reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Dla mnie łóżeczko no i wózek w następnej kolejności.. ; )
jeszcze pół godziny..
testuję nową pralkę i se strzeliłam pranie.. :-D
a moje kochanie z teściem sie upija.. oO
za nową pralkę :-D
NO ja dzieki mojemu Mezusiowi juz łóżeczko mam :) 27 wrzesnia Jarek wraca :) wiec
28 wrzesnia jedziemy do Wrocławia na 3d i pewnie zajedziemy ogladnac wozki ....znajac mojego i jezeli zanjdziemy taki jaki nam sie spodoba ,zakupimy go :)

reklama
Witam się niedzielnym porankiem. ; )
mój mężczyzna zdycha jak kot.. :-D
twierdząc że wódka była zatruta albo coś.. no ale litra na dwóch.. ? :-D
i tylko woła
'nie dotykaj mi włosów bo mi chyba wypadają'
hahaha :-D
chyba se dzisiaj będzie tak zdychał.. :-D
a ja se szamam śniadanko.. i mam świetny humorek ; )
hahahahaha ale biedny !!!! No ale co sie dziwic :tak:

Ale mi napitala glowa !!! kurde a mi sie zdaje ze to ze ja sie tak nieteges czuje to wina tych tabletek na obnizenie cisnienia ... dostalam Dopegyt i Cordafen 2 razy dziennie ... jak mi przepisywal Cordafen to kazal 2 dni brac po pol i dopiero cala /ze wlasnie po ty moze bolec glowa/ no i ja bralam piatek i wczoraj po pol i nic mi nie bylo i dzis wzielam cala ... normalnie urywa leb w szwach !!! masakra !!
cisnienie mi i owszem spadlo ale puls mam 110!!!

wczorajszy rajd po sklepach zaowocowal narazie kilkoma pomyslami ... ale jeszcze ne mam sprecyzowanego zakupu ... wozki opisze na "Polecam - odradzam" a tu taki ogolny opisik :)

kupilam tez troche pierdolek, kosmetykow i takich tam ... ale sie niezle wqrzylam bo znalazlam sklep w sieci gdzie byly super ceny a jak poszlam do sklepu to kilka zloty wyzsze !!/myszka sklep o ktorym juz kilka razy wspominalam/ a mi wyraznie pisali w mailu ze ceny w sklepie sa takie jak na allegro !! no i sie z lekka wqrwilam kazalam przyniesc mariuszowi z auta laptop i zaczelam kupowac przez allegro :) babka miala niezlego zgryza ale wtraznie na aukcjach pisalo ze mozna odebrac osobiscie wiec ja sobie powybieralam co chce z polek i zaczelam tego na allegro szukac :) zakupow zrobilam w sumie za 230 zl a jak mnie baba podliczyla w sklepowych cenach wczesniej to wyszlo tego prawie 300 !! roznica niebagatelna !! trzeba sobie w zyciu radzic bo inaczej czlowiek pojdzie z torbami :D

Kurde ty to piekna jestes :) Ale masz racje , 70 zł droga nie chodzi i zawsze za to mozesz kupic cos innego maluszkowi a nie dawac komus zarobic .A ja pisali ze ceny takie same to po cholere z ludzi glupa robia :eek: tak czy siak wyszlas na swoje ooooo !!! I dobrze im tak !

Ale mi napitala glowa !!! kurde a mi sie zdaje ze to ze ja sie tak nieteges czuje to wina tych tabletek na obnizenie cisnienia ... dostalam Dopegyt i Cordafen 2 razy dziennie ... jak mi przepisywal Cordafen to kazal 2 dni brac po pol i dopiero cala /ze wlasnie po ty moze bolec glowa/ no i ja bralam piatek i wczoraj po pol i nic mi nie bylo i dzis wzielam cala ... normalnie urywa leb w szwach !!! masakra !!
cisnienie mi i owszem spadlo ale puls mam 110!!!
Mea a moze wez przedzwon do gina i zapytaj czy masz brac wieksza dawke czy moze lepiej po poł ????? Bo jak sie czujesz zle po tabsach to chyba nie za fajnie !

Hej dziewczynki ja tez juz Was sobie poczytalam i moge sie przywitac:) Zjadlam sobie miske musli z goracym mlekiem i miodem bo cos przeziebiona jestem zaraz poprawie woda z cytrynka. Pogoda u nas piekna szkoda tylko ze znow sama na spacer musze isc juz mi sie nie chce zwlaszcza ze dzis niedziela i wszyscy chodza z rodzinkami :( Na obiad robie kluski slaskie z pieczarkami i kapustka moze to poprawi mi humor:)
Mea najlepiej jakbys sobie mierzyla cisnienie bo pisalas ze w domku masz cisnienie w normie a to ze u lekarza 160 to jeszcze nie znaczy ze masz nadcisnienie. Ja mam zawsze u ginki 160 i chodze do niej z zeszytem pomiarow ktore w domku sa dobre i powiedziala mi ze tabletki zawsze mozna dac ale jak jest cisnienie na codzien dobre to to jest najwazniejsze i nie mam nadcisnienia i tabletki spowoduja wlasnie zle samopoczucie bo obniza dodatkowo cisnienie ktore jest prawidlowe.

wczorajszy rajd po sklepach zaowocowal narazie kilkoma pomyslami ... ale jeszcze ne mam sprecyzowanego zakupu ... wozki opisze na "Polecam - odradzam" a tu taki ogolny opisik :)

kupilam tez troche pierdolek, kosmetykow i takich tam ... ale sie niezle wqrzylam bo znalazlam sklep w sieci gdzie byly super ceny a jak poszlam do sklepu to kilka zloty wyzsze !!/myszka sklep o ktorym juz kilka razy wspominalam/ a mi wyraznie pisali w mailu ze ceny w sklepie sa takie jak na allegro !! no i sie z lekka wqrwilam kazalam przyniesc mariuszowi z auta laptop i zaczelam kupowac przez allegro :) babka miala niezlego zgryza ale wtraznie na aukcjach pisalo ze mozna odebrac osobiscie wiec ja sobie powybieralam co chce z polek i zaczelam tego na allegro szukac :) zakupow zrobilam w sumie za 230 zl a jak mnie baba podliczyla w sklepowych cenach wczesniej to wyszlo tego prawie 300 !! roznica niebagatelna !! trzeba sobie w zyciu radzic bo inaczej czlowiek pojdzie z torbami :D

Jak ja bym chciała mieć taką odwagę jak ty!:-)
Bo znając siebie to mpewnie albo kupiłabym za większą cenę albo wcale;-)

Mea a moze wez przedzwon do gina i zapytaj czy masz brac wieksza dawke czy moze lepiej po poł ????? Bo jak sie czujesz zle po tabsach to chyba nie za fajnie !

dzwonilam i powiedzial ze jeszcze mam brac po pol skoro tak reaguje ... i ze lepiej zebym przelezala dzien ... bo to tak szybko nie przechodzi ... wiec chyba do kosciola nie pojde ...

Mea najlepiej jakbys sobie mierzyla cisnienie bo pisalas ze w domku masz cisnienie w normie a to ze u lekarza 160 to jeszcze nie znaczy ze masz nadcisnienie. Ja mam zawsze u ginki 160 i chodze do niej z zeszytem pomiarow ktore w domku sa dobre i powiedziala mi ze tabletki zawsze mozna dac ale jak jest cisnienie na codzien dobre to to jest najwazniejsze i nie mam nadcisnienia i tabletki spowoduja wlasnie zle samopoczucie bo obniza dodatkowo cisnienie ktore jest prawidlowe.

no ale wlasnie ja w domu tez ostatnio mialam dosc wysokie i wlasnie mierze 2 razy dziennie cisnienie ... wiec to raczej nie jest wybryk tylko faktycznie nadcisnienie ...
a po tabletkach mam 120/60 czyli w sam raz ...

reklama
no ale wlasnie ja w domu tez ostatnio mialam dosc wysokie i wlasnie mierze 2 razy dziennie cisnienie ... wiec to raczej nie jest wybryk tylko faktycznie nadcisnienie ...
a po tabletkach mam 120/60 czyli w sam raz ...
AAA no chyba ze w domku tez wysokie to juz trzeba jakies tabsy wziac no ale bol glowy na pewno przejdzie trzymaj sie;)

Do góry