Niestety. Nawet w tej chwili. I mamy temperaturę ujemną, czyli jakieś 34-34,5 stopnia, co oznacza, że jesteśmy chore :-( Jesteśmy obie nieszczęśliwe :-( Chyba faktycznie, zgodnie z radą Marcina, wlezę do wanny i się wygrzeję trochę. Normalni ludzie mają podwyższoną temperaturę, ja mam zawsze obniżoną - już sama nie wiem co gorsze...

Do góry