reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ale masz juz byka w sobie :szok::szok::szok:. Super ze maluszek tak slicznie rosnie !!!!!!!!!!!! Ja mam nadzieje ze sie dowiem ile moje wazy w srode ! a idziemy prawie tak samo z ciaza :) Jak ci fajnie w tym waszym nowym domku !!!!!

Nio hehehe a coś lekarz dzisiaj wspomniał że jeszcze 2 miechy i ciąc będzie, więc może i szybciej urodzę, jeszcze w listopadzie.
A mieszka sie super, tylko cięzko się z tymi "metrami" przestrzeni oswoić:-D

reklama
Witam, melduję że zyję:tak: Mieszkamy w nowym domku, super, tylko neta jeszcze nie mam:-( ale to pewnie kwestia tygodnia.
Z Dzidzia ok, zgadza sie termin usg i miesiaczki bo równo 30 wychodzi:tak: Mały 1700g wazy. Kurcze, już kawał chłopa:-D
Nawet nie czytam co pisałyście bo ponad tygodnia nie nadrobię:tak::-D Pozdraawiam!!
O rany, ale duży!! Super, że wsjo z nim dobrze:-) Czekamy aż będziesz miała częsty dostęp do neta:-)

a powiedzcie mi czy ktoras z was tez bierze leki na obnizenie cisnienia czy tylko mnie to dopadlo ??
No mnie jak narazie omija to ....choc u gina mam podwyzszone cisnienie i jemu sie to nie podoba ..w domu mam w miare ok ...choc tez nie zawsze jest idealne.Mi gin powiedzial ze jezeli dojdzie mi do 150 to leki i szpital .....jak narazie nie dobilam do 150

No mnie jak narazie omija to ....choc u gina mam podwyzszone cisnienie i jemu sie to nie podoba ..w domu mam w miare ok ...choc tez nie zawsze jest idealne.Mi gin powiedzial ze jezeli dojdzie mi do 150 to leki i szpital .....jak narazie nie dobilam do 150

ja narazie mam brac leki i mierzyc 3 razy dziennie i po lekach jest opk w granicach 130/70 i mniej ... ale pikawa mi strasznie tlucze po tym cordafenie !!!

Georgina, widzę, że długo się staraliście, ale warto było czekać, prawda? :tak:
ja w sumie z zajściem w ciążę nie miałam problemów - pierwsza ciąża w pierwszym cyklu, druga ciąża za drugim razem.

ehhh, gdybym nie poroniła wtedy, już tuliłabym swoje Maleństwo :-(

A ja jestem mega szczesliwa !
Potwierdzilam 3d u doktorka we Wroclawiu ,wiec w poniedzialek 28 wrzesnia jedziemy z mezem na 11 :15 poogladac sobie nasze malenstwo znowu :)
A mezus mi przyslal esa ze jak juz jedziemy na Wrocław w poniedzialek to moze jak chce to wozio zakupimy jak znajdziemy taki jaki bedziemy chcieli i ...hi hi hi ...ale sie ciesze :) Pewnie ze chce ahhahahah !!!!!

Myślicie, że te herbatki sklepowe typu IceTea czy Nestea są dobre w ciąży? Chodzi mi czy czegoś niewłaściwego nie zawierają.

reklama
Do góry