reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Jeszcze tu Aski nie było:szok::wściekła/y:normalnie ma juz lanie:tak:niech ona sie tylko pojawi.
Ja zakupię Dada. Są tanie i ponoć dobre, wpierw paczkę, mam nadzieję, że Maleńka nie będzie uczulona:-)

Moja corka jak byla malutka nie mogla miec tych pamprow:no:zaraz dupsko bylo odparzone:-(ja na sam poczatek napewno Pampers.

Jeszcze nie nadrobiłam ale pieluchy z Pampersa kupicie lub kupiłyście od 3 czy 2 kg??? Moja koleżanka która urodziła córcię w sierpniu pierwszą paczkę kupiła tych mniejszych

Z tego co wiem to sa one Newborn,moim zdaniem jesli juz to od 3 kg:tak:

reklama
a ja własnie opierniczyłam obiadek krupniczek i placuszki ziemniaczane i troche orzeszków z drzewka poskubałam
a teraz ide na krótki spacer korzystajac z pieknej pogody:-p
zdrówka zakatarzonym mamusią zycze:tak:

to ja z moimi blizniakami po miesiacu od odtswienia tabletek ktore bralam 4 lata ciagle jakis odmieniec jestem ;)
Martucha tylko ze ja bralam tabsy 7 lat , czulam sie swietnie ,ale po odstawieniu myslalam ze wykorkuje :tak:. Napewno nie na kazdy organizm tak działaja ,wiec inna nie jestes sie nie martw ahahha :)

mnie sie wydaje ze jak najbardziej tak:tak::tak::tak:
sliczna sukienka
To prawda sliczna sukienka :) TUNIA KUPUJ BEDZIESZ WYGLADAC PIERWSZA KLASA :)

martus wyplakalam sie troche mezowi w rekawek i zostala mi tylko zlosc ... ta dla odmiany wyladowalam na tesciowej bo upralam sobie pieluchy i chcialam je suszyc na dworze /bardziej lubie/ a ona sie uparla ze je wywiesi na strychu ... wyrwalam jej to z reki i wrzasnelam tylko ze "zrobie to po swojemu!!" palnela ze jakos |"dziwnie sie zachowuje" na co mariusz powiedzial "jest w ciazy - ma prawo!! poza tym nie wtracaj sie w rzeczy zwiazane z dzieckiem!!" ha mialam chociaz sadysfakcje !!

aska nie bedzie miala zadnej corki tylko syna !! bez takich !!

moj tez tak robil, ale poki wynajmowalismy to nie robilo to na mnie ze tak powiem az takiego wrazenia, ale jak mi nowa podloge zasyfi to bede lac ;)

Podłoga może nie jest nowa, bo ma niecały rok i mieszkanie własne, więc nie musimy się nikomu tłumaczyć czemu tak wygląda jak wygląda... Ale ostatnio jakoś mnie dopadło i latam ze ścierą po całym mieszkanku i ciągle coś wycieram i sprzątam. I szlag mnie trafia, że on tego nie robi :shocked2: Musi mi to minąć, bo sama siebie wpieniam tym sprzątaniem :wściekła/y:

A na obiad dziś będą kluski śląskie z dziurką i sosem grzybowym ;-) Bo do knedli brakuje mi śliwek :-( Na deser reszta panna cotty i może przetrwam do jutra ;-)

Przed chwilą za to dzwonił Marcin pytając czy wolę Glasow czy Dublin :sorry: Ponoć za tydzień lub dwa lecimy na ostatni wakacyjny weekend (o ile położna wystawi mi papier, że mogę polatać ;-)) we dwoje... Ciekawe jak on sobie wyobraża mnie intensywnie zwiedzającą nowe miejsca... :-p Najwyżej usiądę gdzieś i powiem, że dalej nie idę - ciekawe co wtedy zrobi :eek::-)

No dobra, czas wstawić ziemniaki na kluchy. A potem wrzucę zdjęcia dwóch wypranych partii ciuszków, które już leżą czekając na Misiulkę :-)

reklama
Do góry