kurde poczytalam sobie o tych lekach na obnizenie cisnienia co dostalam i cholender nie sa one jakies super fajne ... a juz jak przeczytalam skutki uboczne dzialania lekow to stwierdzilam ze to bedzie masakra !!! min zatrzymanie wody w organizmie i wzrost wagi ciala !! ciekawe ile przez to bede miala wiecej kg na koncie !!!
mea po ktorym leku jest zatrzymanie wody w org?
NIE JESTES SAMA, MAM NADZIEJE ZE JAKOS PRZTRWAM JESZCZE TE DWA LATATo ja na odwrót - koniec wakacji - witajcie obowiązki.
ucisk nerwu nie powoduje obrzeku malutka pewnie lezy po prawej stronie uciska na zyly i dlatego masz opuchnieta prawa nózię-co wieczór opuchnięta prawa kostka i cała stopa (Mała uciska na jakiś nerw),
No i mialam isc zrobic tego Hbsa dziasiaj , robia do 13 i jakos sie nie wyrobilam hahah, teraz do bankomatu i do apteki po zamowiony zapas AsmaguB bo w zadnej aptece nie bylo, a po 16ej idziemy kupic plyteczki do kuchni na sciany i na podloge i obczaic luksfery, bo tatus zaopatrzony w nową mega wiertare ktora pucuje po kazdym uzyciu z wykirzystaneim tarczy diamenowej haaha wytnie nam piekna dziure w scianie miedzy stolowym a przedpokojem a wujek ktory zajmuje sie takimi remontami wsadzi nam tam luksfery i porobi sufity podwieszane o i wlasnie zadzwonila do mnie pani ze okna beda w srode juz czyli czekalismy niecale 2 tyg :O ale sie ciesze, bo to przyspieszy nam sprawe bardzo bo bez okien nie mozna bylo zaczac robic gladzi sufitow nic jupiii, ciesze sie jak dziecko