reklama
Witam się
i się pochwalę.. mama moja zaproponowała kupno łóżeczka tylko mam jej pkazać jakie mi się podoba i pojedziemy kupić
i delikatnie nasunęła że i wózek też chce kupić. :O
przydał się taki czas odpoczynku
Natalka czekamy na wieści
dopiero dotarłam
zaraz po usg pojechałam do rodziców a jak wróciłam to nie miałam się siły ruszać
Anoola a nie mówiłam?? moi też zwariowali na punkcie Lenki i aż miło do nich jechać
23marta-ja miałam to badanie robione przy jakoś na początku 12-14 tydzień i z tego co pamiętam to wykonuje się je znowu koło 35-36 tygodnia
no i byłam wczoraj na usg
Malutka waży 1485 g i ma baaaaaaaaaaardzo długie nóżki:-)
z szyjką póki co ok tylko mam więcej leżeć
no i jak narazie cesarka bo dziecko siedzi na dupci i jak się nie przestawi to cc
a jeśli się przestawi to już umówiłam się z lekarzem na znieczulenie bo 200 zł to nie jest majątek a ile lżej się rodzi
doczytuję resztę:-)
Natalka super, że Lenka tak ładnie rośnie i że z Tobą wsio ok. Co do znieczulenia, to jeśli jest możliwość to czemu nie skorzystać. Ciekawa jestem jak u mnie Maleństwo jest ułożone, w 25 tyg było miednicowo, ale może się przekręciło.
A
agula7777
Gość
Ale miałam ciekawa lekture od piątku-czytam was i czytam....juz prawie kończę:-)
Chciałam cos napisać ale nawet nie wiem od czego zacząć?hihi
Pozdrawiam wszystkie grudnioweczki;-)
Chciałam cos napisać ale nawet nie wiem od czego zacząć?hihi
Pozdrawiam wszystkie grudnioweczki;-)
Natalka super, że Lenka tak ładnie rośnie i że z Tobą wsio ok. Co do znieczulenia, to jeśli jest możliwość to czemu nie skorzystać. Ciekawa jestem jak u mnie Maleństwo jest ułożone, w 25 tyg było miednicowo, ale może się przekręciło.
moja mała to już chyba przetestowała wszystkie możliwe pozycje
co do znieczulenia to moja koleżanka urodziła w pn synka przez cc i pisała,że to co się czasem dzieje na porodówce to jest masakra i że gdyby nie cc to ona też zapłaciłabym każde pieniądze bo ból jest niesamowity
moi rodzice i teściowa też namawiją mnie na to
A
agula7777
Gość
Faktycznie ból jest nieziemski-nie da sie go do niczego porównać,ale szybko się o tym zapomina:-)
Może dlatego tak piszę,bo mój poród trwał tylko godzinke:-) i mam nadzieje,że teraz b edzie podobnie:-)
Może dlatego tak piszę,bo mój poród trwał tylko godzinke:-) i mam nadzieje,że teraz b edzie podobnie:-)
moja mama męczyła się trzy dni z siostrą a przez głupotę lekarzy mało się nie wykrwawiłaFaktycznie ból jest nieziemski-nie da sie go do niczego porównać,ale szybko się o tym zapomina:-)
akozka
Misia Kosia 3.12.09
A ja ciągle czekam na decyzję czy cc czy naturalnie. Nie wiem nawet czy tu się coś płaci za znieczulenie czy dają ot tak po prostu. Muszę się dowiedzieć od położnej następnym razem, jak już szpital zdecyduje co ze mną zrobić. No i boję się, bo nie wiem czy mam jeszcze jakieś USG w planach więc skąd w razie czego będą wiedzieli jak Młoda jest ułożona? Ja się nie pchałam wcale na świat, brat wyszedł ze złamanym obojczykiem bo szedł bokiem, Mama też zapierała się pupą... Myślicie, że to ma znaczenie w ułożeniu Misiulki? Czy to kwestia genetycznie wrodzonego uporu i niechęci do opuszczania ciepłej i bezpiecznej przystani w brzuchu? ;-)
reklama
A
agula7777
Gość
moja mama męczyła się trzy dni z siostrą a przez głupotę lekarzy mało się nie wykrwawiła
Moja mama rodziła ponad 24 godziny
Troszkę się bałam jak o bedzie ale o dziwo nie miałam aż tak strasznych bóli-nie wiem od cego to zależy?
Teraz tez się zastanawiam nad znieczuleniem,bo dziecko juz jest duże