reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
No nie jest głupie. Lilijka z tego co zauważyłam ma takie bo zamówiła niedawno:) Ja nie wiem czy bym zamówiła bo będę miała szafki na różne duperele:)

Ehh a u mnie właśnie każde miejsce na pierdoły się liczy!
Nie mam tyle miejsca niestety:zawstydzona/y:
I myślę, że chyba zamówię sobie ten przybornik, bo to fajna rzecz jak każdy metr kwadratowy się liczy w mieszkanku

Luuuzna gratulujemy z Kalinką :tak:
Georgina, ja też siedzę na allegro i przeglądam wyprawki do szpitala... i tak myślę, czy kupić na 56 czy 62 rozmiar :eek:

Luuuzna gratulujemy z Kalinką :tak:
Georgina, ja też siedzę na allegro i przeglądam wyprawki do szpitala... i tak myślę, czy kupić na 56 czy 62 rozmiar :eek:

Dziękujemy hehhe:-D
Ja mam po prostu troszkę takich i troszkę takich ciuszków...najwyżej się odda komuś, a wiadomo, że takich maleńkich rozmiarów dużo nie potrzeba, więc tragedii nie będzie jak 56 się nie przyda w ogóle.

zdałam, zdałam, zdałam !!!
Jaka ja byłam mądra jak odpowiadałam:-d chyba to zasługa synusia:tak:

Was to normalnie nie można zostawić na parę godzin nawet, bo płodzicie tyle tekstu:laugh2:

Co do moich doleglowości mam dziś całodniową zgagę:confused2:
Piecze jak choinka w przełyku:wściekła/y: Może to coś młody majstruje mi albo w żołądek kopie
mój t tradycyjnie pojechał na 'megapilne' konsultacje i nie mam z kim świętować zwycięstwa...upijam się za to procentami. 100% to za dużo?:laugh2::laugh2:

no zdolna dziewczynka!!!!! Gratulacje !!!!!!!

Ja najpierwnapisze co tam u mnie po wizycie a potem lektora do nadrobienia:-Dhumor nie jest zly:no:zadziwilam sie tylko swoja waga:-(troche za duzo mi sie przytylo:-(tzn gin nic nie mowil ale ja oslupialam:tak:przez niecale 4 tygodnie przytylo mi sie troche ponad 4 kilo:-(czyli juz jestem 9 kg na plusie:-(szyjka sie troszke skrócila i od strony macicy sie rozwiera nadla ale od tej drugiej strony dobrze trzyma wiec narazie szewka nie bedzie:-)jesli na kolejnej wizycie sie nic nie popiepszy to git bo to osteteczny termin na zalozenie szewka:tak:wiec wszystko sie wyjasni 8 pazdziernika.Gin przepisal mi Filomag B6,oczywiscie standardowo żelazo i Aspargin.Mam tez skierowanie na badania,morfologia,mocz,glukoza 50 i Odczyn Coombsa.

Ja najpierwnapisze co tam u mnie po wizycie a potem lektora do nadrobienia:-Dhumor nie jest zly:no:zadziwilam sie tylko swoja waga:-(troche za duzo mi sie przytylo:-(tzn gin nic nie mowil ale ja oslupialam:tak:przez niecale 4 tygodnie przytylo mi sie troche ponad 4 kilo:-(czyli juz jestem 9 kg na plusie:-(szyjka sie troszke skrócila i od strony macicy sie rozwiera nadla ale od tej drugiej strony dobrze trzyma wiec narazie szewka nie bedzie:-)jesli na kolejnej wizycie sie nic nie popiepszy to git bo to osteteczny termin na zalozenie szewka:tak:wiec wszystko sie wyjasni 8 pazdziernika.Gin przepisal mi Filomag B6,oczywiscie standardowo żelazo i Aspargin.Mam tez skierowanie na badania,morfologia,mocz,glukoza 50 i Odczyn Coombsa.

no to trzymam kciuki, żeby było wszystko ok, bez potrzeby szewka :tak:
a ten odczyn coombsa - co to za badanie?

reklama

najwazniejsze ze szyjka trzyma :) a 4 kilo to nie tak znowu duzo :D

a swoja waga to ja sie teraz wogole nie bede przejmowala bo przy tych tabletkach z tego co czytam strasznie sie puchnie i przybiera na wadze ... ;/

kopciuszku a co to jest ten odczyn Coombsa ??

Do góry